Денят на совите

Some Details

Честит празник и в „Денят на совите“!

С този поздрав ще започне вечерното предаване на Радио Шумен, с което ще завършим празничния ден, нещо което никаква зараза не може да ни отнеме и покана да бъдете с Радио Шумен след 21,00. Какво е за вас 24-май? Този въпрос ще бъде късното предизвикателство..

публикувано на 24.05.20 в 19:04

С ,,Денят на совите" и в събота вечер

  ,,Кое е любимото ви българско стихотворение, песен или книга? Това ще ви попитаме вечерта на 23 май в предаването на Радио Шумен ,,Денят на совите“.   Ще ви предложим и интересна среща с отец Николай от великопреславския храм ,,Св.Св.Кирил..

публикувано на 21.05.20 в 13:40

На нашето място в "Денят на совите"

Там, където ще се връщаме винаги – реално или в мислите си. Къде за вас е това място?– това е въпросът, който отправяме към вас, уважаеми слушатели на предаването „Денят на совите“ в сряда вечер. А всички заедно ще се разходим край рибарската махала в..

публикувано на 20.05.20 в 17:09
sova

В „Денят на совите“ на 19-ти май:

Ще говорим за здравето, но в много широк аспект. Това е нашият начин да отбележим Световния ден за борба с хепатита и да отворим темата за контролните изследвания изобщо. За какво бихте си направили профилактични тестове? Това ще е тема на актуалната част в..

публикувано на 19.05.20 в 20:19

За какво няма алтернатива през тази година?

С този въпрос ще посрещнем нощните птици тази вечер в „Денят на совите“. Поводът е невъзможността да се правят големи сватби, както и абитуриентски балове. Ограниченията заради заразата с коронавируса ни накара да прекроим и мечтаните ваканции. Така, че ще..

публикувано на 16.05.20 в 19:30

Към музеите на открито и зоопарковете!

В Международния ден на музеите и денят на българските зоопаркове 18 май въпросът ще бъде: „Кой е най-интересния музей или зоопарк, който сте посетили? Кой музей мечтаете да разгледате?  В късната рубрика очаквайте разговор с Християн Христов- директор..

публикувано на 15.05.20 в 14:06

Очакваме ви в "Денят на совите"

Къде и как трябва да бъдат изложени стоките родно производство в магазините? Този въпрос ще ви зададем в първата част от срещата ни в „Денят на совите“ по повод официалното писмо на Европейската комисия относно мерките, които държавата налага на..

публикувано на 14.05.20 в 19:17

С предаването ,,Денят на совите" и в сряда

За свободата във всичките й измерения ще говорим тази вечер в предаването ,,Денят на совите“ по Радио Шумен. Ако обичате да слушате музика до полунощ и да споделяте в ефир мнението си по интересни и актуални теми – това е вашето място. Водещ -..

публикувано на 13.05.20 в 18:51
Забулената сова е широко разпространена на всички континенти.

"Денят на совите" - предаването, което спасява от лошо настроение

Какво ви спасява в трудни моменти? - това е въпросът, който ще отправим в "Денят на совите" на 12 май. Ще ви разкажем и за Карнавала на хумора и сатирата в Габрово, който въпреки всичко ще се проведе тази събота. „Каквото и да става, хуморът е едно от..

публикувано на 12.05.20 в 17:43

Очакваме ви в "Денят на совите"

Вече са разрешени посещенията на музеи, галерии и библиотеки. Това става възможно след заповед на министъра на здравеопазването. През последните месеци се докосвахме до фондовете на културните институции онлайн, виртуално отбелязахме и днешния..

публикувано на 11.05.20 в 19:27