Денят на совите

Some Details

С Радио Шумен и във вторник вечер

  Какво правите, за да бъде домът  спокойствие и ваша крепост?  Това ще е една от темите в днешното предаване ,,Денят на совите“. В късната рубрика ви очаква среща с клиничния психолог Емилия Димитрова. Разговор за това как е желателно  да..

публикувано на 24.11.20 в 17:42

Събота вечер с "Денят на совите"

В Деня на християнското семейство в "Денят на совите" задаваме въпроса “Кой е най-ценният съвет или завет, който сте получили от семейството си?“. Отговорите очакваме на телефоните в студиото 054 855 145 и 054 855 155. След 22 часа заедно с Теменуга..

публикувано на 21.11.20 в 19:04

С докосващи теми в ,,Денят на совите"

  Как се чувствате след като сте направили случайни добрини?  Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в петък вечер по Радио Шумен. В късната рубрика ще ви срещнем с разказвача на позитивни истории Владина Цекова. Три пъти до..

публикувано на 20.11.20 в 17:47

Очакваме ви в "Денят на совите"

Какво означава „да погледнем философски на нещата“ и успяваме ли да го направим? В Световния ден на философията този въпрос ще ви зададем в първата част от срещата ни в „Денят на совите“. Късната рубрика ще посветим на темата за партньорските..

публикувано на 19.11.20 в 19:11
ново село бъчва вино мазе трифон зарезан грозде гроздобер изба

Как се прави хубаво вино?

Известно е, че спортът е най-доброто лекарство- срещу стрес, срещу грип, за красота, за добро настроение. Как се раздвижвате през по-студените дни? Имате ли любими упражнения или ежедневна доза движение? Това ще бъде темата в първата част на..

публикувано на 18.11.20 в 18:47

Кои са най-безопасните игри и играчки?

Това е един от въпросите на вечерното предаване „Денят на совите“. Той е провокиран от резултати на една проверка преди Рождественските празници и преди всички да сме се втурнали да помагаме на Дядо Коледа. Освен това тази вечер ще гоним скуката както..

публикувано на 17.11.20 в 20:01

"Денят на совите" в понеделник вечер

Какво приемате трудно, е въпросът, който ще отправим към вас точно днес – 16 ноември, когато е Световният ден на толерантността. На думи да си толерантен е лесно, но на практика има толкова неща, които не можем да приемем у другите и около нас. Кои..

публикувано на 16.11.20 в 19:59

Каква Коледа си пожелавате тази година?

С този въпрос ще започне „Денят на совите“ на 14-ти ноември. В последната блажна вечер преди Рождественските пости ще има минути и за легенди, и за истории, както и за въпроса: Как избирате новите приятели? А в късната рубрика Жени Попова от приюта за..

публикувано на 14.11.20 в 19:05

Има ли рецепта срещу лош късмет?

Какво мислите за „зелените коридори“ за над 65 годишните?   Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“ във връзка с новата заповед на здравния министър. По повод петък 13-ти, във втората част на предаването ще търсим отговор на..

публикувано на 13.11.20 в 18:32

Неделя вечер с ,,Денят на совите"

  В късната неделна вечер ви предлагаме да си говорим за спокойствието. Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ на 15 ноември. В европейския ден на музикотерапията ще ви срещнем с диригента Левон Манукян, който ще ни сподели какво..

публикувано на 13.11.20 в 13:47