Денят на совите

Some Details

Приятна петъчна вечер с Радио Шумен!

Какво е нужно, за да си успешен в съвременния свят? Това ще ви попитаме тази вечер в предаването ,,Денят на совите“ по Радио Шумен. В късната рубрика ще ви срещнем със седемнайсет годишната Полина Младенова от Шумен. Още е ученичка, но лицето й е..

публикувано на 06.03.20 в 17:43

В „Денят на совите“ на 4-ти март

Ще ви срещнем с едно от големите имена на българската поп музика, за да разгърнем страниците на нейната автобиографична книга. „Мой свят…“ е посланието, с което тя ще гостува в късната рубрика на предаването, а след това ще ви попитаме: Какво прави хората..

публикувано на 04.03.20 в 20:33

"Денят на совите" на Трети март

И в последните часове на Националния празник на България бъдете в компанията на Радио Шумен! В „Денят на совите“ ще си говорим за свободата, историята и националната гордост. Заедно ще се опитаме да отговорим на въпроса „Какво означава да бъдеш..

публикувано на 03.03.20 в 19:37

Тик-ток, грип и протести

Тези три неща могат да се свържат само във вечерното предаване „Денят на совите“. Затова във времето между 21,00 и полунощ по Радио Шумен ще изследваме една нова мода сред младите хора, ще наблюдаваме последните новини за грипните вируси, които ни..

публикувано на 02.03.20 в 19:46

За прошката и опрощението в "Денят на совите"

Какво прощаваме, но не забравяме – това е въпросът, който ще отправим тази вечер към вас в предаването „Денят на совите“. Точно на Сирни заговезни, празникът на всеобщото опрощение, за   силата и смисъла на прошката ще говорим и с отец Андрей..

публикувано на 01.03.20 в 18:20

За какво използвахте времето в допълния ден от годината?

Корона вирус, мигранти, несигурност. Бихте ли отменили отдавна планирано пътуване в чужбина заради ситуацията от последните дни? Ще ограничите ли събиранията си с приятели и посещения на масови събития? Това ще бъде темата, по която ще говорим..

публикувано на 29.02.20 в 19:46

Очакваме ви в "Денят на совите"

В петъчната вечер ще се опитаме да преминем през последните часове на 28 февруари „на бавни обороти“. Защото е петък, защото само преди два дни светът отбеляза Международния ден на спокойствието и защото понякога е добре да намалим темпото. Кога е..

публикувано на 28.02.20 в 19:35

Що е то щастлива нация?

Ще разберем тази вечер в „Денят на совите“, вечерното предаване на Радио Шумен, което започва след 21,00. Всъщност това е темата на Втория обществен разговор, който търси отговори на въпроси, свързани с щастието на всички в нашето общество. Подробностите..

публикувано на 26.02.20 в 20:02

За паметта и спомените в "Денят на совите"

Какви събития пазите в календара на личната си памет? – това е въпросът, който ще отправим към вас тази вечер в „Денят на совите“. И за да навлезем съвсем в темата, ще ви запознаем с Желка Стоянова от Дулово, която колекционира календарчета вече 60..

публикувано на 25.02.20 в 18:40

Приятна неделна вечер с Радио Шумен!

  Какво ни струва да направим първата крачка? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в неделя вечер по Радио Шумен. В късната рубрика гост в студиото ни ще бъде влогърката Изабел от Шумен, която преди три години започна да се..

публикувано на 23.02.20 в 17:17