Денят на совите

Some Details

Кое крепи духа ви?

Ще си сложите ли противогрипна ваксина? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“. След 22 часа ще погледнем към вечните ценности, а темата ще бъде „Кое крепи духа ви?“. Очаквайте и репортаж преди концерта на групата за..

публикувано на 25.09.20 в 19:13

Доброто ще победи в "Денят на совите"

Как изглеждат съвременните будители? Веднага ще ви кажем това в „Денят на совите“ тази вечер. Ясни са вече финалистите в кампанията на БНР „Будител на годината 2020“ и един от тях е Момчил Цонев, който разказва историите на добрите българи в сайта..

публикувано на 24.09.20 в 12:41

По-полека ... в Денят на совите

Половината от българите пълнят буркани, а 3/4 ги изяждат - това са данните от проучване на "Тренд" за в-к "24 часа", което показва още, че 53% от сънародниците ни пият домашен алкохол, но значително по-малко участват в приготвянето или отглеждането на..

публикувано на 23.09.20 в 20:40

Очакваме ви в "Денят на совите"

Къде бихте искали да засадите дърво? Това ще ви попитаме в първата част от срещата ни в „Денят на совите“, а повод за въпроса ни е една инициатива, за която ще ви разкажем след 21.00. Във времето за диалог ще говорим за всичко онова, което..

публикувано на 21.09.20 в 20:07

Първото място в живота ви

В съботната вечер - на 19 септември, когато отброяваме последните часове до края на астрономическото лято, в самото начало на "Денят на совите" ще ви питаме - Какво остави лятото у вас? Може да споделите впечатления и вълнения от съботния ден, наситен със..

публикувано на 19.09.20 в 20:37

За обезценените ценности

В деня, в който почитаме християнските добродетели, вечерното предаване на Радио Шумен ви поставя въпроса: Кои ценности подменихме или обезценихме? Защо духовното губи битката с материалното? Защо някои добродетели станаха демоде? В късната рубрика ще ви..

публикувано на 17.09.20 в 20:23

"Денят на совите" в сряда вечер

В какво сте най-добри? - това е въпросът, който ще отправим към вас в предаването "Денят на совите" като преди това ще ви разкажем в какво е най-добра майсторката на кукли Мария Робева. Освен в направата на кукли, разбира се, тя е най-добра в това да..

публикувано на 16.09.20 в 18:58

На какво се учим през целия живот?

Въпросът ще бъде коментиран във вечерното предаване на Радио Шумен на 15-ти септември. Това е покана от днешния екип на „Денят на совите“, който обещава времето от 21,00 до полунощ да бъде продължение на първия учебен ден този септември. Затова ще предложим..

публикувано на 15.09.20 в 19:13

Приятна вечер с ,,Денят на совите"

Кои са най-добрите качества на съвременните млади хора? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ тази вечер по Радио Шумен. В късната рубрика ще ви разкажем една лична история, която вдъхновява много хора и те дори създават фондация,..

публикувано на 14.09.20 в 18:23

За невъзможното възможно

Това ще е посоката за диалог в "Денят на совите"  на 13 септември, когато хиляди се стичат в Кръстова гора, за да измолят най-съкровената си мечта. Според вярващите в нощта срещу Кръстовден Господ чува горещите им молитви, отправени към него. Според една..

публикувано на 13.09.20 в 20:07