Клуб Петък

Some Details

Колко солени могат да бъдат шегите между колеги?

Това е първият въпрос в „Клуб петък“ на 1-ви февруари, защото днес в предаването ще си позволим да разкажем за забавните моменти и градусите на колегиалните взаимоотношения в Радио Шумен. За мокрите столове, ревността, тайните, които крият бюрата и за..

публикувано на 01.02.19 в 09:29

Колко солени могат да бъдат шегите между колеги?

Това е първият въпрос в „Клуб петък“ на 1-ви февруари, защото днес в предаването ще си позволим да разкажем за забавните моменти и градусите на колегиалните взаимоотношения в Радио Шумен. За мокрите столове, ревността, тайните, които крият бюрата и за..

публикувано на 01.02.19 в 09:21

Границите на нормалността

В клуб „Петък“ по радио Шумен ще ви предложим една дискусия за границите на нормалността? Къде са те и надскачаме ли ги често? „Това е възможно, защото сме в България“, колко често сте чували тази фраза? Сигурна съм не просто веднъж или два пъти. А какво..

публикувано на 11.01.19 в 09:05

Новогодишните обещания

С новата година идват и редица обещания, които даваме на себе си. Често чуваме „От 1 януари спирам да пуша, да пия или започвам диета“. Кои са обаче актуалните обещания, които трябва да променят живота ни? Докога ги спазваме? Защо бързо губим мотивация?..

публикувано на 04.01.19 в 10:18

Само Коледа ли е сезон на щедростта?

Това е темата в "Клуб Петък" в разгара на благотворителните кампании. В предаването ще търсим отговори на въпросите: Станахме ли по- състрадателни или както казват психолозите това се дължи на феномена на заразата? Въпрос на щастие ли е щедростта или..

публикувано на 14.12.18 в 10:20

Конкурентноспособно ли е българското образование?

В навечерието на студентският празник, когато много млади хора се готвят да празнуват, ние в клуб „Петък“ пък ще обърнем внимание на образованието у нас. Конкурентноспособно ли е то? Успешно ли се намира баланса между добрите консервативни практики..

публикувано на 07.12.18 в 09:20

„Бонус-малус“ – има ли смисъл?

Въвеждането на системата „бонус-малус“ (намаление – увеличение) у нас се коментира активно вече пета година. Нейното прилагане обаче никога не е изглеждало толкова възможно. Ако започне да работи – цената на задължителната застраховка „Гражданска..

публикувано на 30.11.18 в 10:33

Плащаме ли скъпо за лековерието?

В денят „Черен петък“ и на фона на политическите събития от седмицата в дискусионното предаване „Клуб Петък“ ще си говорим за лековерието ни като потребители, като гласоподаватели, като консуматори на фалшиви новини и т.н. Иначе казано, лесно ли се..

публикувано на 22.11.18 в 13:12

Узрял ли е българинът за протести?

И имат ли право тези, които не гласуват да протестират? Това са въпросите за диалог в „Клуб петък“, коментарното предаване на Радио Шумен, което ще започне в 11,00. Темата ще дискутираме с психолог, със социален антрополог, с журналист и с всички, които ще..

публикувано на 16.11.18 в 10:02

29 години по-късно

"Митология на прехода" е темата на "Клуб Петък" в навечерието на 10 ноември. 29 години след демократичните промени у нас, в предаването поставяме въпросите: Оправда ли очакванията и надеждите ни демокрацията, в каква посока се промени животът на българите и..

публикувано на 09.11.18 в 09:28