Оттука започва денят


Оттука започва 21 септември

В последните дни на астрономическото лято, с мисли за идващата зима, търсим отговор на въпроса: Поскъпнаха ли дървата? Ще чуете какво казаха шуменци, на какви цени се предлага твърдото гориво в борсите и какво тревожи хората на прага на отоплителния сезон...

публикувано на 19.09.20 в 20:51

Оттука започва 19 септември

В събота сутрин в „Оттука започва денят“ преди старта на юбилейното издание на ралито „Стари столици“ ще ви кажем всичко важно около състезанието, което се открива в Шумен. Ако автомобилният адреналин ви идва в повече, имаме и друго предложение за..

публикувано на 18.09.20 в 14:58

Интересно неделно утро с Радио Шумен

  Бъдете с предаването ,,Оттука започва денят“ и на 20 септември! Ако желаете добро настроение в неделната сутрин ще го получите на вълните на Радио Шумен от 7 до 10 часа. Очакват ви интересни събеседници, ще ви отведем чрез ефира на красиви..

публикувано на 18.09.20 в 09:57

Приятно утро в четвъртък с Радио Шумен

  Всичко актуално и много музика в ефира на Радио Шумен от 6 до 10 часа. Добро утро, сутринта на 17 септември, ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор Розалина..

публикувано на 16.09.20 в 16:32

На училище с "Оттука започва денят"

На 15 септември в „Оттука започва денят“ ще пожелаем на добър старт в първия учебен ден на всички ученици, учители и родители. Необичаен ще е стартът на тази учебна година поради ситуацията с коронавируса, но пък всички училища отварят вратите си днес..

публикувано на 14.09.20 в 14:48

Неделя сутрин в "Оттука започва денят"

В неделя сутрин в „Оттука започва денят“ ще ви отведем в Кръстова гора – най-големият поклонически център у нас. Много хора от цялата страна ще се отправят натам, за да посрещнат Кръстовден.  Ще отидем и на празник в търговищкото село Пробуда. Там..

публикувано на 12.09.20 в 10:05

Петък сутрин в "Оттука започва денят"

В петък сутрин в „Оттука започва денят“ ще ви предложим заедно да проверим изправността на кантарите на общинския пазар в Шумен. В момента в цялата страна се извършват такива инспекции. В Русе най-сетне ще бъде открит паметник на Васил Левски, а..

публикувано на 10.09.20 в 15:05

В ранното утро на 9-ти септември

Ще ви събудим с теми като: как да се защитим на работното място, как да спазим всички изисквания, при завръщане на малките в детските заведения и как да пътуваме безопасно заедно с цялото семейство. В утрото в средата на седмицата ще знаем и как ще започне..

публикувано на 08.09.20 в 17:12

"Оттука започва денят" в събота сутрин

Към местата памет в Шумен ще погледнем в събота сутрин ден преди Съединението на България. Какво е състоянието на военните паметници, кои са и къде са? – очаквайте разговор с подполковник Георги Георгиев, началник на Военното окръжие в Шумен. В..

публикувано на 04.09.20 в 15:18

Петък с "Оттука започва денят"

И този петък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Какви възможности за обучение предлага Училищната „Телерик Академия“? Как шуменци ще посрещнат предстоящите почивни дни? Защо филмовата продукция „ Драгоево – легендата на моя..

публикувано на 03.09.20 в 17:57