Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Kryeprokurori kërkoi informacion për pronësinë e nëpunësve të lartë shtetërorë jashtë shtetit

Kryeprokurori Sotir Cacarov
Foto: BGNES-arkiv


Kryeprokurori Sotir Cacarov kërkoi nga Kryetari i Agjencisë Shtetërore të Sigurisë Kombëtare tërë informacionin në agjenci (përfshi dhe atë nga hetimi financiar) sa u përket llogarive bankare, përfshirjes në kompani off-shore, pasurive të patundshme jashtë dhe investimeve të tjera, të cilat janë të padeklaruara sipas rendit përkatës dhe janë të personave me poste të larta publike. Një informacion i tillë kërkohet edhe për pronësitë e personave, si personalisht, ashtu dhe nëpërmjet personave që kanë ndonjë lidhje me ta.Më shumë nga rubrika

Bojko Borisov: GERB do të shpallë kandidaturën e Daniell Mitovit për kryeministër të Bullgarisë

Partia GERB shpalli kandidaturën e Daniell Mitovit për kryeministër të vendit. Këtë e bëri të ditur Kryeministri Bojko Borisov. Më herët sot informacioni i njëjtë u njoftua nga botimi elektronik i gazetës “24 çasa” dhe media të tjera, duke cituar..

rinovuar më 21-04-14 7.53.MD

Covid-19 në Bullgari: Dita e 403

Bullgaria pret që të arrijë imunitet kolektiv deri në qershor Deri në qershor do të mbërrijnë sasi të mjaftueshme të vaksinave të ARN dhe ne do të jemi në gjendje të krijojmë imunitet kolektiv. Këtë e tha para BNT prof...

botuar më 21-04-14 5.59.MD

Përfundoi me sukses ekspedita e 29 antarktike bullgare

Antarktikët e ekspeditës së 29 bullgare janë larguar sot nga rajoni i Antarktikut pas një vonimi prej rreth një muaji dhe tashmë janë në Kili. Me një avion ushtarak të Uruguait antarktikët tanë kanë mbërritur në qytetin më jugor të Kilit Punta..

botuar më 21-04-14 5.25.MD