Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

“Radio Bullgaria” do t’i rivendosë transmetimet audio

Drejtori i ri i BNR-së Andon Balltakov
Foto: BGNES

“Radio Bullgaria” duhet të rivendosë transmetimet me zë, me ekipin do të punojmë për krijimin e konceptit më të mirë në këtë drejtim”. Këtë e tha në intervistën e parë të dhënë për “Radio Bullgarinë” drejtori i ri i përgjithshëm i Radios Kombëtare Bullgare Andon Balltakov.

Në vigjiljen e përvjetorit të 84-të të Radio Bullgarisë, të cilën e shënojmë më 16 shkurt 2020, ai shpjegoi se transmetimet për jashtë shtetit të medies sonë do të fitojnë imazh të ri, por do të vazhdojnë vijën dhe filozofinë e deritanishme – të jetë dritarja e Bullgarisë drejt botës dhe të botës drejt Bullgarisë. 


Më shumë nga rubrika

COVID -19 në Bullgari: Dita e 23

Maskat në vendet publike bëhen të detyrueshme Të gjithë bullgarët janë të detyruar të jenë me maska mbrojtëse kur janë në vende publike, pavarësisht nëse janë të hapura, ose të mbyllura, urdhëroi Ministri i Shëndetësisë Kirill..

botuar më 20-03-30 7.50.MD

Bullgarët kanë frikë për financat e tyre në kushtet e krizës së COVID-19

Niveli i informimit të bullgarëve për COVID-19 rritet, por ka dyshime për masat e ndërmarra, tregon një studim i Institutit për Gjendjen Psikike dhe Zhvillimin. Të anketuarit deklarojnë se i respektojnë masat, megjithëse kjo është shumë e vështirë dhe..

botuar më 20-03-30 6.45.MD

Maskat në vendet publike bëhen të detyrueshme

Të gjithë bullgarët janë të detyruar të jenë me maska mbrojtëse në vendet publike, pavarësisht nëse janë të hapura, ose të mbyllura, urdhëroi Ministri i Shëndetësisë Kirill Ananiev. Respektimi i masës do të kontrollohet nga prefektët dhe direkt nga..

botuar më 20-03-30 6.19.MD