Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Politologu Evgenij Dajnov: Duhet të mendojmë për ekonominë

Evgenij Dajnov
Foto: BGNES

Derisa të gjitha shtetet në Evropë tashmë shpallin strategjitë e tyre për dalje nga gjendja e jashtëzakonshme për shkak të koronavirusit, për të shmangur urinë, këtu vazhdojmë vetëm të numërojmë të infektuarit. Ky është mendimi i politologut Evgeni Dajnov i shprehur para mikrofonit të BNR-së.

Sipas tij për shkak të mungesës së menaxhimit strategjik do të paguajmë një çmim që do të jetë tepër i lartë. “Në se së shpejti nuk kemi vizion të tillë, parashikoj se do të ketë protesta”. Populli bullgar është i moderuar, por herë pas here del në rrugë për të treguar pozitën e vet” – tha politologu. 


Më shumë nga rubrika

Një fushatë do t’u sqarojë fëmijëve sesi ndikon shpyllëzimi mbi ndryshimin e klimës

Fushata e parë për nga lloji i vet arsimore “Pylli dhe ndryshimet klimatike” me pjesëmarrjen e ekspertëve në pedagogjinë pyjore do të zhvillohet në territorin e Ndërmarrjes së Pyjeve Shtetërore Jugperëndimore. Ekspertët e pyjeve i njohin fëmijët me..

botuar më 21-04-18 8.15.PD

Sofja do të ketë një park të dytë arkeologjik deri në fund të verës

Terreni, në afërsi me qendrën e qytetit ( një pjesë nga rajoni “Llozenec”) ishte shpëtuar nga synimet investuese për ndërtim pas vitit 2001, kur studimet arkeologjike u rivendosën nga arkeologët Konstantin Shallganov dhe Mario Ivanov nga Muzeu..

botuar më 21-04-18 7.10.PD

Covid-19 në Bullgari: Dita e 405

Sot hapën dyer qendrat e mëdha tregtare dhe kazinotë Që nga 16 prilli lejohen vizitat në sallat e lojërave të fatit dhe kazinotë, por me përdorim të maksimum 50% prej kapacitetit të tyre. Hiqen edhe kufizimet për punë të objekteve që..

botuar më 21-04-16 5.47.MD