Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Njohje për Universitetin e Sofjes për kontaktin e studentëve me mjedisin e punës

Universiteti i Sofjes
Foto: BTA

Universiteti i Sofjes është ndër 25 universitetet më të mira sa i përket treguesit “Kontakt me mjedisin e punës” në klasifikimin për vitin 2020 të U-Multirank (Global Top 25 performer in Contact to Work Environment).

Pozita e arritur nga universiteti bullgar tregon përpjekjet e tij për përfshirjen e përvojës profesionale në programet akademike të studentëve. U-Multirank është një klasifikim, në të cilin konkurrohen 1795 universitete nga 92 vende për nga 5 tregues kryesorë: mësimdhënie dhe studim, studime shkencore, transferim i dijeve, orientim ndërkombëtar dhe angazhim regjional.


Më shumë nga rubrika

6 parti po hyjnë me siguri në parlamentin e ri

Tre javë para zgjedhjeve parlamentare, GERB-SDS dhe "Ka një popull të tillë" /ITN/ ndajnë 1.5%, sipas një sondazhi përfaqësues kombëtar të Trendit, i cili u zhvillua nga 11 deri në 18 qershor me kërkesë të gazetës "24 çasa". Parlamenti i..

botuar më 21-06-22 10.11.PD

Të infektuarit me Covid-19 në Bullgari tashmë janë nën 10 000

120 janë të infektuarit me koronavirus në vend për 24 orët e fundit. Kjo është 0.75% e 16.070 testeve të kryera. Shumica e rasteve të reja janë në Sofje – 36, në rrethet e Plovdivit - 11 dhe në Bllagoevgrad - 9. Në 5 rrethe të Pazardzhik, Razgrad,..

botuar më 21-06-22 9.27.PD

Edhe fëmijët mbi 12 vjeç tani mund të vaksinohen kundër koronavirusit

Fëmijët mbi moshën 12 vjeç mund të vaksinohen kundër Covid-19 me vaksinën e "Pfizer" / "Biontech", njoftoi Ministria e Shëndetësisë. Për këtë qëllim prindërit duhet të plotësojnë një formular për pëlqimin e tyre të informuar. Ndërkohë,..

botuar më 21-06-22 7.43.PD