Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Ministrja Taneva mori pjesë në një takim video të Ministrave të Bujqësisë të BE-së

Ministrja Desisllava Taneva
Foto: Ministria e Bujqësisë dhe Ushqimeve

Ministrat e bujqësisë të BE-së shqyrtuan në një takim joformal video politikën e ardhshme bujqësore, marrëveshjen e gjelbër dhe peshkimin në kuadrin e BE-së.

Sa i përket Detit të Zi, i cili dallohet për peshkimin specifik Ministrja e Bujqësisë Desisllava Taneva vuri në dukje se ka përparim në kuadrin e Komisionit të Përgjithshëm të Peshkimit për Detin Mesdhe. Ajo ishte kategorike se duhet të vlerësohen përpjekjet e Bullgarisë dhe të Rumanisë për përmirësimin e grumbullimeve të të dhënave dhe për efikasitetin e kontrollit të zbatuar.

Ministrja Taneva e falënderoi KE-në për pakon e masave, nëpërmjet së cilës u ndihmua sektori “Peshkimi dhe akuakulturat” për shkak të pandemisë.

Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita 362

Nis nga puna regjistri elektronik për vaksinimin kundër Covid-19 Regjistri i vetëm për ata që dëshirojnë të vaksinohen do të jetë i hapur më 4 mars në orën 5 pasdite, por ora e parë për të cilën mund të regjistrohemi është për 11 mars. Kjo u..

botuar më 21-03-04 5.55.MD

Nis nga puna regjistri elektronik për vaksinimin kundër Covid-19

Regjistri i vetëm për ata që dëshirojnë të vaksinohen do të jetë i hapur më 4 mars në orën 5 pasdite, por ora e parë për të cilën mund të regjistrohemi është për 11 mars. Kjo u bë e qartë gjatë prezantimit të platformës së krijuar nga "Shërbimet e..

botuar më 21-03-04 5.03.MD

Udhëheqësit e shtetit nga e gjithë bota përgëzuan bullgarët me rastin e Festës Kombëtare - 3 Marsit

Presidenti Rumen Radev mori letra urimi nga krerët e shteteve në të gjithë botën me rastin e Festës Kombëtare të Bullgarisë - 3 Marsit, njofton qendra e shtypit pranë presidencës. Midis tyre janë urimet nga Presidenti i Federatës Ruse Vlladimir..

botuar më 21-03-04 3.33.MD