Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Kontrollim i jashtëzakonshëm në Ngrohjen Qendrore Sofja

Foto: BGNES

Ministrja e energjetikës Temenuzhka Petkova porositi një inspektim të Ngrohjes Qendrore të Sofjes dhe të 6 shoqërive të shpërndarjes së aksioneve për shkak të paqartësive të shumta në llogaritë e bilancit. Para komisionit energjetik në parlament ajo tha se shumica e ankesave në ministri kanë të bëjnë me firmën e ngrohjes qendrore të Sofje. Avokatja e popullit Diana Kovaçeva iu rekomandoi shoqatës të bëjë llogaritë për konsumatorët më të kuptueshme.


Më shumë nga rubrika

Shkollat janë vendet me rrezik më të ulët të përhapjes së Covid-19

Pasi pamë se çfarë ndodhi në kopshtet dhe në çerdhet e fëmijëve ishim të qartë se çfarë do të ishte situata në shkollë. Nuk është e mundur që ato të jenë ishuj pa probleme, tha para Televizionit Kombëtar Bullgar (BNT) kryeinspektori shtetëror i..

botuar më 20-09-19 1.42.MD

Mbetet në fuqi paralajmërimi ndaj bullgarëve për ciklonin “Janos” në Greqi

Tashmë ka një viktimë të ciklonit “Janos” në Greqi, transmetoi BNR. Tërë natën ekipe zjarrfikëse i shpëtonin njerëzit nga shtëpitë e përmbytura. Një grua e moshuar vdiq në shtëpinë e vet në krahinën Farsala. Po kërkohen akoma njerëz të zhdukur...

botuar më 20-09-19 11.43.PD

Publikuan rregulla për kërkesat në lidhje me përdorimin e maskave mbrojtëse gjatë pandemisë

Komisioni për Mbrojtjen e Konsumatorëve prezantoi në sajtin e vet këshilla për kërkesat në lidhje me përdorimin e maskave mbrojtëse gjatë pandemisë së Covid-19. Ato janë përgatitur në bazë të normave të Komitetit Evropian të Standardizimit (CEN)...

botuar më 20-09-19 11.29.PD