Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Maksim Behar mbetet në krye të Forumit Botëror të Komunikacionit

Maksim Behar
Foto: arkiv

Maksim Behar u rizgjodh President i Asociacionit të Forumit Botëror të Komunikacionit në Davos, bëri të ditur portali m3bg.com.

Për mua është një nder i madh se jam rizgjedhur për një mandat të ri trevjeçar dhe se do të vazhdoj të punoj me liderë dhe ekspertë në fushën e komunikacioneve nga mbarë bota, me të cilët të kontribuojmë për realizimin e perspektivave të ardhshme para biznesit në një moment, kur ekonomitë botërore duhet të përballen me pasojat e pandemisë, komentoi Behar, i cili është nga themeluesit e Forumit Botëror të Komunikacionit gjatë vitit 2010. Ai është autor i një prej librave më të mirë për PR gjatë disa viteve të fundit – “PR revolucioni botëror”, i cili arriti një sukses të madh në SHBA.


Më shumë nga rubrika

Depozitat rriten, kreditë ulen në krizën Covid

Edhe këtë vit, normat e interesit të kredive do të qëndrojnë në nivelet e vitit të kaluar - 4.5 deri 6.5% për kreditë konsumatore dhe rreth 2.5 deri 3.0-3.1% për kreditë hipotekare. Këtë e parashikoi para BNR Tihomir Toshev, drejtori ekzekutiv i..

botuar më 21-01-20 5.33.MD

Pritet ulje e vogël e PBB-së gjatë vitit 2020 nga ai i prognozuar

PBB reale e Bullgarisë do të bjerë në vitin 2020 me 4.4%. Tendenca varet nga eksportet neto negative dhe në një masë më të vogël nga rënia e investimeve private, sipas prognozës së fundit makroekonomike të Bankës Popullore Bullgare. Në parashikimin..

botuar më 21-01-19 7.10.MD

Një telekom bleu një grup të fuqishëm të mediave private

Komisioni për Mbrojtjen e Konkurrencës miratoi shitjen e Nova Broadcasting Group nga United Group. Vendimi do të hyjë në fuqi menjëherë, sipas faqes së internetit të rregullatorit. Përveç Nova TV, Nova Broadcasting Group përfshin gjithashtu një..

botuar më 21-01-19 4.05.PD