Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Forumi Bullgar i Donatorëve shpërndau çmimet e veta vjetore

Foto: dfbulgaria.org

Në kushtet e pandemisë Covid-19, Forumi Bullgar i Donatorëve shpërndau, kësaj here online, çmimet e 15-të vjetore për ndërmarrjet me kontributin më të madh në kauza të rëndësishme për shoqërinë bullgare.

"Në kohë krize, përgjegjësia shoqërore e biznesit është me rëndësi kyçe për shoqërinë." Këtë e tha Presidentit Rumen Radev, nën patronazhin e të cilit zhvillohet ngjarja. "Biznesi bullgar po përballet me sfidën jo vetëm për t'u rikuperuar nga kriza, por edhe për të marrë pjesë aktive në zhvillimin e ekonomisë bullgare në mënyrë që të përmbushë pritjet e qytetarëve për transparencë dhe standarde evropiane," tha Rumen Radev, cituar nga qendra presidenciale e shtypit.

Presidenti është i bindur se biznesi do të jetë gjithnjë e më aktiv në mbështetjen e kauzave të rëndësishme publike dhe shtresave të dobëta.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 356

Në qoftë se vaksinimi vazhdon ka shpresë për kontrollimin e koronavirusit Bullgaria do të marrë mbi 400 000 doza të Moderna dhe 1 milion të Pfizer nga maji deri në qershor. 160 000 doza të AstraZeneca priten brenda disa ditësh, bëri të ditur..

botuar më 21-02-26 6.28.MD

Lehtësuan emërimin e punonjësve nga vende të treta

Parlamenti ndryshoi Ligjin për të Huajt dhe lehtësoi migracionin e punonjësve. Shfuqizohet studimi i detyrueshëm i tregut të punës nga punëdhënësi, kur punëson shtetas të vendeve të treta dhe sigurimi i punës së pari për bullgarët...

botuar më 21-02-26 5.04.MD

Në qoftë se vaksinimi vazhdon ka shpresë për kontrollimin e koronavirusit

Bullgaria do të marrë mbi 400 000 doza të Moderna dhe 1 milion të Pfizer nga maji deri në qershor. 160 000 doza të AstraZeneca priten brenda disa ditësh, bëri të ditur në Varna Ministri i Shëndetësisë prof. Kostadin Angelov, njoftoi BTA. Ai..

botuar më 21-02-26 4.17.MD