Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Shpallën 30 tetorin festë profesionale të ndërmjetësve të pasurive të paluajtshme

Foto: arkiv

Me vendim të qeverisë bullgare data 30 tetor shpallet për festë profesionale të ndërmjetësve të pasurive të paluajtshme. Festa profesionale e agjentëve dhe ndërmjetësve të pronave të paluajtshme do të organizohet për vit më 30 tetor përmes konferencave ndërkombëtare dhe llojeve të ndryshme ngjarjesh, kurse qëllimi është krijimi i një mjedisi profesional, i cili u përgjigjet standardeve ndërkombëtare moderne dhe përmirësimi i shërbimeve në sferën e pronave të paluajtshme.

Përpiloi: Vesella Krësteva

Përgatiti në shqip: Nataniela Vasileva


Më shumë nga rubrika

Sofja lulëzon me qilima shumëngjyrësh pranveror me tulipanë dhe manushaqe

Pavarësisht nga masat kundra epidemiologjike dhe nga koha më e freskët gjatë kësaj pranvere, kryeqytetasit i përmbushin rrugët, parqet dhe kopshtet, duke shijuar rrezet e para më të buta të diellit dhe pemët dhe shkurret me një gjelbërim të ndrojtur...

botuar më 21-04-15 12.45.MD
Drejtori i BNR-së Andon Balltakov

Drejtori i BNR-së Balltakov me pyetje ndaj Kryeministrit Borisov

Drejtori i Përgjithshëm i Radios Kombëtare Bullgare /BNR/ Andon Balltakov i dërgoi një letër Kryeministrit Bojko Borisov, duke e pyetur se pse Këshilli i Ministrave ka vendosur të ulë buxhetin e radios me gati 229 621 euro, duke u argumentuar me..

botuar më 21-04-15 10.11.PD

Bullgaria është ndër vendet që kanë arritur marrëveshje për Covid - pasaportat

Bullgaria është ndër 13 vendet - anëtare të BE-së, që arritën marrëveshje mbi 7 kritere, të cilat do të jenë të domosdoshme për aplikimin e certifikatave për të vaksinuarit kundër Covid-19, njoftojnë mediat austriake. Kriteret tashmë i janë dërguar..

botuar më 21-04-12 12.50.MD