Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Ndalim i pjesshëm i trafikut në Urën e Danubit tek Ruse deri më 29 prill

Foto: Radio Vidin

Nga 26 deri më 29 prill për 4 orë - nga ora 20:00 deri në 24:00, do të ndalet trafiku në Urën e Danubit pranë Ruse, njoftoi Agjencia e Infrastrukturës Rrugore.

Organizimi i përkohshëm i trafikut në një seksion prej 1 km. është i nevojshëm për shkak të riparimit urgjent të pllakave të rrugës prej betoni. Për meremetimin e rrugës është përdorur një material i cili kërkon për të mos pasur vibracione në konstruksionin e urës gjatë ngurtësimit të tij dhe përkatësish kjo imponon kufizimin e lëvizjes për katër orë.

Gjatë pjesës tjetër të kohës, trafiku në zonën e riparimit do të kryhet në një korsi. Është e nevojshme që shoferët të jenë me vëmendje të shtuar, të mos e tejkalojnë shpejtësinë e lejuar, duke respektuar në mënyrë rigoroze sinjalet e trafikut.


Më shumë nga rubrika

Pa maska për ekipe me shtatë persona

Që nga sot, kolektivet e punës deri në shtatë persona mund të mos mbajnë maska mbrojtëse kundër koronavirusit, sipas një urdhri të Ministrit të Shëndetësisë Dr. Stojço Kacarov. Kushti është që të gjithë të jenë vaksinuar ose të kenë kaluar..

botuar më 21-06-16 6.27.MD

Një sondazhi i Agjencisë “Mediana” i jep përparësi “Ka një popull të tillë”

Sipas një sondazhi të Agjencisë “Mediana”, kryer me fondet e veta, parlamenti i ardhshëm do të përbëhet nga 7 forca politike. 24 për qind e votuesve do të votonin për “Ka një popull të tillë”, ish-sundimtarët nga GERB do të ishin të dytët me..

botuar më 21-06-16 5.09.MD

Rumen Radev: Ministrat me bindje të ndryshme politike mund të bashkohen rreth parimeve

Kabineti i përkohshëm vërtetoi se ministrat me bindje të ndryshme politike mund të bashkohen rreth parimeve, përparësive dhe vlerave të qarta, tha Presidenti Rumen Radev në një takim pune me ambasadorët e BE, Zvicrës dhe Shteteve të Bashkuara...

botuar më 21-06-16 4.38.MD