Programi i ditës

Programi i ditës


Bullgaria sot – 3 dhjetor 2021

Të nderuar dëgjues, programin e ditës të Radio Bullgarisë më3dhjetor 2021 po e fillojmë me lajmet e fundit. Pas kësaj në lidhje me fillimin e punës së Legjislaturës së 47 të Kuvendit Popullor ju ofrojmë temën: “Prania e njerëzve pa përvojë politike në..

botuar më 21-12-03 3.00.MD

Bullgaria sot – 2 dhjetor 2021

Të nderuar dëgjues, programin e ditës të Radio Bullgarisë më 2 dhjetor 2021 po e fillojmë me lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Omicron - cilat janë parashikimet e specialistëve bullgarë”. Minutat për muzikë në fund të programit tonë..

botuar më 21-12-02 3.00.MD

Bullgaria sot – 1 dhjetor 2021

Të nderuar dëgjues, programin e ditës të Radio Bullgarisë më 1 dhjetor 2021 po e fillojmë me lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju tregojmë për akulloren e prodhuar në fshatin bullgar Rozino, e cila hyri në TOP 10 të akulloreve më të mira në botë...

botuar më 21-12-01 3.00.MD

Bullgaria sot – 30 nëntor 2021

Të nderuar dëgjues, programin e ditës të Radio Bullgarisë më 30 nëntor 2021 po e fillojmë me lajmet e fundit. Pas kësaj mund të dëgjoni intervistën me Nënpresidenten Ilijana Jotova dhënë Radio Bullgarisë disa ditë pasi ajo dhe Rumen Radev morën..

botuar më 21-11-30 3.00.MD

Bullgaria sot – 29 nëntor 2021

Në fillim të programit të ditës më 29 nëntor 2021 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Kulturë” do t’ju njohim me një platformë unike për kinema të shkurtër bullgare, e cila mbledh miliona shikime nga e gjithë bota. Në rubrikën..

botuar më 21-11-29 3.00.MD

Bullgaria sot – 26 nëntor 2021

Në programin tonë të ditës më 26 nëntor 2021 mund të dëgjoni lajmet e fundit. “Transformimi digjital dhe mësimi gjatë gjithë jetës – pikët e kryqëzimit në Evropë” – kjo është tema në rubrikën tonë “Shoqëria”. Në fund ju ftojmë të dëgjoni rubrikën tonë..

botuar më 21-11-26 3.00.MD

Bullgaria sot – 25 nëntor 2021

Në fillim të programit të ditës më 25 nëntor 2021 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Kulturë” do t’ju flasim për ekspozitën e parë të madhe të platformës “Arkivi Vizual Bullgar”. Në të do të prezantohet arkivi i panjohur i..

botuar më 21-11-25 3.00.MD

Bullgaria sot – 24 nëntor 2021

Në programin tonë të ditës më 24 nëntor 2021 mund të dëgjoni lajmet e fundit. “Bullgaria dhe Maqedonia e Veriut vuajnë së bashku” – kjo është tema në rubrikën tonë “Shoqëria”. Në fund do të dëgjoni Arie nga Rodopet. Interpretimi është..

botuar më 21-11-24 3.00.MD

Bullgaria sot – 23 nëntor 2021

Në programin tonë të ditës më 23 nëntor 2021 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Në fund do të dëgjoni pjesën “Sevdana” nga kompozitori bullgar Georgi Zllatev Çerkin. Ju urojmë minuta të këndshme! ·   01.39 – Lajmet ·   14.59..

botuar më 21-11-23 3.00.MD

Bullgaria sot – 22 nëntor 2021

Në fillim të programit të ditës më 22 nëntor 2021 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj ju ofrojmë rubrikën “Politika” në të cilën do t’ju prezantojmë presidentin e ri të vjetër – Rumen Radev. Si çdo ditë në fund do të dëgjoni këngën e..

botuar më 21-11-22 3.00.MD