Наталия Кирилова за народните танци- с любов

Тя притежава видински темперамент, в сърцето й блика южняшка кръв, единственото от което се страхува е, че някога ще се наложи да спре да танцува. А тя танцува от 7-годишна, за нея танцът е изкуство! Приятелите й я наричат Нати, а колегите й я определят..

публикувано на 28.02.15 в 19:00

Цветана Петрова: "Моите букети са децата, с които работя"

Отново няма да се въздържа и ще споделя радостта си от поредната вълнуваща среща, посветена на онези от нас, които отдават живота си на изкуството и на нашия Северозапад. В това издание на "Автобиография Северозапад" ще ви разкажа за моето пътуване до..

публикувано на 21.02.15 в 19:00

Чавдар Крумов: "Танго те сближава истински с другия човек"

В това издание на "Автобиография Северозапад" ще говорим за уважението и доверието между хората, защото тези ценности като че ли отстъпиха и в ежедневието ни се настаниха недоверието, безразличието и агресията. Ето защо днешните ми гости ще ни..

публикувано на 14.02.15 в 19:20

Семейство Даневи: "Видинлии разбират от изкуство и култура"

В снежния съботен следобед в предаването "Автобиография Северозапад" ще обиколим почти цялата страна, заедно със събеседниците ми, защото техният живот е толкова вълнуващ, че ако бъде филмиран съм сигурна, че ще спечели много награди. Пътували са..

публикувано на 07.02.15 в 19:00

Яна Маринова: "Когато говориш за радиото, трябва да стоиш прав"

"Вечни като живота и създаващи живот", търсещи поезията във всичко, две дами, видели с очите си как се строят градовете от Северозапада, как никнат сградите, били пред микрофона по време на два обществени строя, по време на наводнения, земетресения,..

публикувано на 31.01.15 в 19:00

Ангел Ангелов: "Изгревът е сътворението на света"

Харесвам работата си в радиото и се чувствам късметлийка, защото имам шанса да срещам различни хора, с особен заряд за живот. Именно такъв е и днешният ми гост в "Автобиография Северозапад" . Той е от онази особена порода, която казва всичко в очите,..

публикувано на 24.01.15 в 19:00
Даниела Петрова (вдясно) направи мил жест към Радио ВИДИН, като подари една от картините си на медията

Даниела Петрова: "Когато открия светлината в живота си, ще нарисувам най-красивата си картина"

В поредното издание на "Автобиография Северозапад" тръгваме по следите на светлината с видинската художничка Даниела Петрова . Миналата година тя представи първата си изложба пред местна публика под заглавие "Тамплиери". Темата за благородството,..

публикувано на 17.01.15 в 19:00

Габриела Кирилова: "Ние се борим под едно име- Видин"

"Автобиография Северозапад" посвещаваме на един истински шампион. Тя е родена тук, във Видин . Има толкова много медали от европейски и световни първенства, че сигурно не ги и брои вече. Но тя помни трите международни участия, в които не е донесла..

публикувано на 10.01.15 в 19:00
Милена Авонеди

Милена Авонеди: "С писането открих своя път, въпреки трудностите"

В първото за 2015-а година издание на "Автобиография Северозапад" ще си спомним за една силна жена от Лом , която въпреки несгодите и предизвикателствата на живота, успява да премине над тленното и да остави светла диря в литературната история на..

публикувано на 03.01.15 в 19:00

Роми Василева: "Човек трябва да следва мечтите си"

"Автобиография Северозапад" гостува на Роми Василева - спортист, съдия, съпруга и майка, ръководител. От къде тръгва тя, как започва историята за голямата й любов- баскетбола и коя е Роми Василева? Отговорите на всички тези въпроси търсим в..

публикувано на 27.12.14 в 19:00