Назначиха служебно състава на РИК- Монтана

Пламка Григорова е председател на Районната избирателна комисия в Монтана.  Съставът накомисията е назначен служебно с решение на Централната избирателна комисия. Съставът на РИК – Монтана включва 15 членове. Заместник-председатели са Камелия..

публикувано на 13.02.21 в 11:00

Назначиха Районната избирателна комисия във Видин

Централната избирателна комисия / ЦИК/, с Решение № 2030-НС от 11 февруари 2021 г., назначи Районна избирателна комисия /РИК/ в Пети изборен район - Видински, за изборите за народни представители на 4 април 2021 г.  Съставът на РИК - Видин..

публикувано на 12.02.21 в 11:48

В 42 избирателни секции ще се гласува в община Мездра

42 избирателни   секции ще бъдат образувани на територията на община Мездра, според  Заповед , издадена от к мета   Иван Аспарухов,  в ъв връзка с предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г.   Най-много ще са избирателните секции в..

публикувано на 10.02.21 в 14:50

Ще удовлетворят ли очакванията партийните листи?

Подреждането на партийните листи за предстоящите парламентарни избори е в разгара си. На какви личности ще заложат политическите сили , съвпадат ли с очакванията на избирателите и какви са изискванията им към кандидатите за народни представители?..

публикувано на 09.02.21 в 14:25

Пристанище, земеделие и газификация обещават на Видин от "Заедно за промяна"

Растежът на българската икономика е в основата на платформата, с която движение "Заедно за промяна" ще участва в предстоящите парламентарни избори. Коалицията е оглавена от бившия вицепремиер и народен представител Александър Томов. Възраждането на..

публикувано на 08.02.21 в 15:18

Цветан Цветанов и Павел Вълнев откриха офис на "Републиканци за България" във Видин

Официално бе открит офис на Политическа партия "Републиканци за България" във Видин. В момента тече процедурата за номиниране на кандидати за народни представители, обясни Огнян Ценков от Изпълнителния съвет на партията: "Нашите кандидати са хора,..

публикувано на 04.02.21 в 18:17

ИБ на БСП определи водачите на листи

Изпълнителното бюро на БСП определи днес списък с водачите на листите за парламентарните избори, които предлага за утвърждаване от Националния съвет. Сред избранниците на ръководството на левицата са икономисти, финансисти, юристи, лекари, както и други..

публикувано на 03.02.21 в 15:35

Ясни са номинациите за народни представители от БСП във Видинско

Приключили са събранията на основните партийни организации на БСП във Видинско за номиниране на кандидати за народни представители. Над 30 са предложенията от общинската структура на БСП във Видин. По препоръка на Изпълнителното бюро, от..

публикувано на 03.02.21 в 10:23