ГЕРБ-Видин представи кандидатите си за народни представители

ПП ГЕРБ-Видин и СДС като коалиция, представиха листата с кандидатите си за народни представители:  Росица Кирова,  Александър Матеев,  Росен Цветков,  Силвия Евдокимова,  Емил Мушанов,  Николай Николов,  Ирена Гъркова,  Лъчезар Попиванов...

публикувано на 02.03.21 в 17:45

Светлана Стойкова: В листата на "Има такъв народ" във Видин са честни и отговорни граждани

Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" регистрира листата си във Видин за участие в парламентарните избори. Водач е адвокат Иво Атанасов, на втора позиция е докторът-нефролог Снежана Йоханова, трета е Светлана Стойкова : "Внесохме предложението в..

публикувано на 02.03.21 в 15:57

Димитър Чукарски води листата на ВМРО във Видин и Монтана

ВМРО-БНД избра за водач на своите листи с кандидати за народни представители от Видин и Монтана Димитър Чукарски . Роден е във Видин, икономист, юрист, политик, мениджър и експерт с богата биография, в момента е председател на борда на директорите на..

публикувано на 02.03.21 в 15:41

Представиха видинската листа на "Българска прогресивна линия"

Народният представител Лало Кирилов е водачът на листата за предстоящите избори на новата лява партия "Българска прогресивна линия" във Видин. Тя е учредена от напусналите БСП депутати през миналата година. "Направихме "Българска прогресивна линия",..

публикувано на 02.03.21 в 14:33
Росица Кирова

Росица Кирова: Нашата кауза е Видин

Управляващата партия ГЕРБ тази година заложи на изцяло нова листа във Видин за парламентарните избори на 4 април. Водачът също е изненадващ- Росица Кирова , която оглави протестите за изграждането на нов път до Видин и тунел под прохода Петрохан...

публикувано на 02.03.21 в 13:37

Икономисти са повечето от кандидатите в листата на ДПС за Монтана

Димитър Аврамов е водач на листата за народни представители на Движението за права и свободи (ДПС) от област Монтана. Депутатът представи листата на движението, в която са включени представители от почти всички общини. В листата на ДПС в област..

публикувано на 02.03.21 в 12:35

Предизборните нагласи в Монтана

Област Монтана е съставена от 11 общини, с население от 127 000 души. За 10 години жителите на региона са намалели с 20 000. Математически погледнато, към момента това е населението на общините Чипровци, Якимово, Медковец, Бойчиновци и Георги..

публикувано на 02.03.21 в 11:59

"Републиканци за България" регистрираха листата си във Видин

Политическа партия "Републиканци за България" регистрира листата си във Видин за предстоящите парламентарни избори. Водач на листата е бившият кмет на Видин Огнян Ценков : "Втори в листата е Албена Георгиева, областен управител, зам.-областен..

публикувано на 01.03.21 в 15:20

Патриотите във Враца се регистрираха за изборите

Днес ВМРО - Враца регистрира пълната листа за участие на Парламентарните избори.  Дванадесет представители от различни гилдии и професии са включени в листата за гласуване, която се оглавява от народния представител Красимир Богданов. Другите участници са..

публикувано на 01.03.21 в 15:09

Икономист оглавява листата за изборите на ВМРО в Монтана

ПП ВМРО – Българско национално движение” внесе документи за регистрация в РИК Монтана. Водач е икономистът Димитър Чукарски.  "Най-важното е да обясним и убедим гражданите, че политиката е нещо, което върши работа на хората. Че към политиката може..

публикувано на 01.03.21 в 13:31