Ирена Димова води листата на ГЕРБ-СДС в Монтана

Ирена Димова ще води листата в Монтана на коалиция ГЕРБ-СДС за предстоящите парламентарни избори на 4 април. Днес коалицията внесе документи за регистрацията си в РИК Монтана.  "Листата съдържа едни достойни, амбициозни, доказали се хора в своята..

публикувано на 01.03.21 в 12:58

Кандидатите си за парламентарния вот регистрираха ГЕРБ-Видин и СДС

Петима представители от гражданската квота в осемместната листа на ГЕРБ-Видин и коалиционният им партньор СДС бяха регистрирани днес като кандидати за народни представители, съобщават от партията. Водач на квотата е Росица Кирова.  В листата за..

публикувано на 01.03.21 в 11:00

РИК Видин работи добре въпреки служебното ѝ назначаване

Районната избирателна комисия във Видин работи добре и няма проблеми между членовете ѝ , въпреки, че бе създадена служебно от ЦИК, тъй като по време на консултациите за създаването ѝ не бе постигнато споразумение между политическите партии. Това..

публикувано на 25.02.21 в 17:55

Филип Попов: БСП винаги е била фокусирана в развитието на Видин и Северозапада

"БСП винаги е готова за избори. Няколко поредни пъти внасяме вот на недоверие на това правителство, искахме оставката на министър-председателя, протестирахме пред Президенството, БСП беше гласът на протеста в пленарна зала, заявихме, че този парламент е..

публикувано на 23.02.21 в 14:24
Консултации за състава на секционните избирателни комисии се проведоха в Монтана.

Разпределиха местата на СИК-овете в община Монтана

Парламентарно представените партии разпределиха квотите за Секционните избирателни комисии на 4 април на територията на община Монтана.  ГЕРБ ще е с 240 места, следва БСП със 177, по 79 ще имат Обединени патриоти и "Воля", 13 са за "Демократична България"...

публикувано на 22.02.21 в 17:45

Партиите се споразумяха за състава на СИК във Видин

Представителите на партии и коалиции, които участваха в консултациите, свикани от кмета на Видин Цветан Ценков, приеха предложението на Районната избирателна комисия (РИК) за състава на секционните комисии (СИК) на предстоящите парламентарни избори...

публикувано на 22.02.21 в 14:29

Адвокат е говорител на РИК Враца

Адвокат Красимир Колев стана говорител на районната избирателна комисия във Враца. Юристът ще изпълнява познати му функции отпреди 2 години, когато също осведомяваше обществеността за важните решения и за изборния процес по време на изборите за..

публикувано на 19.02.21 в 08:24

Албена Даракчиева, АБВ Видин: Аз съм в тази партия, защото тя повярва на доц. Мангъров

Видинският регион има голям потенциал за развитие, който упорито не се използва от управляващите. Това заяви на пресконференция във Видин Пламена Заячка , председател на младежката организация на партия АБВ (АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ):..

публикувано на 17.02.21 в 17:35

Александър Матеев, ГЕРБ: "Листата ни има потенциал да бъде от най-добрите, които Видин някога е имал"

" Аз съм повече човек на действията, отколкото на приказките . В ГЕРБ съм от самото начало и е въпрос на чест да приема най-високия пост в партията на територията на своята област. Никога не съм бягал от отговорност, мисля така да бъде и занапред." Така..

публикувано на 16.02.21 в 15:37

Назначиха Районната избирателна комисия във Враца

Централната избирателна комисия назначи Районната избирателна комисия във Враца. Подобно на комисиите и в другите два областни града в Северозапада, хората, които ще организират парламентарния вот на 4 април, бяха назначени служебно, тъй като..

публикувано на 13.02.21 в 15:30