Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възможни са временни прекъсвания на тока в Западна България

Снимка: архив

Възможни са временни прекъсвания на електрозахранването в Западна България от 19-и до 24-ти януари, съобщиха от ЧЕЗ. Като причина за това се посочва изпълнение на инвестиционна програма, която трябва да подобри обслужването.

Подробна информация за местата, където са възможни смущения, може да бъде намерена на интернет страницата на "ЧЕЗ Разпределение България".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Енергийният омбудсман на ЧЕЗ получил 843 сигнала за година, решил в една трета от спорните въпроси в полза на клиентите

Енергийният омбудсман на "ЧЕЗ-България" е издал решение в полза на клиентите на фирмата при 34 процента от казусите през 2014 година, съобщават от компанията. През миналата година енергийният омбудсман на дружеството е получил 843 сигнала. От..

публикувано на 15.01.15 в 11:58

Над 40% от абонатите на ЧЕЗ ще получат по-високи сметки за ток

Последните сметки за ток на повече от 40 процента от абонатите на ЧЕЗ ще бъдат завишени. Причината за това е повишената консумация по празниците, обясни Димчо Станев от дружеството:  Имаше два периода - единият около Бъдни вечер и Коледа, когато..

публикувано на 08.01.15 в 15:56

Очаквайте по-високи сметки за ток за декември, предупредиха от ЧЕЗ

По-високи сметки за електроенергия се очаква за получат клиентите на ЧЕЗ за последния отчетен период, който обхваща дните от 1-ви до 31-ви декември. Това съобщиха от електроразпределителното дружество, като допълниха, че по-високите сметки ще са..

публикувано на 08.01.15 в 12:22