Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Протестиращи поискаха доживотен затвор за охранителите, пребили до смърт Нягол Петров

Снимка: БТА

Протестиращи се събраха пред сградата на съда във Варна с искане за доживотни присъди без право на замяна за тримата охранители от варненския търговски център, пребили до смърт Нягол Петров. Тримата не са обжалвали мерките си за неотклонение. Една от протестиращите - Самуила Добреваq сподели:

Мисля, че показва колко ни е болно обществото. Явно те неведнъж са имали своите жертви, така че просто този човек е издъхнал. Полицията за съжаление остава гражданите сами да се пазят. Това пък е моят личен опит от сблъсъка ми с полицията.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Охранителите от варненския мол, пребили до смърт Нягол Петров, не обжалваха мерките си за неотклонение

Тримата охранители от варненския мол, които пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров , не обжалваха мерките си за неотклонение пред Апелативния съд. По този начин, ако решат да внесат обжалване, те трябва да го направят отново пред Окръжния скъд. Част..

публикувано на 24.03.15 в 10:56

Варненци протестираха заради убийството на психичноболен от охранители в мол

С плакати "Аз съм Нягол" варненци излязоха на протест заради убийството на психичноболния Нягол Петров, който беше пребит преди дни от трима охранители на мол в града. Мотивите за убийството засега остават неизвестни.  В протесто се включиха много..

публикувано на 22.03.15 в 15:20