Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Все повече абонати на "Топлофикация Пловдив" избират месечно отчитане

Снимка: БГНЕС

Увеличава се броят на абонатите на "Топлофикация Пловдив", които избират месечното отчитане, съобщиха от И Ви Ен България. От компанията посочиха, че половината от клиентите им ползват именно такъв тип отчитане и че ползите от него са значителни. Дори в случаите, когато уредите за измерване не са собственост на абоната и той плаща наем за ползването им.

В нашите разговори с фирмите за дялото разпределение сме наблегнали на ползите от месечния отчет и наистина и самите фирми за дялово разпределение да работят за този месечен отчет, без да натоварват безбожно много услугата, за да може наистина тя да се ползва реално от хората. Един от критериите в нашите взаимоотношения с фирмата за дялово разпределение е броят на основателните оплаквания, които клиентите предоставят. Така че, те също имат интерес да се случи тази услуга. Ако наистина се работи партньорски, както с фирмите за дялово разпределение, така и с домоуправителите, и с етажната собственост, нещата могат да се получат, обясни Калина Трифонова от И Ви Ен.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Вече 4-та година жителите на Шумен нямат парно

Вече 4-та година жителите на Шумен нямат парно, въпреки че топлофикацията в града беше приватизирана. Новите собственици имат план как да осигурят топлинната енергия, но това не се харесва на кредиторите – „Булгаргас“ и НАП. Поради натрупани дългове..

публикувано на 07.05.15 в 18:36

Бум на желаещи да плащат парно по квадратура в Перник

1200 абонати на „Топлофикация“-Перник вече са се възползвали от предложението на дружеството и са сключили индивидуални договори за лоялни клиенти. Възможността, която „Топлофикация“ даде на коректните абонати, през отоплителния сезон да заплащат 1..

публикувано на 30.04.15 в 09:01

Започна изготвянето на изравнителните сметки за парно и топла вода

Фирмите за топлинно счетоводство започват изготвянето на изравнителните сметки за парно и топла вода за приключилия отоплителен сезон. Клиентите ще бъдат уведомени за две възможни дати за посещение в имотите им.  Потребителите, които имат уреди с..

публикувано на 28.04.15 в 14:24