Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Даниел Митов: Няма българи на борда на катастрофиралия египетски самолет

Снимка: БГНЕС

Няма българи на борда на катастрофиралия египетски самолет, заяви по време на срещата на НАТО в Брюксел външният министър  работи Даниел Митов.

По информация до момента, български граждани на борда не е имало, разбира се, разследването ще покаже какви са причините за изчезването на самолета, това е ясно. Днес сутринта генералният секретар на НАТО заяви, че ако от НАТО бъде поискана подкрепа, НАТО е готово да я окаже, но за съжаление до момента не можем да кажем повече подробности. Предстои да видим резултатите от разследването, но това, което трябва да кажем задължително и трябва да е ясно, че се прави всичко възможно подобни човешки трагедии да не се случват повече и аз искам да изразя съболезнованията си към близките на всички загинали.  



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Гръцките власти са открили останки от изчезналия самолет край остров Карпатос

Гръцките власти са открили останки от самолета на "Иджипт Еър", обяви Ройтерс, като се позова на източник от гръцкото министерство на отбраната. Те са били намерени южно от остров Карпатос в южната част на Средиземно море, т.е. на около 50 мили югоизточно..

публикувано на 19.05.16 в 16:29