Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Плевен отново ще има "Парад на модата"

Снимка: БГНЕС

В Плевен предстои нова среща с модата. Тя се реализира изцяло от актьора Георги Ангелов - изиграл десетки  роли на сцената на  плевенския Драматично-куклен театър „Иван Радоев“, от дълги години той се радва на любовта на зрителите. Но не по-малко популярен е и в  модните среди - известен с умението си да покаже дрехите на водещи дизайнери по уникален начин . 

На 18 декември плевенчани и гостите на града отново ще се насладят на "Парада  на модата" - запазена марка  на вечно търсещия Георги Ангелов. През годините  тези два часа са очаквани за модните специалисти, защото оригиналните му идеи и реализацията отдавна са ги превърнали в истинска феерия на звуци, светлина, на умело  режисьорско съчетаване на таланти от всички видове изкуства. 
В шоуто се срещат песни, танц и последните постижения на модата от български дизайнери -  известни вече на света или такива, които правят своя дебют. Какво е новото тази година и какви са изненадите на това издание на "Парада на модата" може да  чуете от звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!