Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Анимационна "Пица на парче" ;)


Дойде любимата на всички ни събота : ) Да си я направим шарена, весела и забавна- като детско филмче ;) Ние сме Нора и Гери, днес без притеснение можем да се представим и като Том и Джери, защото е Световен ден на анимацията ;) Я да поразпитаме, гледате ли все още анимационни филми? Да си припомним любимите герои- вълкът и зайчето от “Ну, погоди!“, Том и Джери, Розовата пантера, Чебурашка и крокодила Гена, Тримата глупаци и още, и още…. кой е Вашия любим герой? А, и още нещо: притеснително ли е, ако вашата половинка гледа анимации, вместо да вземе да свърши някоя работа у дома?
Ама карикатури сме големи, нали? :))
Вижте още

Прелестната Дженифър Лопес в „Музикална зона“

Почти на 51, тя не спира да ни изненадва със своя талант, желание за успех и със страхотната си визия. Тя определено е жена за пример- красива, еманципирана, успяла, справяща се с ролята на майка и работеща дама с кариера. Пример и за това, че една жена и след 50г. може да изглежда повече от зашеметяващо. Дженифър Лопес винаги може да ни усмихне и да..

публикувано на 29.06.20 в 09:45

"Неделник" от 28 юни 2020 година

"Неделник" брой 315-ти пристигна. Преглеждам старите вестници и говорим с интересни събеседници. Преди две седмици получих едно писмо. Класическо писмо с марка в горният десен ъгъл и естествено с подател и получател. В него книга и листче. Подател е Лили Горанова от Враца. Името нищо не ми говореше. Прочетох писмото. Ето какво ми бе..

публикувано на 28.06.20 в 13:25

От АПИ обещават да почистят растителността по пътя Градец-Раброво

Пътят Градец-Раброво е със силно стеснено платно за движение заради избуялата растителност около него, липсва видимост и нормална проходимост. Това е предпоставка за възникване на катастрофи, сигнализира слушателка на Радио Видин. По думите на Ивелина Ангелова, на около 17-километровата отсечка от години не се извършва почистване на растителността,..

публикувано на 25.06.20 в 15:26

Zana Nimani в „Музикална зона“

Зана Нимани е бивша югославска певица, водещ вокал на носещата нейното малко име поп група „Зана“, и настоящ юрист. Малцина могат да си представят групата "Зана" без известната блондинка, която оставя публиката без дъх, където и да се появи. Всичко започва още през 1979 г., когато тази група стъпва на музикалната сцена на Югославия и постигат голяма..

публикувано на 22.06.20 в 09:48

"Неделник" от 21 юни 2020 година

"Неделник" брой 314 е тук. Старите вестници- това преглеждаме за начало. След това ще поклюкарстваме. Защо? Казват, че всички клюкарстваме. Това е присъщо за човешката природа и дори има важна цел. Факт е, че мозъкът ни възприема лицата в зависимост от това, което сме чули за човека. Клюкарстването е част от живота - където има групи, там..

публикувано на 21.06.20 в 13:05

Видинчани търсят съдействие от Общината - да извози изпочупени панели

Граждани от бл. 21 и бл. 23 в ж.к. "Бонония" търсят съдействие- Община Видин да извози от пространството между двата блока счупени панели, които стоят там от години. Фирма им поискала 1000 лева, но хората нямат възможност да съберат такава сума. Живущите в блоковете сами ще си изравнят и облагородяват пространството. Искат да го направят място за игра..

публикувано на 18.06.20 в 15:27

В „Музикална зона“ на 15 юни ще гоним вятъра и ще слушаме песни от категория "Духнати от вятър" ;)

Горещо, по-горещо,... най-горещо- на тази игра ще си играем и днес и пак ще събираме топлина и слънце за зимата :) Чакаме вятърът поне малко да ни разхлади. Но него го няма! Скрил се е, сякаш има празник. О, да, сещам се – днес е Световният ден на вятъра. Така че, колкото и да го чакаме да се появи, май ще ни погъделичка само ушите (с песни, в..

публикувано на 15.06.20 в 10:00