Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Да се срещнеш с любимия влогър

3
Снимка: Нора Йоцова

Почитатели от Видин се срещнаха с влогърката Мирела Лилова. Тя е за малко в нашия град, но веднага е била разпозната и е била организирана импровизирана среща в алеите на парк "Рова".

"Всичко стана много спонтанно, просто имахме малко работа да свършим във Видин. И аз всъщност дойдох с моя приятел тук, той да си свърши работата, а аз малко на почивка. И просто видях, че страшно много хора, след като видяха, че съм се отбелязала на снимките във Видин, казаха, че искат фен среща. И е много интересно да видиш на живо всичките тези хора, които са хиляди в социалните мрежи, които те гледат и знаят целия ти живот. Те са наясно повече за живота ми, отколкото аз самата и когато ги видиш всички тези лица как греят наистина, на живо пред теб, просто ти се пълни сърцето", разказва младата жена за срещите с почитатели.   

В групата за срещата преобладаваха тийнейджърите, които имаха много въпроси за любимата си влогърка, която от своя страна отговаряше на абсолютно всички:

"Аз не се ограничавам в един тип видеа, както много влогъри правят. Просто това е техният стил, но аз обичам да снимам абсолютно всичко, нещата от живота, да показвам собствения си живот, да правя скечове, да правя социални експерименти", обяснява за заниманието си Мирела.

А какво е посланието ѝ към хората, които я следват и гледат клипчетата ѝ:

"Да бъдат себе си винаги и да не се съобразяват с хората и хорското мнение, защото ако аз се съобразявах, когато бях започнала да правя клипове преди 5 години сега нямаше да съм тук и да правя това, което обичам." 

Галерия

Вижте още
Каньонът на река Ръчене край село Камено поле. Снимка: ПП ВРАЧАНСКИ БАЛКАН

Възможности за туризъм крие каньонът на река Ръчене

Камено поле е село в община Роман. През него минава река Ръчене, която по пътя си образува живописни скални образувания, обявени за природни забележителности.  В Камено поле има още една забележителност- старинна каменна църква, известна като "Пустата църква". Каньонът на река Ръчене предлага възможности за туризъм, които все още не са използвани,..

публикувано на 25.02.21 в 17:20

Конкурс за детска фотография обяви ОДК- Козлодуй

Обявиха XII Областен екоконкурс за детска фотография на тема: "Птиците около нас", във връзка с 1 април- Международен ден на птиците. Домакин на конкурса е Клуб "Птици и екология" към Център за подкрепа за личностното развитие- Общински детски комплекс /ЦПЛР - ОДК/ в град Козлодуй с ръководител Петя Лазарова.  В конкурса могат да участват..

публикувано на 25.02.21 в 17:12

Общините с по-малко разходи за отопление и поддръжка след саниране

По- малко изразходвана електроенергия и по-малко вредни емисии в околната среда, съответно и по-малко средства за отопление. Това са само част от ползите за Общините от мерките за енергийна ефективност.  Белоградчик е една от общините в страната с най-много санирани сгради - не само жилищни, но и публични. "Няма нито една..

публикувано на 24.02.21 в 17:45

„Музикална зона“ в памет на Джордже Балашевич

Още една свидна балканска жертва на COVID- 19. В петък, на 19 февруарипочина една от най- големите звезди на бивша Югославия - поетът, композиторът, изпълнителят Джордже Балашевич. Той почина три месеца преди 68-мия си рожден ден. Балашевич е роден на 11 май 1953 г. в Нови Сад. . Започва кариерата си преди почти четири десетилетия в групата..

публикувано на 22.02.21 в 09:15

Загнездиха белоглавите лешояди във Врачанския балкан

Екипът на Дружество за защита на хищните птици проведе мониторинг на белоглавите лешояди в природен парк "Врачански Балкан". В северните части на парка, на 10 различни места, бяха наблюдавани кацнали при гнездата си белоглави лешояди, като в поне в две гнезда има мътещи птици. В района на град Враца, в други две гнездови територии, са..

публикувано на 18.02.21 в 15:32

Осем типа местообитания пази НАТУРА 2000 в Макреш

В землището на село Раковица в община Макреш е началото на защитената зона "Западна стара планина и Предбалкан" по Директивата за местообитанията. 1 836 хектара от общинските гори попадат в тази зона, целта е да опазят 8 типа местообитания. "Като характеристика, тези местообитания представляват букови гори, повече от половината площ..

публикувано на 18.02.21 в 14:45

40 години ще отбележи група СПРИНТ с нов албум и турне

С нов албум българската група "Спринт" ще отбележи 40 години от създаването си. Албумът, който е 14 поред, ще се казва "СПРИНТ 2Х20 - ГАЛАКТИКА". В него влизат 10 нови песни и три кавъри. "Този път ние сме съчетали стила ни електро поп, който беше в първите две дългосвирещи плочи с по-нови течения на алтернативната музика", каза Пейо..

публикувано на 15.02.21 в 14:48