Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Народното събрание се събира извънредно утре

| обновено на 20.08.18 в 15:07
Лидерът на БСП Корнелия Нинова и депутати от парламентарната група на „БСП за България” внесоха в деловодството на Народното събрание необходимите подписи за свикване на извънредно заседание на парламента.
Снимка: БГНЕС

Народното събрание ще се събере утре извънредно. От БСП поискаха това заради проблемите с Търговския регистър и фалита на застрахователното дружество "Олимпик". 

Председателят на парламента Цвета Караянчева насрочи заседанието, след като БСП внесе официално искане заради казуса  "Олимпик" и проблемите с Търговския регистър. 

Социалистите настояват да се обсъди проект на решение, с което Комисията за финансов надзор да изготви пълен доклад за кипърското дружество. Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви:

"Да не се окаже, че това е пирамида. Да не се окаже, че там ги няма необходимите пари. КФН да ни направи доклад с пълната информация за активите на дружеството, за събраните пари в Гаранционния фонд и Фонда за обезщетение, в кои банки се съхраняват".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и депутати от парламентарната група на „БСП за  България” внесоха в деловодството на Народното събрание необходимите  подписи за свикване на извънредно заседание на парламента.

Народното събрание се събира извънредно утре

Народното събрание ще се събере утре извънредно. От БСП поискаха това заради проблемите с Търговския регистър и фалита на застрахователното дружество "Олимпик".  Председателят на парламента Цвета Караянчева насрочи заседанието, след като БСП..

обновено на 20.08.18 в 15:07