Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Ето и темите:

Вести „България днес”

София бе домакин на Международна туристическа борса „Ваканция/Спа експо“

Христо Боев – майсторът на превода

Избрахме за вас: Бистрички, Вълчев и Недев в галерия „Стубел”

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


print Отпечатай
Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България води Силвия Николова. Ето и акцентите: Светлата седмица – наситена с почит и ритуали Избрахме за вас: Поп песни за Великден Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във  Facebook ...

публикувано на 17.04.17 в 08:00

Програмата

Христос Воскресе! На Великден с вас са Дарина Григорова и Силвия Николова. Ето и акцентите: Възкресение Христово означава вечно съществуване в любовта Никола Антонов – ръководител на формация за православна музика „Трисагион”..

публикувано на 16.04.17 в 08:00

Програмата

Програмата на Радио България водят Дарина Григорова и Силвия Николова. Ето и акцентите: Писаните яйца за Великден – животворното наследство на Велинград Великденски маршрут: Магнетичното очарование на Седемте рилски езера..

публикувано на 15.04.17 в 08:00