Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Ето и темите:

Вести „България днес”

София бе домакин на Международна туристическа борса „Ваканция/Спа експо“

Христо Боев – майсторът на превода

Избрахме за вас: Бистрички, Вълчев и Недев в галерия „Стубел”

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Ето и темите: Днес отбелязваме Възнесение Христово Културна хроника – Силвия Николова представя културни вести от страната Избрахме за вас: Филхармония „Пионер“ – 65г. от..

публикувано на 25.05.17 в 12:48

Програмата

Честит празник! В Деня на българската култура и славянската писменост с вас са Силвия Николова и Дарина Григорова. Ето и темите: „24 май – ден на гордост и радост за всички българи“ – от страницата на българското национално..

публикувано на 24.05.17 в 06:05

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Ето и темите: Вести „България днес ” – представя ни ги Весела Кръстева Акцент на деня : Проблеми с разделението на властите четвърт век след демократичните промени в България –..

публикувано на 23.05.17 в 13:33