Българският форум на бизнес лидерите връчи Годишните награди за отговорен бизнес

Снимка: bblf.bg

Българският форум на бизнес лидерите връчи за 16-и път отличията за отговорен бизнес. Претенденти за тях бяха 73 компании с 111 корпоративни проекта. Броят на компаниите тази година бе рекорден за състезанието. Най-много бяха кандидатурите в категориите „Инвеститор в обществото“ и „Инвеститор в знанието“, като в последната се наблюдава ръст на номинациите с 40% в сравнение с предишната година. Награда за най-добър инвеститор в знанието получи фирма „Технологика“. Проектите, посветени на инвестиции в околната среда също бележат ръст с 30%. Тази година бе връчена и специална награда за ангажираност на служителите в полза на обществото. Призът отиде във фирма „БГ Асист“.


Още от рубриката

Под лозунга „Развитие, Мир и Благоденствие“ започна изграждането на газовата връзка между България и Гърция

Проектът за междусистемната газова връзка между България и Гърция, позната още като IGB, е от ключово значение за двете страни, но и за Балканите, Европа и света поради диверсификацията и сигурността на доставките, които предполага. В село..

публикувано на 23.05.19 в 12:50

Конкурентните предимства на България на Балканите

На фона на останалите балкански съседи България е едно добро място за инвестиции, смята старши икономист ът в Института за пазарна икономика Калоян Стайков. А когато правят комплексната оценка за страната , инвеститорите са много..

публикувано на 09.05.19 в 12:35

Проф. Емилия Ченгелова: Всеки четвърти българин се труди в сивата икономика

Между 25 и 30 на сто от всички българи участват в сивата икономика, показва изследване на БАН. Според учените колкото по-слабо развита е дадена икономика, толкова повече предпоставки има за прилагането на сиви практики. Както е известно, България..

публикувано на 23.04.19 в 11:10