Акценти

През лятото екипът на д-р Емилова е отново на Боровец

Голяма част от пациентите чакат с нетърпение почивката на Боровец в клиниката на д-р Емилова. И тази година ще се ползва базата на хотел „Боровец хилс”, където няма да има други гости и това позволява на хората, които прилагат програмата на плодове,чай и мед , да не се изкушават от храната.   Там ще има освен традиционната програма, медицински..

обновено на 09.07.17 в 22:45

За ползите от салатата

Тъмнозелените листни зеленчуци са богати на най-много полезни вещества, това показва проучване на Джоуел Фърман.  Д-р Емилова изключително много залага на неговото проучване и препоръчва увеличаване консумацията на салати. Преди няколко месеца  пациентите на популярната лекарка станаха вече 45 000. Защо е толкова полезна салатата, д-р Емилова?..

публикувано на 17.07.17 в 00:05

Черниците - плодът против стареене!

Лятото е време, в което има изобилие от плодове. Д-р Емилова препоръчва не просто плодове, а такива, които са добре узрели и сами откъсваме от дървото. Ползата от консумацията на плодове е изключително голяма. Все повече научни изследвания показват колко са полезни плодовете като превенция на здравето, т.е. да не се разболяваме. Като..

обновено на 02.07.17 в 23:49

Д-р Емилова: "Храненето в детските градини предразполага към болести в бъдеще"

На 27 юни за поред път в Народното събрание ще се срещнат лекарите с доверие от българите. Инициативата за това е на национален ежедневник,   който вече няколко години обобщава мнението на своите читатели. Д-р Емилова има вече няколко дипломи за лекар, на когото българите вярват. Ще обърна отново внимание, както и миналия път,..

обновено на 25.06.17 в 20:04

Семейство от Преслав се радва на рожба след програма на д-р Емилова

Желанието да има дете довежда при д-р Емилова една млада жена, която няколко месеца по-късно вече го държи в ръцете си. Здравейте, казвам се Вилияна Ганчева от Велики Преслав. Заедно с мъжа ми решихме да имаме дете, 14 години вече сме заедно с него. Първият   път се получи веднага. В края на третия месец обаче се оказа, че плодът..

обновено на 22.06.17 в 09:55

Варненка роди след програма на д-р Емилова

М алка принцеса вече държи в ръцете си млада майка от Варна, която родила дете то след прилагане програмата на д -р Людмила Емилова . Аз съм Михаела Стойчева от Варна и съм на 34 години. След първото ми детенце, общо взето, три години за второто не се получаваха нещата поради заболяване на яйчниците. П оликистоза ?..

обновено на 11.06.17 в 23:50

Клиниката на д-р Емилова- здравословен лайфстайл

Владимир от София идва в клиниката на д-р Емилова по съвет на свои приятели. Той нямал здравословни проблеми. След дълга програма на плодове, чай и мед и   дълго захранване след това, той се чувства щастлив, спокоен  и тонизиран. Какво се промени във Вашия живот? Идването в клиниката на д-р Емилова промени отношението ми към храната...

обновено на 04.06.17 в 20:21

Клиниката на д-р Емилова- в Поморие от 1 до 10 юни

За втори път клиниката на д-р Людмила Емилова ще бъде в Поморие - между 1 и 10 юни. Гранд хотел "Поморие"  предлага закрит басейн със солена минерална вода, медицински спа и уелнес рехабилитационен център с процедури с лечебна кал и масажи, различни видове сауни и бани и други начини за детоксикация, които отлично се съчетават с природния..

публикувано на 28.05.17 в 21:55

Стилиян Иванов снима "гладните бебета" на д-р Емилова

"Тайнство", това е работното заглавие на шестия филм за д-р Емилова, който снима в момента режисьорът Стилиян Иванов. Клиниката на  популярната лекарка се е превърнала в снимачна площадка - от цялата страна идват нейните "гладни бебета" - така преди години списание "Ева" нарече родените чрез програмата на плодолечение деца. Пристигат семейства от Карлово,..

обновено на 22.05.17 в 00:51

Българка популяризира д-р Емилова в Германия

Доволна от резултатите в клиниката на д-р Емилова, нейна пациентка споделя не само със свои приятели за успехите, но и се свързва със своята здравна каса в Германия,  на която  разказва за успехите на българската лекарка. Здравейте, казвам се Мими фон дер Роп и идвам от Германия, където живея 49 години. Първият път когато дойдох при д-р..

обновено на 14.05.17 в 22:29

Клиниката на д-р Емилова е в Поморие през юни

До 31 на май Клиниката на д-р Людмила Емилова приема пациенти в курортен комплекс Св.Св. „Константин и Елена“- хотел „Азалия“ край Варна. В края на месеца техниката ще бъде преместена в Поморие – 5-звездния Гранд хотел Поморие. Там специалистите ще помагат за възстановяване на здравето в продължение на 10 дни. Хотелът предлага   закрит басейн със..

публикувано на 08.05.17 в 02:00

Японски професор доказа ползата от гладуването

Изграждане на правилна представа за здравословен начин на живот у пациента. Това е една от целите на д-р Людмила Емилова. Клиниката, предлагаща природонаучен подход за лечение, навърши 24 години. Най-важното в този период за българската лекарка е Нобеловата награда за медицина на японски професор, който доказва как на клетъчно ниво действа..

обновено на 05.05.17 в 15:56

Д-р Емилова: „Трудът е удоволствие, когато го правиш от сърце и когато помага на хората ”

„ Работата за мен е удоволствие ” , казва в Деня на труда д-р Людмила Емилова. Причината – прави това, което обича, и затова й идва от вътре. С много енергия обичаната лекарка   от сутрин до вечер помага на хората.  Денят започва с гимнастика на плажа, след това – лекция пред пълна зала с  нейни пациенти. Преди няколко месеца имаше преводачи на..

публикувано на 01.05.17 в 11:31

Програмата на д-р Емилова помага на пациент с множествена склероза

Плодовете помогнаха на пациентка с множествена склероза (МС) да се почувства по-добре, да се движи по-стабилно и да има спокоен сън. Казвам се Дарина . В Клиниката на д-р Емилова  ме доведе моето заболяване -Множествена склероза. Това е болест, от която се разболяват  хора на млада възраст. Кога открихте болестта?..

публикувано на 24.04.17 в 08:00

Д-р Емилова: На Великден човек се чувства окрилен

„ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ”,  казва д-р Емилова на всички. „ Човек се чувства окрилен на Великден, защото възкресението на Христос е добър повод да се спомним отново и да бъдем все по-убедени, че животът продължава след като физически не сме на този свят ”, продължава популярната лекарка.  Тя винаги е смятала, че не е достатъчно  да не се консумират..

обновено на 17.04.17 в 03:44

Димо Стоев: Всеки трябва да прочиства организма си!

Повече от 20 години   програмата на плодове, чай и мед прилага Димо Стоев от Варна. Прави го  по един месец в клиниката на д-р Емилова. Благодарение на това и спорта издържа на напрежението в работата. Димо Стоев съм . Предполагам, че обществеността ме познава като финансист, пък и финансист три пъти №1 на България. В то зи..

публикувано на 10.04.17 в 09:44

Татяна Листник: Доктор Емилова ми откри диабет

Борбата със стреса причинява много болести на дългогодишен учител. Качват се килограмите, кръвната захар, холестерола. Човек се чувства все по-уморен, но не знае причината. Историята на един пациент на д-р Емилова. К азвам се Татяна Л истник . При д-р Емилова ме д оведе умората и задуха , който изпитва м когато..

публикувано на 03.04.17 в 10:05

Англичанка забременя след програма на д-р Емилова

Много са щастливите майки, които съм срещала в клиниката на д-р Людмила Емилова.   Женевиев де Уйнтър е от Лондон, разговоряме с нея след като приспа малката Индиго-красиво малко момиченце, което се ражда след програма на плодове, чай и мед. Преди 5 години тя и нейният партньор направили програмата заедно. Специалисти в родината им казали,..

публикувано на 27.03.17 в 10:05

Станимир Статев: Клиниката на д-р Емилова е зимната почивка на моето семейство

Станимир Статев вече 15 години прави програмата на д-р Людмила Емилова на плодове , чай и мед . Преди време нормализирал кръвната захар, холестерола, спрял цигарите. Вече 15 години не ползва хапчета. Съпругата му излекувала мигрена. Сега цялото семейство прави зимната си почивка в клиниката на д-р Емилова, за да изчисти..

публикувано на 20.03.17 в 10:19

Програмата на д-р Емилова излекува жена с тежка мигрена

18 години тежки пристъпи на мигрена имала Марийка Иванова от Варна. За да намали болката, жената приемала все повече медикаменти, които постепенно увредили и други органи на тялото. След като лабораторните показатели отчели завишени стойности и на показателите за черния дроб, тя решава, че програмата на д-р Людмила Емилова с плодове, чай и мед,  е..

публикувано на 13.03.17 в 10:00