Акценти

Имунната система се възстановява след няколко дни глад

Поредният усмихнат пациент срещам в клиниката на д-р Емилова. Здравейте. Казвам се Красимира Пецова от Пазарджик. Чувствам се великолепно. Чувствам се по-добре от вчера и може би малко по-лошо от утре. Защото ще продължите да правите   програмата на лечебно гладуване  на д-р Емилова? Абсолютно. Това е полезно за мен, това е важно за мен...

обновено на 17.09.17 в 13:59

81-годишна жена: "Здравето е най-хубавото нещо!"

Редовен пациент на д-р Емилова  споделя, че тя е "изпратена, за да живея колкото си поискам!” Казвам се Николина Жекова и съм на 81 години. В младостта си съм боледувала много често, но тогава разбрах, че най-хубавото нещо на света е здравето. Зная за програмата на д-р Емилова  от  много  време – преди години за нея ми разказа една..

обновено на 10.09.17 в 22:16

Програмата на плодове помага при диабет

Димитър от Варна от няколко години има диабет тип 2, вече е на инсулин и  качва заради това килограми. В клиниката на д-р Емилова успява да свали 8 килограма за 10 дни, контролира на същите нива кръвната захар както с инсулин, но вече не го слага. Бях качил 16 килограма, защото имам диабет, бия си инсулин и така.... Направих няколко дни с програмата на..

обновено на 04.09.17 в 16:50

Плодове и спорт за здраве!

Цял род от София е почитател на здравословното хранене, което предлага клиниката на д-р Емилова. Най-малкият член е 8-годишната София. В разговора се включват нейната майка и леля - Милена и Ралица. Дойдох, за да отслабна. Стана, но не толкова, колкото исках. Много е лесно и добре се чувствах. Но на мама не беше лесно...Постоянно ядеше плод и мед,..

обновено на 27.08.17 в 21:21

Здравословното хранене е начин на живот!

Цяла фамилия от Пазарджик се е посветила на здравословния начин на живот. През 90-те години при д-р Емилова идват бабата и дядото, след това показват на своите дъщери какви са резултатите и те също започват да се хранят и да живеят здравословно. Срещам в клиниката семейството на 5-годишния Любчо, който е с родителите си и всички заедно правят..

обновено на 20.08.17 в 19:17

Танците и гимнастиката дават здраве!

Една българка, която   отделя внимание на своето здраве, идва от Англия, за да бъде част от пациентите на д-р Емилова в нейната клиника. Казвам се Ваня. Научих за гладолечението в ранните си години от книгата на Лидия Ковачева. Успях да гладувам 14 дни в къщи. През 2009 година посетих клиниката на д-р Емилова, защото зная, че тя е нейна..

обновено на 13.08.17 в 19:02

Здравето е път към духовното развитие

Това споделя една щастлива м айка на 9 годишно дете , дошло на бял свят с помощта на програмата на д - р Емилова . Казвам се Габриела Димитрова и съм на 46 години от град Плевен . М айка съм на Теодор , който не случайно се казва Теодор , защото е Б ожи дар . Щ астлива съм да споделя..

обновено на 06.08.17 в 22:06

Д-р Емилова променя начина на мислене

С рещата с доктор Емилова променя в положителна посока живота на един млад човек - Георги о т София . Какво Ви доведе при д-р Емилова? Н ужда та от промяна . Т ова е един дълъг път на се беу сеща н е . Т ърсене за най-правилното и най-разумното . Аз бях еди н човек , който е бил из тощен от..

публикувано на 31.07.17 в 14:13

След програма на д-р Емилова жена с един яйчник роди две деца

Д ве деца ражда след прилагането на програмата на д - р Емилова една майка , която сега е много щастлива . Неда Е нева се казвам , аз съм от Карлово и съм на 42 години . Ц ялата процедура се наложи след спонтанен аборт , който имах . Две седмици след него настъпи усложнение ...

публикувано на 24.07.17 в 11:30

Най-много полезни вещества има в тъмнозелените листни зеленчуци

Лятото е време, в което салатите са особено предпочитани. Те са изключително препоръчвани от д-р Емилова, която има все повече пациенти от цял свят. Преди месеци те станаха вече 45 000. Защо е толкова полезна салатата, д-р Емилова? Изключително ценна и полезна, с малко калории, но с много полезни хранителни вещества. Джоуел Фърман,..

публикувано на 17.07.17 в 10:10

През лятото екипът на д-р Емилова е отново на Боровец

Голяма част от пациентите чакат с нетърпение почивката на Боровец в клиниката на д-р Емилова. И тази година ще се ползва базата на хотел „Боровец хилс”, където няма да има други гости и това позволява на хората, които прилагат програмата на плодове,чай и мед , да не се изкушават от храната.   Там ще има освен традиционната програма, медицински..

обновено на 09.07.17 в 22:45

Новата страница в живота на един млад мъж

С рещата с доктор Емилова променя в положителна посока живота на един млад човек - Георги о т София . Какво Ви доведе при д-р Емилова? Нуждата от промяна. Това е един дълъг път на себеусещане. Търсене за най-правилното и най-разумното. Аз бях един човек, който е бил изтощен от стреса и средата, в която е бил,..

публикувано на 31.07.17 в 06:50

Как се раждат две деца с един яйчник?

Д ве деца ражда след прилагането на програмата на д - р Емилова една майка , която сега е много щастлива . Неда Е нева се казвам , аз съм от Карлово и съм на 42 години . Ц ялата процедура се наложи след спонтанен аборт , който имах . Две седмици след него настъпи усложнение ...

публикувано на 24.07.17 в 07:05

За ползите от салатата

Тъмнозелените листни зеленчуци са богати на най-много полезни вещества, това показва проучване на Джоуел Фърман.  Д-р Емилова изключително много залага на неговото проучване и препоръчва увеличаване консумацията на салати. Преди няколко месеца  пациентите на популярната лекарка станаха вече 45 000. Защо е толкова полезна салатата, д-р Емилова?..

публикувано на 17.07.17 в 00:05

Черниците - плодът против стареене!

Лятото е време, в което има изобилие от плодове. Д-р Емилова препоръчва не просто плодове, а такива, които са добре узрели и сами откъсваме от дървото. Ползата от консумацията на плодове е изключително голяма. Все повече научни изследвания показват колко са полезни плодовете като превенция на здравето, т.е. да не се разболяваме. Като..

обновено на 02.07.17 в 23:49

Д-р Емилова: "Храненето в детските градини предразполага към болести в бъдеще"

На 27 юни за поред път в Народното събрание ще се срещнат лекарите с доверие от българите. Инициативата за това е на национален ежедневник,   който вече няколко години обобщава мнението на своите читатели. Д-р Емилова има вече няколко дипломи за лекар, на когото българите вярват. Ще обърна отново внимание, както и миналия път,..

обновено на 25.06.17 в 20:04

Семейство от Преслав се радва на рожба след програма на д-р Емилова

Желанието да има дете довежда при д-р Емилова една млада жена, която няколко месеца по-късно вече го държи в ръцете си. Здравейте, казвам се Вилияна Ганчева от Велики Преслав. Заедно с мъжа ми решихме да имаме дете, 14 години вече сме заедно с него. Първият   път се получи веднага. В края на третия месец обаче се оказа, че плодът..

обновено на 22.06.17 в 09:55

Варненка роди след програма на д-р Емилова

М алка принцеса вече държи в ръцете си млада майка от Варна, която родила дете то след прилагане програмата на д -р Людмила Емилова . Аз съм Михаела Стойчева от Варна и съм на 34 години. След първото ми детенце, общо взето, три години за второто не се получаваха нещата поради заболяване на яйчниците. П оликистоза ?..

обновено на 11.06.17 в 23:50

Клиниката на д-р Емилова- здравословен лайфстайл

Владимир от София идва в клиниката на д-р Емилова по съвет на свои приятели. Той нямал здравословни проблеми. След дълга програма на плодове, чай и мед и   дълго захранване след това, той се чувства щастлив, спокоен  и тонизиран. Какво се промени във Вашия живот? Идването в клиниката на д-р Емилова промени отношението ми към храната...

обновено на 04.06.17 в 20:21

Клиниката на д-р Емилова- в Поморие от 1 до 10 юни

За втори път клиниката на д-р Людмила Емилова ще бъде в Поморие - между 1 и 10 юни. Гранд хотел "Поморие"  предлага закрит басейн със солена минерална вода, медицински спа и уелнес рехабилитационен център с процедури с лечебна кал и масажи, различни видове сауни и бани и други начини за детоксикация, които отлично се съчетават с природния..

публикувано на 28.05.17 в 21:55