Post Factum


"Post Factum" на 23 юни, с Валери Великов

публикувано на 23.06.17 в 16:09

Минути преди да представи алманаха „Диря в морето” в Арт салона на Радио Варна в студиото ще гостува съставителят му Атанас Стойчев...

"Post Factum" на 20 юни, с Валери Великов

публикувано на 20.06.17 в 16:16

В началото на „Пост фактум”, с леко намигване към слушателите, обобщаваме по-важното и интересното от днешния 20 юни Евродепутатът Емил Радев..

"Post Factum" на 16 юни, с Валери Великов

публикувано на 16.06.17 в 16:16

Административният ръководител на Окръжната прокуратура във Варна Владимир Чавдаров обобщава резултатите от разследването на причините за наводнението в Аспарухово В интервю на Вяра Николаева директорът на Изпълнителната агенция по лозата и виното Красимир Коев ни казва подробности..

СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.30 до 19.00 часа.

Водещи: Емилия Николова, Валери Великов и Жоро Бекяров.

"POST FACTUM" на 15 юни с Емилия Николова

Парламентът отхвърли проекта за изборен кодекс, президентът отказа да решава кои да са районите при мажоритарен вот, а Слави Трифонов /инициатор на референдума за промяна на избирателната система/ написа: "На зла круша - зъл прът". Думата има социологът...

публикувано на 15.06.17 в 17:12
Рожденикът и неговите магнолии

"Post Factum" на 13 юни, с Емилия Николова и Валери Великов

Честитим рождения ден на министър-председателя Бойко Борисов, който днес навършва 58 години. По този повод сме събрали букет, не от магнолии, а от някои незабравимите реплики на премиера Разговаряме с дългогодишната служителка в „Пикадили” Мергюл..

публикувано на 13.06.17 в 16:15

"POST FACTUM" на 7 юни с Емилия Николова и Жоро Бекяров

Снимка във "Фейсбук" документира облаци прах около завод "Девня цимент". Каква е причината? Шведски турист нападна камериерка в хотел в "Слънчев бряг". Адекватна ли е реакцията на хотелиерите - Благой Рагин, председател на едноименната асоциация в България..

публикувано на 07.06.17 в 17:08

"Post Factum" на 6 юни, с Емилия Николова и Валери Великов

Съдбата на завод „Полимери”: Кой и колко плати за останките на бившия мастодонт, какъв бизнес ще развива и най-важното – какво ще се случи с опасния трихлоретан? Отговорите са от кмета на Девня Свилен Шитов и директора на фирмата-инвеститор..

обновено на 06.06.17 в 17:17

"Post Factum" на 5 юни, с Емилия Николова и Валери Великов

Протестиращите миньори в „Оброчище”, които изкараха четири денонощия под земята, излязоха на повърхността. Това се случи след намесата на държавата, която временно прекрати концесията на мината. Дали това ще реши проблема на работещите в нея? Ще ни каже..

публикувано на 05.06.17 в 16:38

"Post Factum" на 2 юни, с Емилия Николова и Валери Великов

Мъж спря движението на Орлов мост в София и развя българското знаме по време на сирените за 2 юни! Снимката е споделена от хиляди потребители в социалните мрежи с надписа "Респект!" И какво още в "Пост фактум": Най-новият тийн-идол Станислав Койчев..

публикувано на 02.06.17 в 16:47
Тайгър Уудс

"POST FACTUM" на 1 юни с Емилия Николова и Жоро Бекяров

Безопасни ли са детските играчки във Варна? Репортаж от откритите демонстрации, организирани от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор "Варна лит" продължава - писателят Георги Господинов се срещна с деца, за да им разкрие тайните на..

публикувано на 01.06.17 в 17:04
Пост фактум

"Post factum" на 31 май 2017

В последния ден от месец май, ето и темите в предаването "Постфактум" Отбелязваме международния ден на блондинките с разговор с Юлия Ганева, председател на Асоциацията на блондинките във Варна. Защо в Народното събрание не се работи по..

публикувано на 31.05.17 в 16:52

"POST FACTUM" на 30 май с Емилия Николова и Жоро Бекяров

Огромни задръствания се образуваха днес по Аспаруховия мост във Варна. Причината е продължаващият ремонт на съоръжението. Заради големите задръствания мнозина предпочетоха да вървят пеша през моста. Докога? Отговорът - от Денислав Събев, главен..

публикувано на 30.05.17 в 17:05

"POST FACTUM" на 29 май с Емилия Николова и Валери Великов

От днес влизат в сила засилени мерки за сигурност по пътищата. Автомобилният състезател Георги Янакиев написа писмо на премиера със собствени предложения по темата. Към тях добавяме още мерки от депутата от ГЕРБ Нели Петрова, чиято дъщеря  загина..

обновено на 29.05.17 в 16:22