Post Factum


СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.00 до 18.00 часа.

Водещи: Валери Великов и Жоро Бекяров.
.
Постната пица на Симеон Дянков

"Post Factum" с Валери Великов, на 13 ноември

Гастро еволюцията на бюджета – от постна пица до такава с шунка и пармезан. Слушаме Симеон Дянков, Менда Стоянова и любител на италианския специалитет, които иска „в пицата да има манджа, мръвка...“. Проверка на Министерство на земеделието е..

публикувано на 13.11.19 в 15:45

"Post Factum" с Валери Великов, на 12 ноември

Фелдшер от Спешния център във Варна е бил ударян и обиждан от роднина на пациентка в село Каменар. Още за поредния случай на агресия срещу медици, ще ни каже директорът на Спешния център д-р Мая Рашева, в пряко включване по телфона. Да вярваме ли на..

публикувано на 12.11.19 в 15:19

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 8 ноември

Акция „Зима” или акция „Взима” – обобщаваме шегите в социалните мрежи по повод масовите проверки за пътна безопасност. Знаете ли какво е джусър? А каква връзка има с тротинетките? Ако не знаете, ще разберете след 17:10 часа. Националната..

публикувано на 08.11.19 в 15:44

"Post Factum" с Валери Великов, на 6 ноември

25-26 градуса през ноември. Нормално ли е? Започваме с отговор на този въпрос на фона на днешните температурни рекорди. Рубриката „Пост на деня“ е провокирана от постове в социалните мрежи, в които много варненци питат „Какви са правомощията..

публикувано на 06.11.19 в 15:41

"Post Factum" с Валери Великов, на 5 ноември

Започваме с една много интересна история, от която ще разберете кога можеш да наречеш жената, която харесваш миризливо прасе и да ти се размине. Забавният сюжет е от провадийското село Кривня. След това отиваме в Игнатието за да говорим за..

публикувано на 05.11.19 в 15:56
Иван Портних и Йордан Йорданов

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 4 ноември

След 17:10 часа вторият прочит на балотажите във Варна и Добрич правим заедно с Първан Симеонов от „Галъп Интернешънъл”. Продължаваме с първи коментар на преизбрания варненски кмет Иван Портних, както и новите кметове на Провадия и Бяла. Ще..

публикувано на 04.11.19 в 15:54

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 1 ноември

Събуждат ли се будителите? Журналисти на протест пред парламента. В рубриката „Пост новина” говорим за един от новите будители – Кристиан Таков, който казва: "България се събужда ужасно бавно. Но слънцето вече е изгряло... Ще се става!"..

публикувано на 01.11.19 в 16:20

"Post Factum" с Валери Великов, на 29 октомври

Според политолози, нагласите на избирателите започват да се променят. Те стават по-взискателни към политиците, които избират и са все по-внимателни в избора си. Младите, необременени с противоречиво минало и не тясно партийните кандидати стават все..

обновено на 29.10.19 в 16:56

"Post ИЗБОРИ" с Валери Великов, на 28 октомври

Първан Симеонов от "Галъп", пряко по телефона, коментира резултатите от Варна. На избори, като на избори! Обобщаваме и коментираме заедно с Даниела Стойнова. Мъгла, непозволена агитация, балотаж и избиратели, които трудно говорят български език..

публикувано на 28.10.19 в 15:22
Ужасената преводачка от срещата с Матарела

"Post Factum" с Валери Великов, на 23 октомври

Как "Български пощи" ще гарантират свободата на словото? Слушаме премиера Бойко Борисов. Половината от водачите у нас са били санкционирани през последните 12 месеца. В същото време повечето от тях са арогантни и в същото време не достатъчно подготвени...

публикувано на 23.10.19 в 15:54