Post Factum


"POST FACTUM" с Валери Великов, на 11 май

11.05.18 в 16:09 |

В „Радио POST-ер” обобщаваме по-важното от деня. Бургаският депутат от НФСБ Христиан Митев ще ни каже какви промени предлагат във..

Прокуратурата няма да намери нищо в НАП

28.03.18 в 17:00 | ИНТЕРВЮ

" Причината е, че няма какво да се търси ". Това каза в ефира на предаването " POST FACTUM "  икономистът проф. Красен Станчев, след като..

Над половината българи са имали до трима работодатели

Голяма част от българите смятат, че оптималният период за работа при един и същ работодател е между 3 и 5 години, това сочи международно изследване, проведено в 12 европейски държави. Резултатите показват, че по-младото поколение по-често търси предизвикателства в кариерата си и възможности за..

СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.30 до 19.00 часа.

Водещи: Емилия Николова, Валери Великов и Жоро Бекяров.

Петиция за българския език влезе в Европейския парламент

Асоциацията на българските училища в чужбина внесе в Европейския парламент петиция, в която настоява българските деца, които живеят в чужбина да могат да полагат изпит и по български език. Българският е от езиците, които не могат да бъдат избирани..

публикувано на 22.03.18 в 11:29

"POST FACTUM" на 19 март с Емилия Николова

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. За чия сметка ще бъде ремонтиран покривът на санирана жилищна сграда в Добрич? Кметът Йордан Йорданов коментира контролните функции на общината. Липсата на диалог с Министерството на правосъдието..

публикувано на 19.03.18 в 16:55

"Пост фактум" с Жоро Бекяров

Ще има ли ред в хаоса на движение във Варна и кои плажове ще са охраняеми това лято? Отговор от кмета на Варна Иван Портних и областния управител Стоян Пасев. Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройството, ще разкрие кога и колко..

публикувано на 16.03.18 в 17:16

Кметът Филчо Филев: "Срещу мен има репресия"

„Когато има репресия и когато държавата с цялата си мощ се изправи срещу теб е притеснително. Що се отнася до двата доклада на Агенцията за държавна и финансова инспекция от 2016 и 2017 година относно обществения транспорт, няма за какво да се..

публикувано на 15.03.18 в 17:50

ДСБ иска спешни мерки срещу задръстванията във Варна

"Да затвориш едновременно две главни артерии на града, без да помислиш какво ще се случи, граничи с вопиющ непрофесионализъм", това   коментира в предаването " POST FACTUM " председателят на ДСБ-Варна Васил Василев . Според него подмяната на..

публикувано на 13.03.18 в 18:15

Бизнесът скочи на касовите апарати

375 хиляди микро и малки предприятия ще понесат финансовата тежест от последните промени в Закона за ДДС, коментира в предаването „ POST FACTUM ” Милен Стоев от Управителния съвет на Сдружение „Обединени бизнес клубове”. По предварителни изчисления..

публикувано на 07.03.18 в 14:39
Михаил Екимджиев

Задържането на д-р Димитров е тотален провал на прокуратурата

Това е провал и лично на главния прокурор, който я олицетворява, това каза в интервю за предаването " POST FACTUM " адвокат Михаил Екимджиев . Той смята, че гражданите трябва да му поискат оставката, а Висшият съдебен съвет да започне незабавно..

публикувано на 05.03.18 в 18:20

"POST ZAREZAN" с Валери Великов, на 14 февруари

„Жени и вино! Вино и жени!”, възклинал Кирил Христов възхитено, но днес във времето ни смутно и модерно, тоз' израз на поета роден, май вече много не е моден. Така те почвам отдалече, за да ти кажа аз човече, че днес не само за жени и вино ще..

публикувано на 14.02.18 в 15:45
протести в Добрич срещу поскъпването на цената на водата

"Post Factum" с Валери Великов, на 13 февруари

Протест срещу законовите промени, пoдкрепящи застрояването на земеделските земи и строителството на писти и ски съоръжения в горските територи, организираха днес неправителствени организации. Подробностите – от един от участниците в протеста -..

обновено на 13.02.18 в 15:35

"Post Factum" с Валери Великов, на 12 февруари

150-ата годишнина от рождението на капитан I ранг Димитър Добрев бе отбелязана тържествено във Варна с военен ритуал и поднасяне на венци и цветя. Капитан Добрев е командир на отряда торпедоносци, извършили атаката срещу турския крайцер „Хамидие”..

публикувано на 12.02.18 в 15:57