Post Factum


"POST FACTUM" с Валери Великов, на 14 юни

14.06.18 в 15:25 |

Точно в 17:30 ч., когато започва „Пост фактум”, стартира и Световното първенство по футбол. Как ще протече церемонията по откриването ще..

"Post Factum" с Валери Великов, на 12 юни

12.06.18 в 15:13 |

Няколко часа след като премиерът прие оставката на социалния министър, Бисер Петков беше върнат на поста. Коментарите са от синдикалисти,..

Младен Маринов

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 7 юни

07.06.18 в 16:18 |

Радио POST-ер, в който обобщаваме важното от деня. Акцентът е върху това правилно ли говорим български език. Отговор на въпроса се опитаха да дадат на конференция във Варна. А ние ще демонстрираме езиковите компетентности на главния секретар на МВР Младен Маринов, който явно много..

СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.30 до 19.00 часа.

Водещи: Емилия Николова, Валери Великов и Жоро Бекяров.

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 5 юни

Напоителен Радио POST-ер , в който обобщаваме важното от деня. Първият силен дъжд за тази година отнесе плочките на десния тротоар на булевард „Цар Освободител ” , който беше ремонтиран  преди седмици. Според граждани съоръжението, което е..

публикувано на 05.06.18 в 16:17
Протестиращите превозвачи

"Post Factum" с Валери Великов, на 29 май

Радио POST-ер / важното от деня в пет минути /. „Фестивалът на цацата” предстои в Кранево . Гвоздеят на програмата ще бъдат изпълнителите на хита „Ламбада”, но и общинската рибена чорба. Ще я направят общинските съветници от Балчик, които..

публикувано на 29.05.18 в 16:37

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 11 май

В „Радио POST-ер” обобщаваме по-важното от деня. Бургаският депутат от НФСБ Христиан Митев ще ни каже какви промени предлагат във връзка с преместваемите обекти по Черноморието и в Закона за хазарта по повод масовата истерия по търкането на..

публикувано на 11.05.18 в 16:09

Прокуратурата няма да намери нищо в НАП

" Причината е, че няма какво да се търси ". Това каза в ефира на предаването " POST FACTUM "  икономистът проф. Красен Станчев, след като вчера Специализираната прокуратура и ГДБОП влязоха в Столичната дирекция на Националната агенция за приходите,..

публикувано на 28.03.18 в 17:00

Над половината българи са имали до трима работодатели

Голяма част от българите смятат, че оптималният период за работа при един и същ работодател е между 3 и 5 години, това сочи международно изследване, проведено в 12 европейски държави. Резултатите показват, че по-младото поколение по-често търси..

публикувано на 22.03.18 в 15:28

Петиция за българския език влезе в Европейския парламент

Асоциацията на българските училища в чужбина внесе в Европейския парламент петиция, в която настоява българските деца, които живеят в чужбина да могат да полагат изпит и по български език. Българският е от езиците, които не могат да бъдат избирани..

публикувано на 22.03.18 в 11:29

"POST FACTUM" на 19 март с Емилия Николова

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. За чия сметка ще бъде ремонтиран покривът на санирана жилищна сграда в Добрич? Кметът Йордан Йорданов коментира контролните функции на общината. Липсата на диалог с Министерството на правосъдието..

публикувано на 19.03.18 в 16:55

"Пост фактум" с Жоро Бекяров

Ще има ли ред в хаоса на движение във Варна и кои плажове ще са охраняеми това лято? Отговор от кмета на Варна Иван Портних и областния управител Стоян Пасев. Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройството, ще разкрие кога и колко..

публикувано на 16.03.18 в 17:16

Кметът Филчо Филев: "Срещу мен има репресия"

„Когато има репресия и когато държавата с цялата си мощ се изправи срещу теб е притеснително. Що се отнася до двата доклада на Агенцията за държавна и финансова инспекция от 2016 и 2017 година относно обществения транспорт, няма за какво да се..

публикувано на 15.03.18 в 17:50

ДСБ иска спешни мерки срещу задръстванията във Варна

"Да затвориш едновременно две главни артерии на града, без да помислиш какво ще се случи, граничи с вопиющ непрофесионализъм", това   коментира в предаването " POST FACTUM " председателят на ДСБ-Варна Васил Василев . Според него подмяната на..

публикувано на 13.03.18 в 18:15