Post Factum


"Post factum" с Емилия Николова и Жоро Бекяров

публикувано на 14.12.17 в 16:46

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. За отхвърленото от Народното събрание вето на президента Румен Радев относно бюджета на НЗОК за..

"POST FACTUM" на 13 декември с Емилия Николова и Жоро Бекяров

публикувано на 13.12.17 в 17:16

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Над милион и триста хиляди лева гласува днес комисията по "Здравеопазване" към Общински съвет-Варна...

"Post factum" с Емилия Николова и Жоро Бекяров

публикувано на 12.12.17 в 17:12

Poster на деня в 5 минути. Бреговата станция “Варна радио” отбелязва своята 70-годишнина. Пред Радио Варна говорят Стефан Димитров, директор на бреговата станция от 87-ма година, както и оператора Мая Бонева.  Бъдещето на опасните за пчелите и птиците инсектициди от..

СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.30 до 19.00 часа.

Водещи: Емилия Николова, Валери Великов и Жоро Бекяров.

"Post factum" с Емилия Николова и Жоро Бекяров

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Готово ли е обществото да приеме децата с увреждания? Съпричастни ли сме към техния начин на живот и доколко сме толерантни към тях? Отговор на тези и други въпроси ни дава Областният ученически конкурс за есе..

публикувано на 11.12.17 в 16:50

"POST FACTUM" на 7 декември с Емилия Николова и Жоро Бекяров

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Какви цени на водата ни очакват от 1 януари догодина и от какво са продиктувани? В днешното открито заседание на Комисията за енергийно и водно регулиране участва и управителят на "ВиК-Варна" Валентин Вълканов...

публикувано на 07.12.17 в 16:45

"POST FACTUM" на 5 декември с Емилия Николова и Жоро Бекяров

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. България е пръснала около 2 милиарда лева за изграждане на електронно управление, сочи анализ на Българската стопанска камара. Защо обаче никой не вижда напредък? Разговор с Георги Вулджев,..

публикувано на 05.12.17 в 16:26

"Post factum" с Емилия Николова и Жоро Бекяров

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Отново за договорите с мобилните оператори- има ли окончателна яснота какви са нашите прави и какви са задълженията на операторите, когато искаме да приключим договорните взаимоотношения? Разговор с Богомил..

публикувано на 04.12.17 в 16:57

"Post factum" с Емилия Николова и Жоро Бекяров

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Актуализацията на варненския бюджет 2017 –та беше приет без особени сътресения. Както винаги и днес аргументи „против”. За интересните моменти в 22-то заседание на общинския съвет- подробности от Ваня Славова...

публикувано на 30.11.17 в 17:11

"Post factum" с Емилия Николова и Жоро Бекяров

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Токът и водата - лукс или необходимост? След днешните неволи на абонатите, клиенти на двете комунални услуги, въпроси и отговори. Парламентът прие на второ четене бюджета на Държавното обществено..

публикувано на 29.11.17 в 17:07

"Post factum" с Емилия Николова и Жоро Бекяров

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Ще останат ли пациенти без терапия, ако се задейства мораториумът за реимбурсиране на нови медикаменти? Протестиращите срещу мораториума и НЗОК твърдят едно и също. Къде е конфликтът? Отново незаконен..

публикувано на 28.11.17 в 16:57

"POST FACTUM" на 27 ноември с Емилия Николова

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Светият синод реши БПЦ да стане "майка" на македонската църква. Коментарът е на журналиста Любчо Нешков. Депутатите от БСП Крум Зарков и Михаил Христов искат в девет закона думата "инвалид" да бъде..

публикувано на 27.11.17 в 17:19

"Post factum" с Емилия Николова и Жоро Бекяров

Пост-ер в пет минути. Увеличени часове за шофьорски курсове и изпитите, промени и при преминаването на автомобилите на годишен технически преглед се обсъждат от ресорните министерства с оглед войната по пътищата. Защо досегашните промени не решиха..

публикувано на 24.11.17 в 16:32

"POST FACTUM" на 22 ноември с Емилия Николова и Жоро Бекяров

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Каква е дистанцията между двете основни политически партии ГЕРБ и БСП осем месеца след изборите? Кой е най-харесваният политик у нас? Какви са очакванията на българите за развитието на страната ни? Данните от..

публикувано на 22.11.17 в 16:49