Post Factum


СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.30 до 19.00 часа.

Водещи: Емилия Николова, Валери Великов и Жоро Бекяров.
.

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 18 септември

Нов сорт люта чушка, наречена „Български дух” създаде фермерът Христо Родинов от варненското село Страшимирово. „Българският дух” е брутално лют – повече, отколкото друг известен наш сорт – „Български морков”, обясни за Радио Варна Христо Родинов,..

публикувано на 18.09.19 в 16:29

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 17 септември

Кой спря радиото? Днешните резултати от прокурорската проверка, гарнирани със звуци и коментари. Българо-руската междуправителствена комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество заседава днес край Варна на фона на все още..

публикувано на 17.09.19 в 15:48

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 16 септември

С празнично настроение беше открита новата учебна година в най-голямото основно училище във Варна ОУ "Добри Чинтулов". Подробностите – от Ваня Славова. Цветя, усмивки и... малко сълзи. Първият учебен ден в Балчик в репортажа на Албена..

публикувано на 16.09.19 в 15:35
Скулптор: Хидари Дзингоро

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 13 септември

„Обществото трябва да защити истинската журналистика, защото иначе ще остане в плен на фалшивата” - професор Милко Петров за свободата на словото, цензурата и автоцензурата в медиите. Професионалният празник на пожарникарите се отбелязва на 14..

публикувано на 13.09.19 в 16:24
Кирил Добрев и Борислав Гуцанов

"Post Factum" с Валери Великов, на 12 септември

Кризата в икономиката започна, алармира Васил Велев от Асоциацията на индустриалния капитал. Икономическият министър Емил Караниколов твърди, че това не е така, а премиерът Бойко Борисов се похвали, че пътищата са задръстени от инвеститори...

публикувано на 12.09.19 в 15:35
Николай Малинов, обвиненият в шпионаж председател на движение

"Post Factum" с Валери Великов, на 11 септември

Шпионските войни в коментарите на Бойко Борисов, Сотир Цацаров, Захари Захариев и Чавдар Червенков. Коментари, гарнирани с малко музика от „17 мига от пролетта“... Полицаите подкрепят протеста на медицинските сестри, защото имат сходни искания..

публикувано на 11.09.19 в 15:55

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 10 септември

В началото са реакциите на Бойко Борисов и Мария Габриел по повод състава на новата Еврокомисия и ресора на българския еврокомисар „Иновации и младеж”. В рубриката „Постното днес” коментираме новината, че депутатите ще учат чужди езици и се..

публикувано на 10.09.19 в 16:14

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 9 септември

Датата е 9 септември. Преминахме Дунава и с бодра стъпка продължаваме на юг по българските земи. Вече сме в Силистра и Добрич. Североизтокът е наш! Часът е 17:10. Влизаме във Варна. Посрещат ни възторжени тълпи от.....

публикувано на 09.09.19 в 16:44

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 13 юни

„Радио POST-ер” – денят в пет минути. Репортаж на Мая Щърбанова от заключителния етап на тактическото учение с бойни стрелби на полигона в Шабла, където днес беше и министър-председателят Бойко Борисов. 36-годишен матрос от Варна почина по..

публикувано на 13.06.19 в 16:22

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 12 юни

„Радио POST-ер” – денят в пет минути. На посещение в Община Варна днес е посланикът на Кралство Дания Сьорен Якобсен. Подробностите са от Даниела Стойнова. Първото издание на Форум „Икономика, инфраструктура, инвестиции” ще се проведе във..

публикувано на 12.06.19 в 16:09