Post Factum


"POST FACTUM" на 20 октомври с Емилия Николова

публикувано на 20.10.17 в 16:51

"Снимката на деня" в пет минути: "Лудогорец" на върха в групата за ЛИГА Европа; вдигат детските надбавки; в 19 часа Виктор Чучков-син снима "18 %..

"POST FACTUM" на 19 октомври с Емилия Николова

публикувано на 19.10.17 в 16:45

"Снимката на деня" в пет минути. "По-добре зърно от фуражи, отколкото газ от сондажи" - мото на протеста в Генерал Тошево срещу фракинга на газ...

"POST FACTUM" с Емилия Николова и Валери Великов, на 18 октомври

публикувано на 18.10.17 в 16:40

„Снимката на деня” в пет минути. Мартин Златев и негови приятели от Аспарухово ще садят дръвчета в улична дупка във Варна /на снимката/. Тя се намира на отсечката при качването от улица „Девня” на Аспарухов мост, на 20 метра след светофара. На 15 октомври Златев е дал ултиматум..

СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.30 до 19.00 часа.

Водещи: Емилия Николова, Валери Великов и Жоро Бекяров.

"POST FACTUM" на 17 октомври с Емилия Николова

"Снимката на деня" в пет минути Предложението да се добива природен газ в Добруджа   е причина за извънредна сесия в Генерал Тошево. Какви са решенията? За приоритетите на правителството в контекста на взаимодействието между местна и централна власт -..

публикувано на 17.10.17 в 16:18

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 16 октомври

В „Снимката на деня” ви казваме важното и интересното с дата 16 октомври - Ден на шефа... Интервю с члена на инициативния комитет срещу добива на газ в Добруджа Атанас Атанасов , който казва аргументите си против сондажите. Днес започват..

публикувано на 16.10.17 в 16:07

"POST FACTUM" на 12 октомври с Емилия Николова и Валери Великов

„Снимката на деня” в пет минути Жители на село Чернево протестират. Срещу кого и защо? Законопроект, регламентиращ изграждането на инфраструктура за така наречения "интернет на нещата”, бе приет на първо четене днес. Как домовете ни ще..

публикувано на 12.10.17 в 15:20

"Post Factum" с Емилия Николова и Валери Великов, на 11 октомври

В откриването на предаването слушаме как Лионел Меси пее след победата на Аржентина над Еквадор, а в  "Снимката на деня" обобщаваме важното и интересното с дата 11 октомври Проблемите във Вълчи дол и неотложното, което трябва да бъде свършено в..

публикувано на 11.10.17 в 16:20
Ивана и Мелания - първата и третата първа дама

"POST FACTUM" на 10.10. с Емилия Николова и Валери Великов

"Снимката на деня" в пет минути Нов регламент защитава личните ни данни. За предизвикателствата пред новите изисквания - Венцислав Kараджов, председател на Комисията за защита на личните данни Чувствате ли се психично здрави? Това питаме в Световния ден..

обновено на 10.10.17 в 17:51

"POST FACTUM" на 9 октомври с Емилия Николова

"Снимката на деня" в пет минути Ричард Талер взе тазгодишния Нобел за икономика за постиженията си в поведенческата икономика. Защо едни спестяват твърде малко, а други харчат прекалено много? Разговор с икономиста Красен Станчев за новата научна област,..

публикувано на 09.10.17 в 16:21

"POST FACTUM" на 4 октомври с Емилия Николова и Валери Великов

"Снимката на деня": Очаквано президентът Румен Радев обяви, че няма да подпише указ за назначаването на Георги Чолаков за председател на Върховния административен съд. Каква е процедурата оттук-нататък? Парламентът не прие подадената от депутата от ГЕРБ..

публикувано на 04.10.17 в 16:13

Борис Бонев: Космическата ера започва на днешния 4 октомври

Днес се навършват 60 години от изстрелването на първия изкуствен спътник на Земята. С този апарат започва и Космическата ера, заяви в предаването "Пост фактум" на Радио Варна председателят на Българската аерокосмическа асоциация професор Борис Бонев...

публикувано на 04.10.17 в 18:30

"POST FACTUM" на 3 октомври с Емилия Николова

Снимката на деня:  Висшият съдебен съвет встъпи в длъжност - препоръки и очаквания; балкански  срещи на върха в "Евксиноград" - България и Румъния са осъдени да бъдат заедно за Шенген; започна лотарията "Зелена карта". Трима учени получиха тазгодишния..

публикувано на 03.10.17 в 16:05

"Пост фактум" с Жоро Бекяров

Защо бият полицаите и кой ще ни пази, докато те се отбраняват? Ще спре ли санирането и какво последно каза по темата министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков чийто ресор е този процес. И не си ли противоречи? Има ли..

публикувано на 29.09.17 в 17:12