Post Factum


СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.30 до 19.00 часа.

Водещи: Емилия Николова, Валери Великов и Жоро Бекяров.
.

"Post Factum" с Валери Великов, на 22 май

В „Радио POST-ер“ обобщаваме важното от деня. Булеварди, водопади и наклони за милиони... Областният управител Стоян Пасев и зам.-кметът Христо Иванов обясняват какво и защо се случи снощи по бул. „Васил Левски“. „Високият интелект не е..

публикувано на 22.05.19 в 16:35

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 15 май

„Радио POST-ер” – важното от деня в пет...и повече минути. Първо и само в „Пост фактум”. Тъжно-смешната ситуация с бариерата на автогарата във Варна. Днес трябваше да бъде премахната и трафика от автогарата вече да премине и по бул...

публикувано на 15.05.19 в 16:26

"Post Factum" с Валери Великов, на 13 май

"Радио  Post-ер" - важното от деня в пет минути. Утре е поредното заседание на Варненския административен съд по делото за сондажите за газ в Добруджа. В аванс коментираме казуса и сериозно завишения хонорар на вещите лица. Този месец милиони..

публикувано на 13.05.19 в 16:38

"Post Factum" с Валери Великов, на 9 май

След спешната среща в областната администрация в Добрич не стана ясно кога водата в генералтошевския квартал "Пастир" ще бъде пусната. Кранчето явно е във В и К и РЗИ. Още - от интервюто на Димитрина Дончева с кмета на Генерал Тошево Валентин Димитров...

публикувано на 09.05.19 в 16:10

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 6 май

Акценти в „POST-ера” са гергьовденските тържества в София и Варна и вторият ден от посещението на Папа Франциск у нас. Академик Георги Марков цитира турски командващ, който пише на баща си: „До сега не бях виждал моите войници толкова..

публикувано на 06.05.19 в 16:33

"Post Factum" с Валери Великов, на 3 май

В „POST-ер” обобщаваме по-важното с дата 3 май с акцент върху това, колко гости са посетили къщите за гости и на кого точно са гостували... Цветя и билки засадиха в двора на средното училище да деца с нарушено зрение "Проф.д-р Иван Шишманов"във Варна..

публикувано на 03.05.19 в 16:30

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 2 май

В „POST-ер” обобщаваме по-важното с дата 2 май. Опитваме се да отговорим на въпросите: Продължава ли водата в генералтошевския квартал „Пастир” да е отровена с пестициди? Какво показват последните резултатите от пробите? Докога водата няма да..

публикувано на 02.05.19 в 16:16

"POST FACTUM" на 4 февруари с Емилия Николова

"Радио POST-ер" - денят в пет и повече минути Какъв е отрасловият профил на Варненска област? Интервю с икономиста Петър Ганев Криворазбраната топлофикация - докато в София всеки шести си маха радиаторите, то във Варна клиентите на местното "топло"  се..

публикувано на 04.02.19 в 16:50

"POST FACTUM" на 14 януари с Емилия Николова

"Радио POST -ер" - денят в пет минути Гледката, която унищожи дюната ... за хиляда лева, трима са с обвинение, спи ли държавата? И още въпроси задаваме  пост фактум заедно с Люба Батембергска от групата "Да спасим Карадере" Добрият пример: роми търсят..

публикувано на 14.01.19 в 16:49

"POST FACTUM" на 20 декември с Емилия Николова

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. За новата цена на водата във Варна очаквайте разговор с управителя на водното дружество Валентин Вълканов. Репортаж от церемонията по..

публикувано на 20.12.18 в 17:04