Post Factum


"Пост фактум" с Жоро Бекяров

16.03.18 в 17:16 |

Ще има ли ред в хаоса на движение във Варна и кои плажове ще са охраняеми това лято? Отговор от кмета на Варна Иван Портних и областния управител..

Кметът Филчо Филев: "Срещу мен има репресия"

15.03.18 в 17:50 | НОВИНИ-РЕГИОН

„Когато има репресия и когато държавата с цялата си мощ се изправи срещу теб е притеснително. Що се отнася до двата доклада на Агенцията..

ДСБ иска спешни мерки срещу задръстванията във Варна

13.03.18 в 18:15 | НОВИНИ-РЕГИОН

"Да затвориш едновременно две главни артерии на града, без да помислиш какво ще се случи, граничи с вопиющ непрофесионализъм", това   коментира в предаването " POST FACTUM " председателят на ДСБ-Варна Васил Василев . Според него подмяната на канализацията на бул. Приморски е можело да..

СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.30 до 19.00 часа.

Водещи: Емилия Николова, Валери Великов и Жоро Бекяров.
Михаил Екимджиев

Задържането на д-р Димитров е тотален провал на прокуратурата

Това е провал и лично на главния прокурор, който я олицетворява, това каза в интервю за предаването " POST FACTUM " адвокат Михаил Екимджиев . Той смята, че гражданите трябва да му поискат оставката, а Висшият съдебен съвет да започне незабавно..

публикувано на 05.03.18 в 18:20

"POST ZAREZAN" с Валери Великов, на 14 февруари

„Жени и вино! Вино и жени!”, възклинал Кирил Христов възхитено, но днес във времето ни смутно и модерно, тоз' израз на поета роден, май вече много не е моден. Така те почвам отдалече, за да ти кажа аз човече, че днес не само за жени и вино ще..

публикувано на 14.02.18 в 15:45
протести в Добрич срещу поскъпването на цената на водата

"Post Factum" с Валери Великов, на 13 февруари

Протест срещу законовите промени, пoдкрепящи застрояването на земеделските земи и строителството на писти и ски съоръжения в горските територи, организираха днес неправителствени организации. Подробностите – от един от участниците в протеста -..

обновено на 13.02.18 в 15:35

"Post Factum" с Валери Великов, на 12 февруари

150-ата годишнина от рождението на капитан I ранг Димитър Добрев бе отбелязана тържествено във Варна с военен ритуал и поднасяне на венци и цветя. Капитан Добрев е командир на отряда торпедоносци, извършили атаката срещу турския крайцер „Хамидие”..

публикувано на 12.02.18 в 15:57

"Post Factum" с Валери Великов, на 31 януари

"Радио POST-ер" - важното от деня в пет минути. Репортаж на Ваня Славова с обобщение на факти, мнения и коментари от днешната сесия на Варненския общински съвет, на която бе гласуван бюджета на общината за тази година. Бившият управител на В и К - Добрич..

публикувано на 31.01.18 в 16:19

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 30 януари

"Радио POST -ер" - важното от деня в пет минути. Кои ще са новите райони в страната и как териториалното деление ще засегне по-малките общини? Отговорите са в интервюто на Даниела Стойнова с областния управител на Варненска област Стоян Пасев. Петранка..

публикувано на 30.01.18 в 15:50

"POST FACTUM" на 25 януари с Емилия Николова

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Добив на газ в Добруджа няма да има. Решението бе взето на извънредно заседание на експертния съвет на РИОСВ-Варна.  Какво следва оттук-нататък? Коментираме и друга екологична тема - в "ниви" край морето пак ще..

публикувано на 25.01.18 в 17:00

"POST FACTUM" на 24 януари с Емилия Николова

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Децата ни бият без причина, агресивно и до смърт - какво се случва в обществото ни,  питаме психолога Светлана Павлова? РИОСВ - Варна излизат със становище на доклада за ОВОС по повод сондажите за газ в Добруджа...

публикувано на 24.01.18 в 17:04

"POST FACTUM" на 23 януари с Емилия Николова

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. „ Токът за бита няма да поскъпне драстично ”. Успокоението, което се опитват да внесат от КЕВР е, че скокът няма да е драстичен, но така или иначе ни очаква повишение от 1 юли. Въпреки реформите в сектора,..

публикувано на 23.01.18 в 16:52

"POST FACTUM" на 17 януари с Емилия Николова

"Радио POST -ер" - денят в пет минути. Ще се провали ли референдумът за морската градина във Варна? Кои са пречките в законодателството и  могат ли местните референдуми да изпълнят предназначението си на инструмент за решаване на даден въпрос? С..

публикувано на 17.01.18 в 17:07