В StartUp: Новите тенденции в дигиталния маркетинг

Какво се крие за digital marketing, защо това не са само постове във facebook или instagram и защо бизнесът всъщност работи в полза на like-овете? Това е темата на това издание на предаването StartUp.  Всичко започва с правилната представа за това какво..

публикувано на 12.03.18 в 15:42

Как водораслите се превръщат в бизнес? Чуйте в StartUp

Kакво е общото между една българска компания, микроводорасло на 12 млн. години и радиацията? Отговорът на този въпрос е от Ивайло Стоев , предприемач, който преди 4 години започнал заедно с приятел проучва влиянието на водораслите върху..

публикувано на 05.03.18 в 13:42

В StartUp: Радостин Петров, който основа Zariba

В StartUp тази седмица говорим за игри - мобилни, декстоп, видео... Наш гост е Радостин Петров, основател и собственик на Zariba , една от големите гейминг компании у нас. Започнали като компания за аутсорсинг в областта на разработката на игри,..

публикувано на 26.02.18 в 11:45

Биткойни и блокчейн - темата в StartUp тази седмица

Тази седмица в StartUp говорим за криптовалути. Що е   то биткойн, как се разплащаме с тях, какво се крие зад израза блокчейн технологии, има ли рискове и за какво да внимаваме? И още, за какво друго могат да се използва блокчейн и колко за..

обновено на 22.02.18 в 15:01

Проектът "Тинузавър" търси подкрепа

Социалният проект "Тинузавър" на серийния предприемач Невен Боянов търси подкпрепа. Идеята на проекта Тинузавър е да даде възможност на ученици, студенти, хора от всички възрасти да започнат да се занимават с електроника и роботика по възможно..

обновено на 13.02.18 в 17:18

Как да "се подпишем" с два клика на смартфона?

Представете си пред гишетата на държавните и общински служби да няма опашки, а цялата ви кореспонденция да минава онлайн и предимно безплатно. Именно това се опитва да направи екипът на стартиращата компания "Евротръст технолъджис" - мобилно приложение,..

публикувано на 05.02.18 в 12:00

Една Kickstarter история с многото поуки на Ивайло Калбурджиев

Гостът ни в StartUp тази седмица е предприемачът Ивайло Калбурджиев, един от хората, които консултират различни екипи, стартъпи и малки, и не съвсем малки бизнеси в областта на груповото финансиране и по-специално Kickstarter, платформата насочена предимно..

публикувано на 30.01.18 в 08:46

В StartUp тази седмица търсим мястото на business intelligence

С каквото и да се занимава една компания – без значение дали в нея работи един или десетки, тя винаги следи дейността на своите преки съперници. Понякога завижда на успехите им, а друг път се радва на пораженията. За да са в крак с времето,..

публикувано на 23.01.18 в 10:34

И Варна с ангелски бизнес клуб

Варна официално има своя ангелски клуб – BBF Angels Club , който цели да подобри достъпа до финансиране на развиващите се предприемачи. Между 30 и 200 хил. евро ще могат да получат стартиращи компании от новосъздадения клуб на бизнес ангелите във..

публикувано на 15.01.18 в 15:02

В StartUp тази седмица: Алекс Ненов и безкрайните опции за бизнес в Интернет

Има безкраен брой начини, по които може да печелите от интернет. Това смята серийния предприемач Алекс Ненов , тазседмичният ни гост в предаването StartUp. "Ако гледате само Шампионска лига" вероятността да имате добри идеи не е много голяма, но ако..

обновено на 09.01.18 в 15:13