10-то издание на StartUp Weekend събира над 100 ентусиасти във Варна

В края на месец май Техническият университет (ТУ) във Варна ще събере над 100 startup предприемачи и ентусиасти в рамките на 10-то юбилейно издание на Startup Weekend Varna'2018 . За момента това е най-дълго просъществувалия Startup weekend в..

публикувано на 14.05.18 в 13:12

Невероятните уроци на Мартин Попов в StartUp

Лесно ли е да започнеш собствен бизнес? Разбира се, всичко зависи от гледната точка ;) , но едно е ясно със сигурност - трябва да си супер добър в това, което правиш! В това е убеден Мартин Попов - познат като управляващ съдружник на Interactive..

публикувано на 07.05.18 в 11:30

В StartUp: Пластмаса за многократна употреба - що е то?

Тази седмица в StartUp ви срещаме с част от екипа на варненската компания Zera. Причината – само преди дни те заеха второ място в надпревата за зелени идеи на БАКБ. До финала достигнаха 12 стартиращи компании, сред тях и две с които вече сме ви..

публикувано на 01.05.18 в 09:36

В StartUp: Дропшипинг или как продаваш без да притежаваш

След като вече ви срещнахме с единствената българка, която работи в една от най-големите онлайн платформи за търговия в света – ebay, тази седмица в StartUp ще ви разкажем как да търгувате през нея, но и през останалите подобни световни платформи...

публикувано на 23.04.18 в 15:05

Една българка в ebay разказва...

На 16 април в StartUp ще нагазим в дебрите на онлайн аукционите и онлайн търговията и ще ви срещнем с единствената българка, която работи в европейската централа на Ebay . Когато тя постъпва на работа там, минава през серия интервюта, за да стигне до..

публикувано на 16.04.18 в 11:45

StartUp на 9 април: Безплатни лекции за бъдещи предприемачи във Варна

В продължение на три седмици залите на Икономическия университет във Варна ще бъдат домакин на "Академия за предприемачество" . Форматът, който залага на идеята да събудите предприемачите в себе си, включва безплатна серия от лекции и практически..

публикувано на 09.04.18 в 12:46
applighthouse

100 бийкъна и 12 месеца по-късно на варненския app Lightouse

Малко повече от една година и малко повече от 100 бийкъна, поставени във Варна, Несебър, Бургас и София. Това е равносметката за варненския стартъп app Ligthhouse, който първи в България преди години приложи т.нар. beacon технология. Приложението..

публикувано на 02.04.18 в 16:55

В StartUp разкриваме психологията зад facebook маркетинга

Тази седмица в StartUp говорим за facebook marketing, a той е най-вече психология. Това коментира за StartUp в ефира на Радио Варна Стилиян Запорожанов - facebook консултант и съсобственик на 3 бизнеса - дигитална маркетинг компания, онлайн академия..

публикувано на 26.03.18 в 12:20

И във Варна акселераторска програма за startup-и

Акселераторска програма Start 2 Up, която ще подкрепя иновативни идеи в различни сфери на стартиращи компании или малки и средни предприятия, които искат да развият нови продукти или услуги обяви Регионалната агенция за предприемачество и иновации..

публикувано на 19.03.18 в 16:13

В StartUp: Новите тенденции в дигиталния маркетинг

Какво се крие за digital marketing, защо това не са само постове във facebook или instagram и защо бизнесът всъщност работи в полза на like-овете? Това е темата на това издание на предаването StartUp.  Всичко започва с правилната представа за това какво..

публикувано на 12.03.18 в 15:42