Спорт

Some Details

Хоризонти на 15.09.2017

Пътешествието ни отвежда към две различни и интересни предложения за събития през уикенда. Ще пътуваме не само в пространството, но и във времето. Ще се върнем към средните векове заедно със сдружението за исторически възстановки Чигот.  Ще разберете къде..

публикувано на 14.09.17 в 22:34
Тенис

Гарднар Мълой, член на Залата на славата в тениса, почина на 102-годишна възраст

Мълой има общо 129 титли от различни национални първенства в САЩ, както и пет шампионски трофея на двойки от турнирите от "Големия шлем".Американецът играе тенис до своята 90-та годишнина.Гарднар Мълой служи в американския военноморски флот по време..

публикувано на 16.11.16 в 16:03

Невяна Владинова се класира категорично за финала в индивидуалния многобой по художествена гимнастика

С четири перфектни изигравания нашата грация Невяна Владинова се класира категорично за финала в индивидуалния многобой по художествена гимнастика, заемайки шестото място в квалификацията. На Олимпийските игри няма финали на отделните уреди.   С..

публикувано на 20.08.16 в 11:23
Григор Димитров се класира за третия кръг на  тенис турнира в Монте Карло

Григор Димитров на финал в Букурещ

Григор Димитров се класира за финала на турнира в Букурещ, след като съперникът му на полуфиналите на турнира Гаел Монфис се отказа при резултат 5-1 в полза на българина. Французинът имаше много тежък мач срещу своя сънародник Пол-Анри Матийо вчера, като..

публикувано на 26.04.14 в 15:04