Позиция

СнимкаПредаването "Позиция" се излъчва всяка събота от 10:00 до 12:00 часа.

Седмично обзорно обществено-политическо предаване с анализи, интервюта, коментари, разговори и дискусии по актуални  процеси.  В предаването "Позиция" са обособени няколко тематични рубрики, които застъпват основи направления от политическия, обществения и културен живот в страната и във Варна. Една от основните цели на предаването е не само да бъде направен обзор на изминаващата седмица, но и да бъдат обхванати в пълнота всички гледни точки по даден проблем.

За "Позиция" работят журналистите Георги Бекяров и Валери Великов в екип с дежурен звукорежисьор. "Позиция" с Валери Великов, на 19 май

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Министърът на правосъдието Цецка Цачева и евродепутатът Емил Радев с подробности за Международната конференция за несъстоятелността, което се проведе..

публикувано на 19.05.18 в 08:30

"Позиция" с Валери Великов, на 5 май

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Разговор за мащабните инфраструктурни проекти във Варна с госта в студиото – изпълнителният директор на фирма „Хидрострой” Николай Пашов. Промените в..

обновено на 05.05.18 в 08:04

"Позиция" с Валери Великов, на 28 април

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Започваме с обобщение на по-важното от седмицата, с акцент върху поредната драма около разширението на бул. „Левски”. Този път абсурдът, знаете, е..

публикувано на 28.04.18 в 08:00

"Позиция" с Валери Великов, на 21 април

Теодор Дечев от Асоциацията на индустриалния капитал обяснява защо работодателите отново са в протестна готовност заради ТЕЦ "Варна". Кой и как може да излекува здравната система?. Отговорите са от председателя на Българския лекарски съюз проф...

публикувано на 21.04.18 в 09:29
Желяз Андреев и Милена Здравкова

"Позиция" с Валери Великов, на 14 април

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Интервю, пряко по телефона, с Желяз Андреев и неговата приятелка Милена Здравкова. Евродепутатът ГЕРБ/ЕНП Емил Радев обясвява какви конкретни..

публикувано на 14.04.18 в 08:10
Ето как изглежда затвореният бул.

"Позиция" с Валери Великов, на 7 април

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Зам.-кметът Христо Иванов за ремонтите на булевардите във Варна, кърпенето на дупките и започналата рехабилитация на уличната мрежа. Варненският..

публикувано на 07.04.18 в 08:30
След срещата на върха ЕС-Турция във Варна Борисов,Туск, Ердоган и Юнкер дадоха съвместна пресконференция

"Позиция" с Валери Великов, на 31 март

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Как Автомагистрала „Хемус” може да бъде построена и то с по-малко пари от обявеното, коментар в студиото на местния лидер на „Движение Да, България” Нелко..

публикувано на 31.03.18 в 08:30

"Позиция" с Валери Великов, на 24 март

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Евродепутатите Емил Радев и Петър Курумбашев за очакванията от срещата ЕС-Турция и проблема с кражбата на личните данни през социалните мрежи. Темата..

публикувано на 24.03.18 в 08:30

"Позиция" с Валери Великов, на 17 март

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Ремонтите на улиците във Варна и ежедневните задръствания, коментираме с министъра на регионалното развитие и блауствойството Николай Нанков, кмета на Варна..

публикувано на 17.03.18 в 08:00

"Позиция" с Валери Великов, на 10 март

Историкът професор Андрей Пантев за освобождението от османско владичество и за едно друго освобождение – от комплекса на малките, зависими от големите сили, държави Депутатът от „БСП Лява България” Румен Гечев с коментар за сделката с..

обновено на 10.03.18 в 09:30