Позиция

СнимкаПредаването "Позиция" се излъчва всяка събота от 10:00 до 12:00 часа.

Седмично обзорно обществено-политическо предаване с анализи, интервюта, коментари, разговори и дискусии по актуални  процеси.  В предаването "Позиция" са обособени няколко тематични рубрики, които застъпват основи направления от политическия, обществения и културен живот в страната и във Варна. Една от основните цели на предаването е не само да бъде направен обзор на изминаващата седмица, но и да бъдат обхванати в пълнота всички гледни точки по даден проблем.

За "Позиция" работят журналистите Георги Бекяров и Валери Великов в екип с дежурен звукорежисьор. "Позиция" с Валери Великов, на 21 септември

Кой спря радиото? Този въпрос си задаваме не само ние – работещите в него, но сигурно и вие – нашите слушатели. Въпросът трябваше да получи своя отговор след като станаха ясни резултатите от прокурорската проверка в радиото и след срещите и..

публикувано на 21.09.19 в 08:30

"Позиция" с Жоро Бекяров, 3 август.

Темите и гостите в последното предаване "Позиция" преди лятната ваканция на политиците: В студиото на Радио Варна гостува заместник кмета по сигурността Тодор Иванов с когото ще говорим за актуализацията на плана за движение който би трябвало да реши..

публикувано на 02.08.19 в 14:58

"Позиция" с Валери Великов, на 27 юли

В „Позиция” днес, от 10 до 12 часа, очаквайте: Кой е председател на Градския съвет на БСП във Варна? Отговаря гостът в студиото – Христо Боев. Българите възприемат Европейската комисия като последна инстанция. Коментар на говорителя на..

публикувано на 27.07.19 в 08:00

"Позиция" с Жоро Бекяров, 20 юли

Темите и гостите в предаването "Позиция" на 20 юли: Кой е председател на ГС на БСП във Варна след акцията на лидера на социалистите Корнелия Нинова в морската столица. Коментар на варненския депутат Красимир Янков. Кой подкрепя..

публикувано на 19.07.19 в 14:25

"Позиция" с Валери Великов, на 13 юли

Достъпът на автомобили в Морската градина и инфраструктурните проекти са основни теми в разговора с госта в студиото - Васко Василев – председател на ДСБ-Варна От 1 януари догодина доставките на руски газ за България и Европа може да спрат,..

обновено на 13.07.19 в 08:55

"Позиция" с Валери Великов, на 29 юни

От какво боледува здравеопазването и какво е лечението? Отговорите са в интервюто на Даниела Стойнова с ресорния министър Кирил Ананиев. Отчетите са общинските дружества и стоителството на стадион "Варна" са теми в разговора с госта в студиото - общинският..

публикувано на 29.06.19 в 08:30

"Позиция" с Жоро Бекяров, 22 юни

Преразпределението на на новите евродепутати продължава един месец след изборите. В студиото на "Позиция" гостува новият стар евродепутат от ЕНП и ГЕРБ Емил Радев, с когото ще коментираме странната ситуация с британските депутати, трудния избор на новия..

публикувано на 21.06.19 в 16:03

"Позиция" с Валери Великов, на 15 юни

Ванухи Аракелян след преизбирането й за председател на Варненския апелативен съд. Конгреси, оставки, субсидии и избори – коментарът е на социолога Кольо Колев. Има ли реален недостиг на работна ръка и кога заплатите ни ще стигнат..

публикувано на 15.06.19 в 07:50
Агенциите нарекоха тази снимка

"Позиция" с Валери Великов, на 8 юни

Континетът на старите ценности и новите предизвикателства... Накъде поема Европа след изборите и Брекзит? Коментар на бившия и бъдещ евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев. БСП отново в парламента. Приоритети, законопроекти и субсидии. Гост в..

публикувано на 08.06.19 в 07:30

"Позиция" с Валери Великов, на 1 юни

Трима от новоизбраните евродепутати ще участват в „Позиция“ днес. Това са водачите на листи на „БСП за България“ - Елена Йончева, ВМРО - Ангел Джамбазки и „Демократична България“ - Радан Кънев. Чудодейната поява на Делян Пеевски в парламента..

публикувано на 01.06.19 в 08:30