Позиция

СнимкаПредаването "Позиция" се излъчва всяка събота от 10:00 до 12:00 часа.

Седмично обзорно обществено-политическо предаване с анализи, интервюта, коментари, разговори и дискусии по актуални  процеси.  В предаването "Позиция" са обособени няколко тематични рубрики, които застъпват основи направления от политическия, обществения и културен живот в страната и във Варна. Една от основните цели на предаването е не само да бъде направен обзор на изминаващата седмица, но и да бъдат обхванати в пълнота всички гледни точки по даден проблем.

За "Позиция" работят журналистите Георги Бекяров и Валери Великов в екип с дежурен звукорежисьор. "Позиция" с Валери Великов, на 6 април

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна "Позиция", от 10 до 12 часа, очаквайте: Бъдещето на очната болница във Варна след оставката на нейния директор. Коментари на председателя на общинския съвет Тодор Балабанов и госта в студиото..

публикувано на 06.04.19 в 08:20

"Позиция" с Жоро Бекяров, 30 март

Тази събота, 30 март, в предаването Позиция СДС и ГЕРБ заедно на евроизборите- кой прави компромис и има ли цена? Разговор с Александър Йорданов. Председателя на ДСБ Радан Кънев коментира има ли автентична десница в България без широки..

публикувано на 29.03.19 в 15:24

"Позиция" с Валери Великов, на 23 март

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Варненски депутати от БСП отчетоха работата си в 44-тото Народно събрание. Какво свършиха вътре и вън от парламента научаваме от проф. Анелия Клисарова...

публикувано на 23.03.19 в 08:30

"Позиция" с Жоро Бекяров, 16 март

Тази събота, 16 март, темите и гостите в предаването "Позиция": Има ли надежда за българското здравеопазване след поредното подаване на оставки от общински и държавни болнични заведения във Варна и Перник и кой ще лекува децата в..

публикувано на 15.03.19 в 14:46

"Позиция" с Валери Великов, на 9 март

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция” очаквайте: Разговор за бъдещето на очната болница във Варна. Гости в студиото са д-р Ивайло Митковски, който е член на комисията по здравеопазване към Варненския общински съвет и..

публикувано на 09.03.19 в 08:30
Мая Манолова

"Позиция" с Валери Великов, на 23 февруари

До колко се чува гласът на българските депутати в Европейския парламент и какви са новостите за събиране на доказателства в съда чрез нови технологии? Отговорите са в интервюто на Даниела Стойнова с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев...

публикувано на 23.02.19 в 08:30

"Позиция" с Жоро Бекяров, на 16 февруари

Тази събота, 16 февруари, обзорното предаване "Позиция" ще започне с разговор за подробния устройствен план на "Парк Аспарухово". Защо беше оттеглен на последната сесия и ще бъде ли вкаран в дневния ред на следващата? И още, какво се случва със..

публикувано на 15.02.19 в 12:45
Един от строителите на бул.

"Позиция" с Валери Великов, на 9 февруари

Един булевард, една затворена пътна отсечка, една фирма-изпълнител и... много неизвестни. Репортаж на Даниела Стойнова за ремонта на бул. "Васил Левски" и предстоящото затваряне на част от бул. "Цар Освободител". Интервю на Мариела Димитрова с адвокат..

публикувано на 09.02.19 в 08:30

"Позиция" с Валери Великов, на 26 януари

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция“, от 10 до 12 часа, очаквайте: Гост в студиото е министъра на спорта Красен Кралев, с когото ще говорим за развитието на училищния спорт в морската столица, строежа на стадионите..

публикувано на 26.01.19 в 08:00

"Позиция" с Жоро Бекяров, 19 януари

Тази събота, обзорното предаване "Позиция" ще започне с разговор за бюджета на Варна и предстоящите местни избори. Мисли по повод макрорамката в студиото, ще чуем от общинските съветници Борислав Гуцанов и Янко Станев. И още, за коалициите и изборните..

публикувано на 18.01.19 в 15:04