Позиция

СнимкаПредаването "Позиция" се излъчва всяка събота от 10:00 до 12:00 часа.

Седмично обзорно обществено-политическо предаване с анализи, интервюта, коментари, разговори и дискусии по актуални  процеси.  В предаването "Позиция" са обособени няколко тематични рубрики, които застъпват основи направления от политическия, обществения и културен живот в страната и във Варна. Една от основните цели на предаването е не само да бъде направен обзор на изминаващата седмица, но и да бъдат обхванати в пълнота всички гледни точки по даден проблем.

За "Позиция" работят журналистите Георги Бекяров и Валери Великов в екип с дежурен звукорежисьор. "Позиция" с Валери Великов, на 17 ноември

Протестите, напрежението в страната и оставката на Валери Симеонов коментираме с политолозите Арман Бабикян и Антоний Гълъбов. Скандалът, науката и академичността - разговор в студиото с временно изпълняващият длъжността ректор на Техническия..

публикувано на 17.11.18 в 08:15
Петър Младенов обявява оттеглянето на Тодор Живков

"Позиция" с Валери Великов, на 10 ноември

Започваме с обръщението на президента Румен Радев по повод годишнината от 10 ноември 1989 година. Според държавният глава: "29 години по-късно основите на българската демокрация са критично застрашени!" Новият булевард „Левски“ ще бъде..

публикувано на 10.11.18 в 09:00

"Позиция" с Валери Великов, на 3 ноември

Обобщаваме резултатите от срещата в Евксиноград между лидерите на България, Румъния, Сърбия, Гърция и Израел. Темата продължава в интервюто с политолога от „Тренд“ Димитър Ганев, с когото ще обсъдим решението на БСП депутатите й да не се..

публикувано на 03.11.18 в 08:20
Симеонов, а зад него - Домусчиев

"Позиция" с Валери Великов, на 27 октомври

Днес в обзорното предаване на Радио Варна, от 10 до 12 часа, очаквайте: Арестуваха семейство Баневи във Франция, а спецпрокурори разследват приватизацията на „Полимери”. Причините и последствията коментираме с Даниела Стойнова...

обновено на 27.10.18 в 11:48

"Позиция" с Жоро Бекяров, 20 октомври

Темите и гостите в предаването "Позиция": Главният архитект на Община Варна Виктор Бузев в отговор на въпросите за визията на Варна, за паспортизацията на сградите културно наследство, скъпа ли е "дупката" и с какво ще я "пълним", както и за неспазените..

публикувано на 19.10.18 в 15:30

"Позиция" с Валери Великов, на 6 октомври

Обобщение на по-важното от седмицата с акцент върху инфраструктурните проекти. Ето ги другите теми и гости: Трябва ли държавата да даде 43 милиона лева на Георги Гергов за да може общината да придобие собствеността върху печалноизвестната..

публикувано на 06.10.18 в 08:00
Емил Радев и Анелия Клисарова

"Позиция" с Валери Великов, на 29 септември

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Обобщение и коментар на по-важното от изтичащата седмица. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев коментира двойния стандарт при храните и..

обновено на 29.09.18 в 09:00
Обявяването на Независимостта

"Позиция" с Валери Великов, на 22 септември

Мащабна военно-историческа възстановка на различните периоди от създаването на българската армия ще бъде показана в Аспаруховския парк във Варна в Денят на независимостта на България. Подробностите са от госта в студиото – председателят на Клуб..

публикувано на 22.09.18 в 09:17

"Позиция" с Валери Великов, на 15 септември

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Обобщение и коментар на важното от изтичащата седмица. Депутатът от ГЕРБ Нели Петрова за войната по пътищата и начините за справяне с нея. Темата..

публикувано на 15.09.18 в 09:02

"Позиция" с Жоро Бекяров, 28 юли

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Какви са сроковете с безкрайните ремонтни дейности в морската столица, работи ли се по решаване на проблема с трафика, градския транспорт и може ли всеки..

публикувано на 27.07.18 в 16:53