Позиция

СнимкаПредаването "Позиция" се излъчва всяка събота от 10:00 до 12:00 часа.

Седмично обзорно обществено-политическо предаване с анализи, интервюта, коментари, разговори и дискусии по актуални  процеси.  В предаването "Позиция" са обособени няколко тематични рубрики, които застъпват основи направления от политическия, обществения и културен живот в страната и във Варна. Една от основните цели на предаването е не само да бъде направен обзор на изминаващата седмица, но и да бъдат обхванати в пълнота всички гледни точки по даден проблем.

За "Позиция" работят журналистите Георги Бекяров и Валери Великов в екип с дежурен звукорежисьор. "Позиция" с Валери Великов, на 14 октомври

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Интервю с вицепремиера Валери Симеонов Разговор в студиото с добричкия депутат от ГЕРБ Пламен Манушев, който наскоро бе избран за..

обновено на 14.10.17 в 10:46
Привърженици на независимостта на Каталуния на демонстрация в Барселона

"Позиция" с Валери Великов, на 7 октомври

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Коментар на водещия за това кои дърпат столчетата на неудобните журналисти и защо тези, дърпащите и заплашващите, все още не са подали оставки, както би..

обновено на 07.10.17 в 06:50

17 мига от политическата есен, или колко работят депутатите...

През тази седмица се сетих за култовия сериал „17 мига от пролетта”, в него, знаете, Щирлиц тотално объркваше Третия райх, в последните дни на Втората световна война. А се сетих, защото направих една такава не много пряка, но пък и не чак толкова далечна..

публикувано на 30.09.17 в 12:34

"Позиция" с Валери Великов, на 30 септември

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Община Варна с антинаграда заради липса на информация за проекта на Интегриран градски транспорт. И за какво още – обяснява директорът на „Програма достъп до..

обновено на 30.09.17 в 09:11

"Позиция" с Валери Великов, на 23 септември

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Важните за Варна инфраструктурни проекти коментираме с госта в студиото зам.-кмета Христо Иванов. Разговор на Даниела Стойнова с председателя на БАН акад...

обновено на 23.09.17 в 09:12

"Позиция" с Валери Великов, на 16 септември

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция” очаквайте: Началникът на Регионалното управление на образованието във Варна Венцеслава Генова гостува в студиото за да говорим за началото на новата учебна година. Темата продължава с..

обновено на 16.09.17 в 09:04

"Пост фактум" с Жоро Бекяров

В предаването днес: Слагаме точка на поредната общинска сесия. Защо беше кратка? Какво свършиха общинските съветници за по-малко от два часа заседание? Отговорите очаквайте от Валери Великов. Продължаваме темата за двойните стандарти не само при..

публикувано на 27.07.17 в 17:13

"Пост фактум" с Жоро Бекяров

Връщат ли се мутренските времена- коментар на водещия! Поредна сесия, поредни мигове с решенията на общинските съветници в пленарна зала. И обобщение на всичко което се е случило и на онова което не се е? Какво означава подписването на Договора за..

публикувано на 26.07.17 в 17:16
Еманюел Макрон

"Позиция" на 13 май, събота

В каква посока ще поеме дясното?- отговор на въпроса търсим от лидера на „Нова република” Радан Кънев и напусналия Движение „България на гражданите” Настимир Ананиев. Ще има ли оставки в БСП или ще се иска оставката на Корнелия Нинова след..

обновено на 13.05.17 в 08:54

Янко Станев: "Ще помагам на РБ стратегически, нямам участие в оперативното управление на блока."

"Ще помагам на РБ стратегически, нямам участие в оперативното управление на блока".Това каза в предаването на Радио Варна "Позиция" членът на Националния координационен съвет на Реформаторския блок и заместник председател на Общински съвет Варна. "На..

публикувано на 04.02.17 в 14:46