Добре организиран шампионат във Варна

Във Варна завърши квалификационния кръг от Държавното първенство по конен спорт. Организацията на проявата на базата във Виница беше перфектна. Участваха елитни състезатели от различни центрове в страната. Проведени бяха общо 5 паркура, като последният..

публикувано на 06.05.24 в 16:26

Даниел Митов оглавява листата на ГЕРБ-СДС във Варна

България няма нужда от повече експерименти, "сглобки" и "некоалиции", необходимо е стабилно правителство, което да извърши необходимите реформи. Това заяви във Варна водачът на листата на коалиция "ГЕРБ-СДС" на предстоящите парламентарни избори..

публикувано на 06.05.24 в 14:19
Конна база Виница

Квалификации за Държавното първенство се проведоха в Конната база във Виница

Близо 30 състезатели по конен спорт се включиха в квалификациите за Държавното първенство, които се проведоха днес на Конната база във Виница. Участниците са от Варна, Добрич, Бургас, Русе, Шумен и др.градове, каза за Радио Варна ръководителят на..

публикувано на 06.05.24 в 13:50

Коалиция „Солидарна България“ регистрира листата си за Добрич

Коалиция „Солидарна България“ регистрира листата си за 8 МИР Добрич. Председателят на ПП "Изправи се България" Мая Манолова призова за активност по време на изборите на 9 юни, за да не се позволи отново сглобки като в предходното редовно правителство..

публикувано на 06.05.24 в 13:33
Кичево

В Кичево раздадоха курбан за здраве

Жителите на варненското село Кичево празнуват Гергьовден с курбан за здраве. В църквата в селото, която е на 167 години, се отслужи света литургия. От 5 часа тази сутрин в двора на храма се вари курбан. Отговорник всяка година по приготвянето му е..

публикувано на 06.05.24 в 12:12

Контраадмирал Михайлов: Военният ни флот посреща празника със самочувствие

На официална церемония във Военноморската база във Варна бяха вдигнати флаговете за разцветяване на корабите от състава на ВМС по повод Деня на храбростта и българската армия. Контраадмирал Кирил Михайлов-командир на ВМС посочи, че военния ни флот..

публикувано на 06.05.24 в 10:39

Къде пътуваха българите по Великден?

Близките до България държави са били най-предпочитани от нашите сънародници, решили да посрещнат Великденските празници в чужбина.  Това каза за Радио Варна Юлиан Бонев от Варненската асоциация на туроператорите и туристическите агенти.  Най-много..

публикувано на 06.05.24 в 09:50

ВИДЕО: Говорят шампионите Ралица Белчева и Михаил Рафаилов

Двама шампиони участват днес в спортната ни рубрика. Мишо Рафаилов и Ралица Белчева се завърнаха от държавно първенство по спортно катерене с титли в своите групи и възрасти. Те са състезатели на клуб „Варна клайминг“. Една 8-годишна дама Гергана..

публикувано на 06.05.24 в 08:56

ВИДЕО: Кръг от Държавното първенство по конен спорт във Варна ще има днес

Във Варна днес ще се проведе кръг от държавното първенство по конен спорт. Надпреварата е на базата във Виница.Първенството предвижда повече от 10 кръга в различни центрове в страната. Събират се точки ина база нао тях се осъществява крайното класиране...

публикувано на 06.05.24 в 08:03

Отец Георги Стоименов за вярата

Отец Георги Стоименов, председател на църковното настоятелство на храма "Св. Архангел Михаил" във Варна, от дете е привлечен от силата, водеща към храма. Първият му спомен за това е от детска възраст, когато по време на семейна екскурзия моли родителите си..

публикувано на 06.05.24 в 08:00