Още един ден ваканция за пет училища във Варна

16 училища в община Варна, за които днес бе неучебен ден, от утре възстановяват занятията. В клас влизат учениците на СУ „Димчо Дебелянов"; СУ „Св. Климент Охридски“; СУ „П. Кр. Яворов“; Първа езикова гимназия; НУИ „Д. Христов“; ПГ по електротехника; ОУ "Г.С.Раковски"; НУ „Васил Левски“; ОУ „Иван Вазов“; ОУ„К.Арабаджиев“; ОУ "Свети Климент Охридски" в с.Константиново; ОУ „Св.Патриарх Евтимий“; ОУ "Христо Смирненски" в с.Тополи; Първо основно училище; ОУ „Кап. Петко Войвода“; ОУ „Стоян Михайловски“.

По решение на училищните ръководства 12 януари остава неучебен за НГХНИ "К. Преславски"; Частната търговска гимназия; ОУ „Христо Ботев“;ОУ „Кап. Петко Войвода“; ОУ „Добри Войников“ в с. Каменар, където е възникнал проблем с ВиК-инсталацията. Там учебният процес ще бъде възстановен след отстраняване на повредата. В

 Общинския детски комплекс също не се провеждат занимания.  В повечето училища се работи с намалено времетраене на часовете.

Остава в сила разпореждане на Регионалното управление на образованието, че поради метеорологичните условия отсъствията на ученици могат да бъдат извинявани от директора на съответното училище за дните 12–13 януари 2017 г. Актуална информация се публикува и в електронните страници на училищата.

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Отсечките Варна - Зл. пясъци и Варна - Добрич сред най-опасните в страната

Две пътни отсечки в Североизточна България са в топ 10 на най-опасните в страната. Това са Варна - Златни пясъци и   Варна - Добрич. Равносметката е на началника на "Пътна полиция" комисар Бойко Рановски. Той обясни в ефира на БНТ, че данните се основават на специална методика, изработена на базата на статистиката за тежките катастрофи през..

публикувано на 22.01.17 в 17:26

Табели по избор с номера от 6001 до 7000 от серия ВМ

От утре във Варна започва приемът на заявления за право на ползване на регистрационни табели по избор с номера от 6001 до 7000 от серия ВМ. Това съобщиха от Областната дирекция на полицията. Документите трябва да се подават вДеловодството на сектор „Пътна полиция” на бул. „Ян Хуняди“ № 5. От Дирекцията на МВР във Варна уточняват, че в партидата..

публикувано на 22.01.17 в 14:42

Облачно и студено през новата седмица

В понеделник ще бъде предимно облачно. Временни разкъсвания и намаления се очакват в Предбалкана. Вятърът ще се ориентира от североизток и изток. Максимални температури между минус 3 и 2, в местата с трайна мъгла минус 5 – 0 градуса, по Черноморието между 2 и 6 градуса.  През нощта срещу вторник облачността ще се разкъса   намалее...

публикувано на 22.01.17 в 14:31

Безплатни прегледи на млечните жлези във Военна болница - Варна

От утре до 27 януари екипът на Военноморска болница - Варна организира безплатни профилактични прегледи на млечните жлези. Консултациите ще бъдат всеки ден от 13 до 16 часа, в Отделението по „Функционална диагностика”, като се уточнява, че не е необходимо предварително да записвате час. Прегледите ще се извършват   хирурга доц. Румен Филипов и..

публикувано на 22.01.17 в 13:20

Безплатни прегледи на млечната жлеза започват във Военноморска болница-Варна

Консултациите ще се осъществяват   от 23 до 27 януари, от 13 до 16 ч., в ехографския кабинет на Отделението по “Функционална диагностика”, без предварително записване. Прегледите, които ще включват физикално и ехографско изследване, ще се извършват от доц. Румен Филипов – част от екипа на клиниката по Обща хирургия. Кампанията е във връзка с..

публикувано на 22.01.17 в 10:39
дупки

Запълват дупки в Бургас от утре

Възстановяване на пътната инфраструктура в Бургас, компрометирана в резултат на тежките зимни условия, ще започне от утре, съобщиха от администрацията.   Ще се асфалтира с машина, която използва специална технология при минусови температури – впръскване под налягане на асфалтираща смес. Запълването на уличните дупки ще започне от кръговото..

публикувано на 22.01.17 в 10:34

ВиК-авария затвори ул. "Хан Аспарух" във Варна

Във Варна затворена за движение е ул. „Хан Аспарух” в Гръцката махала, където от 6 часа тази сутрин е спряна водата и се отстранява авария. Нормалното водоподаване ще бъде възстановено около 18.00 часа днес. Тогава се очаква и улицата да бъде отворена за движение.

публикувано на 22.01.17 в 10:18