Изплащат декемврийските пенсии

Снимка: БГНЕС

От днес до 20-ти декември ще се изплащат декемврийските пенсии, напомнят от Националния осигурителен институт.Възрастните хора с пенсия до 321 лв. ще получат и по 40 лв. добавка за Коледа. 


ВИЖТЕ ОЩЕ

Леко захлаждане утре

В началото на нощта ще бъде предимно ясно, но към сутрешните часове ще започне заоблачаване. Сутринта на места ще има условия за намалена видимост. През деня ще е облачно и привечер в районите на Русе и Силистра ще завали. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток, който следобед ще се обърне от северозапад и с него ще нахлуе малко по-студен въздух...

публикувано на 17.02.18 в 16:37

Проф. Радев: Има нови изисквания към общопрактикуващите лекари

Към общопрактикуващите лекари има поставени нови изисквания, свързани с допълнителна бюрократична тежест. Това заяви за Радио Варна председателят на Българския лекарски съюз в морската столица, преизбран за втори мандат проф.Радослав Радев. Той допълни:

публикувано на 17.02.18 в 13:53

Иван Портних: "Нова система за видеонаблюдение се изгражда във Варна"

"Темата с нова сграда на Математическа гимназия стои на дневен ред от много време"- коментира в предаването на Радио Варна "Позиция" вчерашната сесия на Общински съвет. Припомням, на нея Общински съвет във Варна подкрепи Община Варна за започване на процедура по придобиване на държавен имот, върху който да бъде построена нова сграда на..

публикувано на 17.02.18 в 13:36

Иван Портних: "В рамките на два месеца се надявам да стартира "Синята зона" във Варна"

"Забавихме се, защото имахме да покрием процедури които не можехме да не спазим"- каза в ефира на Радио Варна кмета на Община Варна Иван Портних. "На първи етап трябваше да бъде избран софтуер който ще управлява Синята зона. На втория етап проведохме процедури за смс разплащанията и чисто организационни дейности. Това е минало, минали сме..

публикувано на 17.02.18 в 12:55

След 11-часово чакане пасажерите от София за Варна кацнаха край морето

Гъстата мъгла във Варна стана причина за близо 11 часово отлагане на полета от София за Варна на България еър, който трябваше да излети в 23.40 снощи. По информация от чакащи на летището в столицата пасажери полетът е бил реализиран малко след 9 часа днес и са пристигнали във Варна преди час. Самолетът от Варна за столицата излетя с 5 часа закъснение в..

публикувано на 17.02.18 в 10:43

Отново съботно безводие във Варна

Поради авария без вода днес във Варна е районът между бул."Цар Освободител"; бул."Сливница"; ул."Струга" и ул."Отец Паисий", до около 17 ч. Затова информира ВиК-Варна на страницата си в интернет.

публикувано на 17.02.18 в 09:33

Мъглата във Варна отложи полети

Гъста мъгла с видимост до 400 метра има във Варна. Отложен с близо 9 часа е полета от София за Варна на България еър, който трябваше да излети в 23.40 снощи. По последна информация от чакащи на летището в столицата пасажери полетът най-вероятно ще бъде в 8 часа тази сутрин. Не е осъществен и сутрешният полет в 5.10 часа от Варна за София на България..

публикувано на 17.02.18 в 07:07