Без ток в събота

Снимка: архив

От 08:30 ч. до 16:30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Тръстиково, с. Разделна, гр. Белослав.

От 09:00 ч. до 16:00 ч. без ток ще са в селата Венелин, Садово, Казашка река, Синдел, Юнак, Дъбравино, Аврен, Горен чифлик, Гроздьово, Добрина, Падина, Пчелник и Тутраканци.

От 08:00 ч. до 17:00 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на: гр. Суворово и с. Калиманци, 

гр. Вълчи дол - абонатите, захранени от ТП 1, ТП 2, ТП 3.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Община Добрич се присъединява към глобалната инициатива „Часът на земята“

Тази година Часът на Земята ще обиколи света за десети път. На 25 март милиони хора в над 170 държави по света ще загасят светлините от 20,30 до 21,30 ч., за да привлекат вниманието на съграждани, бизнеси, учени и правителства към спешната нужда от действия срещу климатичните промени. Община Добрич също ще загаси за един час фасадното осветление на..

публикувано на 19.03.18 в 11:07

Световни учени ще развиват наука в помощ на туризма във Варна

Това ще стане в единствения за страната Центъра за компетентност в креативните и рекреативните индустрии към Висшето училище по мениджмънт във Варна. Според универистетския рейтинг на Министерството на образованието и науката училището е първо по критерии за научни изследвания. Проектът е на стойност седем милиона евро. Разработен е от ВУМ заедно с..

публикувано на 19.03.18 в 11:07

Ще обучават пенсионери с цел осигуряване на по-активен живот

Хора над 55 години от община Балчик и от румънски общини от окръг Констанца – Тузла, Аджиджеа и Компана, които търсят възможности за трудова реализация, ще бъдат обучавани по проект по Програмата за трансгранично сътрудничество INTERREG V-A Румъния и България. Основната цел е реализация на пазара на труда и осигуряване на по-активен,..

публикувано на 19.03.18 в 11:01

Балчиклии събират капачки за състезание по благотворителност

Спортният клуб по лека атлетика „Черно море – 2005“ в Балчик организира състезание по благотворителност. Бал­чи­ш­ки­те ле­ко­а­т­ле­ти при­зо­ва­ват сво­и­те при­я­те­ли и съ­пер­ни­ци от клу­бо­ве­те в стра­на­та да се вклю­чат в бла­го­т­во­ри­тел­на ак­ция за раз­дел­но съ­би­ра­не на пла­с­т­ма­со­ви ка­па­ч­ки.  "Ос­та­ват по-мал­ко..

публикувано на 19.03.18 в 10:37

Част от кв. "Младост" е без вода

Без вода днес ще бъде част от варненския квартал "Младост", съобщиха от ВиК-Варна за Радио Варна. Без вода ще са абонатите в ж.к."Младост" бл.149, бл.150 и бл.152. Водоподаването ще бъде възстановено около 15.00 ч., допълниха от водоснабдителното дружество.

публикувано на 19.03.18 в 10:24

Медици искат от ГЕРБ по-висок стандарт за детско и училищно здравеопазване

Увеличаване на единния държавен стандарт за детско и училищно здравеопазване поискаха медицински специалисти от училища и детски градини в Добрич на среща с общински съветници от ГЕРБ. Медиците настояват и за намаляване на броя на обслужваните деца, както и за преразглеждане на единните разходни стандарти за 2018 г., за да се гарантира..

публикувано на 19.03.18 в 09:50

"Пчеломания" за 15-ти път от 22 март в Добрич

Близо 80 фирми от страната и чужбина ще участват в ХV-то издание на специализираното изложение „Пчеломания“ в Добрич, което ще се проведе от 22 до 24 март в спортен комплекс „Простор“. Традиционен организатор на форума е „Добрички панаир“ АД. На изложението ще бъде представено най-модерното пчеларско оборудване и инвентар, восъчни основи,..

публикувано на 19.03.18 в 09:31