Без ток в събота

Снимка: архив

От 08:30 ч. до 16:30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Тръстиково, с. Разделна, гр. Белослав.

От 09:00 ч. до 16:00 ч. без ток ще са в селата Венелин, Садово, Казашка река, Синдел, Юнак, Дъбравино, Аврен, Горен чифлик, Гроздьово, Добрина, Падина, Пчелник и Тутраканци.

От 08:00 ч. до 17:00 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на: гр. Суворово и с. Калиманци, 

гр. Вълчи дол - абонатите, захранени от ТП 1, ТП 2, ТП 3.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Плюшени мечета правят компания на болни деца от Варна

Ръчно изработени картички ще продават младежите от Българския червен кръст във Варна в помощ на деца, които се лекуват в болници по време на празниците. Коледният базар ще се състои тази събота и неделя в „Гранд Мол”, съобщи Нирхан Фехим, специалист „Младежка дейност” в организацията. Със средствата, събрани по време на акцията, младежите ще..

публикувано на 12.12.18 в 15:32

Три дни яли, пили и се веселили на „Улицата на готвачите“ във Варна

На 14 декември /петък/ 2018 г. от 11:00 часа пред Фестивален и конгресен център – Варна, официално ще бъде открито четвъртото коледно издание на „Улицата на готвачите“ във Варна. То ще се проведе под мотото „три дни яли, пили и се веселили“. Организаторите от„Улицата на готвачите “са приготвили специални кулинарни изкушения, много забавления,..

публикувано на 12.12.18 в 14:59

Балетната трупа на Операта заминава на турне във Великобритания

Н а 17 декември, балетната трупа на Варненската опера заминава на тримесечно турне във Великобритания заедно с екипа на Международния балетен форум –  Варна 2018 . В 70-годишната си история танцьорите от морската столица за първи път поемат подобен ангажимент. Някои от градовете, чиито жители ще могат да се насладят на представленията, са..

публикувано на 12.12.18 в 14:26

БЧК зарадва 600 варненци в навечерието на Коледа

Благотворителното събитие „Заедно за Коледа” организираха за 14-а поредна година от Областния съвет на Българския червен кръст, Община Варна и Регионалната дирекция „Социално подпомагане”. В препълнената аула на Икономическия университет в морската столица и в навечерието на Рождество Христово се състоя коледен концерт с участието на формации от..

публикувано на 12.12.18 в 13:52

Нови шест самолетни линии от Варна ще има следващото лято

Директни полети до Париж, Берлин, Кьолн, Хамбург,  Ливърпул и Копенхаген ще има от Варна през следващата година. Това става възможно след като една от водещите нискотарифни авиокомпании, опериращи в България,  ще разположи на летище Варна втори свой самолет, съобщи нейният мениджър корпоративни комуникации Андраш Радо. През   последните три..

публикувано на 12.12.18 в 13:44

Изложба „Проекции във времето“ във варненската галерия "Папийон"

По традиция в края на годината и варненската галерия „Папийон“ предлага на ценителите на изобразителното изкуство сборна изложба от художествени платна и скулптури. В навечерието на Коледните и Новогодишните празници отново ни предстои среща с творбите на едни от най-интересните и вълнуващи съвременни български автори. Те разкриват най-новите си..

публикувано на 12.12.18 в 13:17

Предстои ремонт на тоалетните в ремонтираното училище "Найден Геров"

Тоалетните в прясно ремонтираното училище "Найден Геров" ще бъдат... ремонтирани. Това уточниха от общинската администрация след като родител на първокласник в училището разпространи в социалните мрежи снимки от класни стаи и сервизните помещения в сградата, която повече от година е затворена за ремонт, а учениците са пръснати в 3 други училища...

публикувано на 12.12.18 в 13:14