Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В петък награждават призьорите за януари`2018

Този петък, 23.02.18 г ще се състои церемонията по награждаването на победителите в анкетата "Спортист на Варна" за месец януари`2018. Тържеството ще бъде в Юнашки салон от 10.30 ч. Очаквайте информация и много снимков материал. Радио Варна е дългогодишен медиен партньор на тази анкета.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Рекорден брой атлети се включват в Маратон Варна на 12 май

Рекордните над 1 200 бегачи се очаква да участват тази неделя, 12 май, в  Маратон Варна. Събитието се организира със съдействието на Община Варна. Онлайн заявките за участие вече са затворени, но всички желаещи все още могат да се запишат за участие чрез късната регистрация до събота, 11 май. Повишеният интерес към деветото поредно издание на..

публикувано на 07.05.24 в 12:34

ВИДЕО: Георги Стоянов очаква още призови места за варненския конен спорт

Във Варна се проведе квалификационен кръг от Държавното първенство по конен спорт. Елитни състезатели и коне си оспорваха призовите места на базата във виница. Най-добре от клуба на домакините и организатори спортен клуб „Варна“ се представи Георги Стоянов. Той е от опитните състезатели в този спорт, като има и сериозен опит в чужбина...

публикувано на 07.05.24 в 11:50

Манчестър Юнайтед се срина

Манчестър Юнайтед претърпя унизителна загуба. Те се сринаха с 0:4 при гостуването си на Кристъл Палас.Майкъл Олисе откри резултата в 12-ата минута, а след това се разписаха Жан-Филип Матета,Тайрик Мичъл и Олисе. Всички видяха слабостите в играта и футболната немощ на "червените дяволи" в този мач.

публикувано на 07.05.24 в 10:48

Четирима наши боксьори на "Златен гонг"

България ще бъде представена от четирима боксьори на „Златен гонг“. 53-ото издание на международния турнир в Скопие ще се проведе от 4 до 7 май. Националният ни отбор ще бъде воден от Александър Александров. На ринга в столицата на Северна Македония ще се качат Уилиам Чолов (75 кг), Стелиан Страхилов (80 кг), както и Йордан Морехон и Петър Белберов..

публикувано на 07.05.24 в 10:43

Реал М е шампион

Победата на Реал Мадрид над Кадис (3:0) в 34-ия кръг на Ла Лига и загубата на Барселона от Жирона с2:4 осигуриха титлата на кралския клуб. Това става четири кръга преди края на сезона. “Белите” са с 87 точки, а вторият Жирона е със 74 т. Реал става шампион на Испания за рекорден 36-и път. Барселона е на второ място във вечната ранглиста на Ла Лига с 27..

публикувано на 07.05.24 в 10:42

ВИДЕО: Варна беше домакин на кръг от Държавно първенство по конен спорт

На конната база във Виница се проведе кръг от Държавното първенство по конен спорт. Надпреварата съвпадна с празника на 6 май, като сред участниците имаше и именици.

публикувано на 06.05.24 в 16:31

Добре организиран шампионат във Варна

Във Варна завърши квалификационния кръг от Държавното първенство по конен спорт. Организацията на проявата на базата във Виница беше перфектна. Участваха елитни състезатели от различни центрове в страната. Проведени бяха общо 5 паркура, като последният беше в две фази. В първите два паркура нямаше победители и класиране, защото участниците бяха с млади..

публикувано на 06.05.24 в 16:26