Изложба живопис на Илияна Петкова

| обновено на 13.09.18 в 17:37

14 септември, петък, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа

"Преди и след" - самостоятелната изложба на младата авторка Илияна Петкова.

Илияна Петкова е на 23 години, от град Тервел. Завършила е изобразително изкуство към Софийския университет. Има три самостоятелни изложби, две с живописни картини и една с фотографии.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Годишна изложба на Сдружение "Арт Визия"

1 октомври, понеделник, Арт Салон на Радио Варна, 19.00 часа За 11-та поредна година малките художници от Сдружение Арт-Визия Ви канят да надникнете в света на техните  творби. "# Арт-Визия - емоция в цвят и щрихи", преплетени с много настроение ще изгреят в Арт салона на Радио Варна. Колекцията включва част от рисунките, създадени през учебната година и..

публикувано на 19.09.18 в 14:11

Представяне на книгата "Краят на Алцхаймер" - бестселър на „Ню Йорк Таймс“ и „Уол Стрийт Джърнъл“

Представяне пред варненската публика - 21 септември, петък, от 18:30 ч в Арт салона на Радио Варна, малка зала Всеки познава някого, преборил се с рака, но не и такъв, справил се с алцхаймер. В настоящата книга д-р Дейл Бредесен предлага реална надежда за всеки, който се опитва да се предпази от болестта на Алцхаймер и от когнитивния спад и..

обновено на 14.09.18 в 20:31

Научете интересни факти и особености при отглеждането на орхидеите

Открита сбирка организира Първо орхидеено общество на 29 септември 2018 г. от 18 ч. в Арт салона на Радио Варна. Организаторите канят всички членове, желаещи да станат членове, приятели, симпатизанти и любители на орхидеите. В програмата - Кратка лекция на Крум Сотиров за именуването на орхидеите с въпроси от публиката, - Викторина с награди, -..

публикувано на 10.09.18 в 17:42

Вечер в латино ритъм в Радио Варна

Няма по-добър начин да се разтовариш от проблемите от това да се пренесеш в света на танца, макар и за малко. Чрез него можеш да изразиш всичките си емоции при това красиво. Когато човек танцува, не мисли за друго, а просто се отдава на ритъма на музиката. Всеки танц носи уникално усещане, но има танци като латиното, които докосват..

обновено на 01.09.18 в 18:11