Гогин – за дебюта в музиката и опита с уличната мода

Автор:

Градът има глас, има и цвят. Понякога забързан, понякога - спокоен, той е този, който носи в себе си различните култури и течения. А атмосферата му, разбира се, се допълва от музиката. Всичко това са думи, които дават началото на разговор с един от новите български изпълнители, които намериха своето достойно място в топ 20 на БНР. Неговата песен “Something” стигна до шестото място през изминаващата си вече седмица. Гогин е от Бургас, но живее в София. Занимава се в свободното си време с музика и улична мода.

Дебютът

„Сингълът “Something” се роди като идея, записана в телефона и заедно с Димитър Лефтеров а.к.а. Мitkо Beats я създадохме така, както звучи в момента. Чувствам се супер щастлив, защото отзивите са страхотни, направихме я за месец“, коментира Гогин. Той е автор на текста, музиката е разработена с Mitko Beats, а клипът е дело на Виктор Милушев.

Клипът

Режисьорът Виктор Милушев се занимава професионално с хореография и танци, а заснемането се оказва приятно и зареждащо предизвикателство. „Това беше нещо ново и за него. Хубаво е да се работи с човек, който е изцяло чист и не е обременен от предварително поставени рамки...това му даде свобода" допълни Гогин. Клипа към сингъла "Something" може да гледаде тук.

Сюжетът

Песента разказва за човек, който дава много на човека до себе си. В един момент се замисля: „До кога ще се раздавам толкова, за да получа нещо?“. Това, оказва се, е въпросът, който става отправна точка за заглавието на песента.

Хобитата

Гогин работи в международна компания, а с музика и мода се занимава в свободното си време. „Зарядът към музиката винаги съм го имал, не гоня слава , просто сега реших да представя проектите си“, казва музикантът. Един от проектите му е собствена линия стрийт уеър. „Улицата е огледало на културата на нас самите, на това къде се намираме в световен мащаб“, смята Гогин.

Какво още каза той в интервю за предаването „Улица Събота“ – чуйте в прикачения звуков файл:ВИЖТЕ ОЩЕ

QUEEN дават шанс на феновете си запишат видео към песни на групата

Universal Music Group (UMG), световният лидер в музикалната индустрия, разкри новината, че видеото към емблематичната песен за британските рок легенди QUEEN, “Бохемска рапсодия”, официално е гледано над 1 млрд. пъти в YouTube. Това е първото видео от преди 90-те години с такова постижение във видео стрийминг платформата. Това е и първото..

публикувано на 23.07.19 в 17:20

Концерт „Белкантовите гласове“ тази вечер на сцена Римски терми

ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД НАЙ-КРАСИВОТО, БЕЛКАНТОВОТО ПЕЕНЕ 23 юли, 21.00, Театър Римски терми – Варна 2019 Концерт на Андриана Йорданова – сопран, Валерий Георгиев – тенор и Пламен Димитров – баритон. На пианото Жанета Бенун. В програмата най-прочутите арии, дуети и терцети от „Риголето“, „Трубадур“, „Аида“,  „Бал с маски“ на Верди, „Норма“ на..

публикувано на 23.07.19 в 10:20

На 27 юли откриват релефната карта на Морската градина

Релефна карта с всички забележителности от историческото ядро на Морската градина ще бъде поставена на входа на парка срещу Слънчевия часовник. Монтажът започна на 11 юли, а официалното откриване ще бъде в Деня на Освобождението на Варна от турско робство - 27 юли, от 11 часа . Дейностите по поставянето й са съгласувани с Националния институт за..

обновено на 23.07.19 в 09:27

"Лебедово езеро" на сцената на Летния театър днес

Балерният шедьовър на Чайковски - "Лебедово езеро" гледаме днес в рамките на "Опера в летния театър". Началото на спектакъла е точно в 21 ч.  Хореография - Мариус Петипа и Лев Иванов, с редакцията на Сергей Бобров. Костюмите и сценографията е дело на Ася Стоименова. В главните роли ще видим два от лауреатите на Международния балетен конкурс във Варна -..

публикувано на 22.07.19 в 07:15

Chasing Cars е най-полулярната песен във Великобритания

Компанията за лицензиране на музика PPL назова песента, която най-често е звучала по британското радио, съобщи Billboard. Най-популярна се оказа композицията Chasing Cars на групата Snow Patrol. Трекът е класиран на шесто място в официалния списък на сингълите във Великобритания и е оставал в топ-75 в..

публикувано на 21.07.19 в 07:09

"Конче №7" - Фотопроект на Симеон Тодоров и Радио Варна

Какво е КОНЧЕ №7? Конче №7 е детска играчка, тенекиено конче с гумена грива и опашка, за което е прикачена малка двуколка. Детето сяда в нея и завърта педали, за да започне да се движи кончето. Играчката е произведена в СССР. За родените в края на ХХ и началото на ХХІ в., които нито имат спомени от онова време, нито са стигнали до уроците по..

обновено на 19.07.19 в 17:56

Сватбеният маршрут на кралица Мария като музикално пътешествие в Белия град

Програмата „Музикалният салон на кралицата“ ни потапя в атмосферата на европейските литературно-музикални салони от началото на ХХ век, превърнали се в място за срещи на художници, писатели, композитори, философи. Концертът ще се проведе  в Двореца в Балчик н а 20 юли 2019 г. от 19 часа в Каменната зала. Входът е свободен ...

публикувано на 19.07.19 в 14:59