Многото лица на Татяна Кристи: Сатирична дисекция на болния разум

| обновено на 09.08.19 в 06:40

16 август, петък, Концертно студио на Радио Варна, 19.00 часа

Феновете на Интернет сензация отвъд Океана Tatiana Christy най-накрая ще могат да я видят на живо това лято и във Варна.
Дръзката журналистка и медиен експерт се завръща в родния си град за една сатирична дисекция на болния разум. 
Ще има много смях със сълзи и през сълзи!

Татяна Кристи е завършила славянска филология и в началото на 90-те заминава за САЩ, където прави магистратура по журналистика в Northeastern University в Бостън. От три години прави сатирични клипове за българската действителност, провокирана от безобразията в страната и от липсата на адекватна политическа сатира.

Фейсбук страницата ѝ Лютинка Бори Мрака е посветена на сатиричното ѝ алтер его Лютинка от с. Лайка, общ. Долни ръб - събирателен образ на простотията, невежеството и наивността на много българи, и се радва на хиляди почитатели, а видеата ѝ са гледани десетки хиляди пъти от фенове от България и чужбина.

Билети могат да се закупят на касата на ФКЦ и онлайн -- www.fccvarna.bgВИЖТЕ ОЩЕ

Фотоизложба "Конче №7" в Арт салона на Радио Варна

22 юли, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа Фотопроект на Симеон Тодоров и Радио Варна Проектът КОНЧЕ №7 на Симеон Тодоров и Радио Варна е свързан колкото с възраждането на част от визуалната памет на Варна, толкова и на личните ни истории за това как пораснахме край морето. Идеята на фотографа – лекар е да възроди традицията на..

обновено на 19.07.19 в 17:53