Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Здравен семинар с Дойчин Кършовски в Арт салона на Радио Варна

| обновено на 27.03.24 в 15:42

28 март, четвъртък, Арт салон на Радио Варна от 18:00 до 20:00

Здравен семинар - дълголетие и ДНК коучинг с Дойчин Кършовски - Performance&Wellness Coach. По време на събитието авторът на поредицата „Тази книга няма значение“ ще ви запознае с новостите в областта на здравето и дълголетието:
•Коучинг базиран на генетични резултати – ползи и ефективност. Защо да изследваме гените си и какво можем да променим в навиците си, за да повлияем на Епигенетиката си?
•Медицина 3.0 и 4-те конника, застрашаващи здравето - Кои са те?
•Представяне на поредицата „Тази книга няма значение“ – всеки присъстващ ще получи една книга подарък и ще има възможност да закупи и останалите книги от поредицата.

Дойчин Кършовски – Дойч е роден и израснал във Варна. През 1992 г. завършва Националната спортна академия, а повече от 20 години живее със семейството си в Синсинати, САЩ. Кариерата му там стартира като персонален треньор и някои хора го наричат – Българинът, който учи американците на дълголетие. Негови клиенти са уважавани хирурзи, адвокати, финансови брокери, рок певци и дори наследниците на американски президент. Дойч е основател и създател на doychzone.com - платформа за холистично здраве, дълголетие, майндфулнес, емоционално здраве и балансирано хранене. Клиентите на DoychZone имат възможност да изберат една платформа, която им дава достъп до над 15 специалиста, които са профилирани в различни области като психологично и емоционално здраве, медитации, балансирано хранене, функционални движения, животински движения и спорт, здравословен сън, дихателни практики, Хюмън дизайн и методиката на Вим Хоф. Платформата споделя мотото –
Live Long Die Short – за да живеем дълго и умираме кратко, е добре да имаме стратегия и да разполагаме с избор от практически подходи, поведения, Медицина 3.0 и да знаем каква основа имаме на база нашите гени.

Местата са ограничени с цел постигане на максимална ефективност за присъстващите. Повече информация и записване  - 0899 233 588 - Виктория Димова.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!