Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задигнаха дюзите от фонтана до общината във Варна

Двама мъже на 44 и 50 години, рецидивисти са заловени след бързи оперативни действия на служителите на Първо РУ. Установено е, че ден по-рано те са извършили кражба на 8 броя дюзи, от фонтана до община Варна. Вещите, обект на престъплението са намерени и приложени към образуваното досъдебно производство, съобщават от полицията.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Варна, изгревът тази сутрин

Понеделник с променлива облачност

Днес ще има променлива облачност, но почти без валежи. Ще духа слаб, следобед до умерен югоизточен вятър, по Черноморието от източна четвърт. Максимални температури от 19° до 24°, по Черномориеето между 17° и 20°, за Варна около 19°. Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода между 15° и 17°. Изгрев на Слънцето за Варна в 5 часа..

публикувано на 20.05.24 в 06:13

Адресите без ток

На 20.05.2024 от 09:00 ч. до 16:00 ч. , поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Варна - карето, заключено между бул. Чаталджа, ул. Ген. Колев, ул. Иван Аксаков и ул. Цар Асен, електрозахранени от ТП 64 и ТП 416. Временни смущения в..

публикувано на 20.05.24 в 05:00

Черна неделя: шофьор уби пешеходец на ул.”Вяра”, вряза колата си в строеж

                                        Две тежки катастрофи в рамките на два часа във Варна Пешеходец на видима възраст 60 години е загинал на място , след като е бил..

публикувано на 19.05.24 в 18:45

Плочи с кауза за "Аз Вярвам и Помагам!"

За пореден път колекционери и търговци от цялата страна се събират в подкрепа на благородната кауза "Аз Вярвам и Помагам!"  Датата е 19.05,  неделя от 11.00-18.00 на добре познатото място под асмата срещу Старбъкс.  Не е нужно да си колекционер на грамофонни плочи, нужно е да имаш голямо сърце и да подкрепиш каузите на хората от Кампанията..

публикувано на 19.05.24 в 13:50
снимката е илюстративна

Издирват трима моряци от кораба MOHHAMMED Z

Трима моряци от кораба MOHHAMMED Z се издирват, а осем от екипажа са  спасени, след сблъсък с друг кораб край бреговете на Румъния -съобщиха от Морската администрация във Варна. Корабът MICHEL, който плава под флага на Коморските острови, е в пристанище Варна, тъй като товарът -тръби от Украйна, е с тази локация. Най-вероятно именно MICHEL е..

публикувано на 19.05.24 в 12:11

Регионалната здравна инспекция Добрич организира бдение със свещи тази вечер пред сградата на Младежкия център

Международният ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН се отбелязва всяка година в третата неделя от месец май.  Мотото на международната кампания тази година е „Помним! Приемаме! Подкрепяме!”. По този повод РЗИ Добрич организира днес бдение със свещи от 20.00 часа пред Младежкия център „Захари Стоянов“. Те канят жителите на града..

публикувано на 19.05.24 в 11:16

Варна откри туристическия сезон с голям концерт на входа на Морската градина

Пожелавам силен и успешен туристически сезон. Община Варна организира разнообразна програма, наситена с много фестивали, концерти и културна програма. Хубаво лято на всички, каза кметът на Варна Благомир Коцев. Подробности за фестивалите във Варна от разговора на Даниела Стойнова с кмета Коцев: Община Варна даде старт на летния..

публикувано на 19.05.24 в 11:04