Аз и моят клас

Здравейте, казвам се Антонина, на 17 години и съм вашият тийн репортер . Всеки вторник по това време ще си говорим за нещата, които вълнуват младите, а и не само. Днешната тема е  наскоро отминалия 15 септември - денят, в който всички ученици се завърнаха..

публикувано на 19.09.17 в 17:33

Увеличение на приходите от данъци и такси отчете Община Видин

"Всеки видинчанин тук и по света скърби за своя мъдър водач- видинския митрополит Дометиан. Дядо Дометиан ни учеше да обичаме и да се гордеем с хилядолетния ни град. Името на видинския митрополит Дометиан ще бъде изписано със златни букви в славната..

публикувано на 19.09.17 в 17:31

Ще влезе ли Видин в Закона за Великите стари столици

Миналата седмица председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов коментира приемането на Закона за Великите стари столици на Република България. Според думите му най-късно до края на тази или началото на..

публикувано на 19.09.17 в 17:10

Видински ученици учат за фризьори

Професионалната гимназия по туризъм "Михалаки Георгиев" във Видин започна новата учебна година с допълнителни дейности. По предложение на учителите, 12 ученици ще се обучават в паралелка по фризьорство - 10 са момичетата, има и 2 момчета. Имам..

публикувано на 19.09.17 в 16:45

Иван Оризарски: За да има промяна, е нужен духовен и бунтовен метеж

Д-р инж. Иван Оризарски е родом от село Люта (сега Владимирово, Монтанско ). Учи във факултетите по химия и металургия във Висшия химико-технологичен институт в София. И разказва пред Гергана Панова за пътя, който изминава, за да стигне до..

публикувано на 18.09.17 в 18:03

Прощаваме се с митрополит Дометиан, който беше начело на видинската епархия 30 години

След продължително боледуване почина Видинският митрополит Дометиан . Утре Синодът на Българската православна църква ще заседава извънредно, за да определи наместник до избора на друг митрополит. Сряда, когато ще е погребението, е ден за траур в..

публикувано на 18.09.17 в 17:50

Във видинска детска градина събират книги за пострадали от ураган български училища в САЩ

Във видинската детска градина „Арабела“ призоваха родители да донесат книги, които ще бъдат изпратени на пострадали от урагана „Ирма“ български училища в Съединените американски щати. Идеята е на ръководството на детската градина и училищното..

публикувано на 15.09.17 в 17:27

15 септември преди и сега през погледа на пенсионерите във Видин

Днес хиляди деца в страната прекрачиха прага на училището. За някои това е поредната година, a други за първи път с вълнение влязоха в класната стая. С обичайните  музика, песни, танци и добро настроение, всеки двор на училище и гимназия посрещна своите..

публикувано на 15.09.17 в 17:06

Врачанска учителка участва в MRS WORLDWIDE INTERNATIONAL

Калина Каменова представи България в престижния конкурс за красота за омъжени жени в Сингапур . Сънародничката ни беше единственият български представител и влезе в надпревара с още 26 претендентки за короната от други държави. През 2008..

публикувано на 15.09.17 в 15:30

Лиса- котката алпинист

Днес в " 97 лапи и 1 опашка" ви срещам с Анастасия Йорданова и нейния домашен любимец- котето Лиса . Лиса е сбъдната мечта за Анастасия, защото тя още от дете иска домашен любимец. Котката е чисто бяла персийка. Идва в семейството на..

публикувано на 15.09.17 в 13:09