Заловиха врачанин да гори кабели в парка на спортен комплекс "Христо Ботев"

Служители на звено "Инспекторат", съвместно с Районно управление на МВР-Враца заловиха жител на града, който е запалил огън в парка на спортен комплекс "Христо Ботев" и гори кабели. На нарушителя е съставен акт по чл. 17, ал. 1, т.1, от..

публикувано на 24.03.17 в 17:55

Промени в съвета на директорите на болницата във Видин

Двама нови членове има съветът на директорите на в идинската болница "Св. Петка" . Това са анестезиологът д-р Вилхелм Елисеев, който става заместник-председател на съвета и хирургът д-р Огнян Милев. Освободен е д-р Цветан Василев, бивш директор..

публикувано на 24.03.17 в 16:19

В Лом отбелязаха 100-годишнината от гибелта на полк. Стефан Илиев

Лом почете паметта на полк. Стефан Илиев, командир на 15-и пехотен Ломски полк, загинал на 26 март 1917 г. в Първата Световна война. Община Лом, Историческия музей, Военно-патриотични съюзи, Дружеството за българо-швейцарско приятелство „Луи..

публикувано на 24.03.17 в 16:00

Районният съд във Видин наложи условна присъда на телефонен измамник

Районна прокуратура – Видин ще обжалва условната присъда на участник в телефонна измама и ще настоява за ефективно наказание, съобщиха от Апелативна прокуратура- София. По обвинителен акт на Районна прокуратура – Видин за виновен за заблуда с..

публикувано на 24.03.17 в 15:59

111 са избирателните секции във Враца

69 558 души от Враца и околните села от общината имат право на глас в неделя, когато са предсрочните парламентарни избори. Това съобщиха от местната управа, позовавайки се на данните от отдел „Гражданско и административно обслужване“...

публикувано на 24.03.17 в 15:08

250 униформени ще охраняват изборния процес във Видинско

В ОД МВР-Видин е създадена организация за обезпечаване на обществения ред, сигурността и  нормалното протичане на изборите за Народно събрание на 26 март 2017 г., съобщиха от ведомството. Сигнали на граждани за нарушения, свързани с изборния процес..

публикувано на 24.03.17 в 15:08
МБАЛ

Без промени в ръководството на МБАЛ "Христо Ботев" във Враца

Мажоритарният собственик на МБАЛ "Христо Ботев" АД – държавата чрез Министерство на здравеопазването, промени на 180 градуса мнението си и остави настоящия съвет на директорите на най-голямото лечебно заведение да оздравява врачанската болница...

публикувано на 24.03.17 в 15:00

Видеонаблюдение ще има в детски градини и площадки във Видин

Видеонаблюдение на детски градини и детски площадки планират да монтират от общината във Видин. Кои са местата избрани за наблюдение, посочи заместник- кметът „Устройство на територията и развитие на инфраструктурата“ в община Видин Цветан Асенов:..

публикувано на 24.03.17 в 14:52

Детска еко вечер ще правят в Белоградчик

Децата от Детски комплекс - Белоградчик ще проведат еко вечер. В продължение на осем месеца те провеждаха "Детски еко дни - с любов към природата". Под формата на игри и занимания получиха информация за проблемите по опазване на околната среда, обучиха се..

публикувано на 24.03.17 в 14:26

Съветът на директорите на монтанската болница остава без промяна

Няма промяна в състава на Съвета на директорите на МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" АД - Монтана, информират от лечебното заведение. Днес на извънредно общо събрание акционерите в областната болница гласуваха "против" и отхвърлиха предложението за промени в..

публикувано на 24.03.17 в 14:13