Прав си, шефе! ( "Пица на парче")

Привет от Нора и Гери! Всяка жена трябва да има: обувки с много висок ток; най-добра приятелка, която знае всичко за всички; една седмица в месеца, когато може да устройва истерии безнаказано; няколко снимки, които по-добре да ги нямаше; една тайна,..

публикувано на 22.04.17 в 12:56

Щастливите кокошки в "Пица на парче" ;)

Чук-чук! Кой е? Великден! Кокошките са тук и са щастливи ;) Не бързайте да казвате: "Хм, щастливи, големи Яйца!" Защото кокошото щастие е много важно! :))) Но ние май още не сме се подготвили за празника... Не сме боядисали яйцата, не сме замесили..

публикувано на 15.04.17 в 12:39

Брак по сметка или брак по любов? ("Пица на парче")

Пролет е, празник е, Лазаровден е – това трябва да се отпразнува! Изпращаме Ви по едно венче за късмет - нали сме лазарки ;) След като лазаруват, девойките вече могат и да се омъжват. Но не по сметка! Всъщност, защо не? ТЕМАТА ДНЕС Е: За и против..

публикувано на 08.04.17 в 13:11

Първоаприлски шеги в "Пица на парче" ;)

И днес пролетта ни дари с истинска усмивка. И с по един велосипед, при това електрически ;) Не вярвате ли? Това е, защото е 1-ви април! Шегаджийски привет от Нора и Гери ;) А щъркела между нас виждате ли го? Значи ще ви донесе бебе :)  Ако го виждате..

публикувано на 01.04.17 в 12:39

За търпението в "Пица на парче"

Птички пеят, цветя цъфтят, пчелички жужат, хората се множат...  Ку- ку, ку- ку, една птичка пролет не прави, но две кукувици- да! ;) Привет от Нора и Гери, нали затова сме тук: да ви закукаме с добро! Народното поверие гласи, че на Благовещение долитат..

публикувано на 25.03.17 в 12:29

Посрещаме гости в "Пица на парче"

Съботен привет от Нора и Гери ;) Бяхме на гости в Бяла Слатина, отлично ни посрещнаха: хапнахме, пийнахме, и замъка им посетихме ;) Благодарим за гостоприемството, ще се върнем отново! Е, няма да сме от най- досадните гости, които не знаят да си..

публикувано на 18.03.17 в 13:26

За доверието в "Пица на парче"

Дъждовен привет от Нора и Гери, защото и днес ще вали! Доверете ни се като земеделец на синоптик, като археолог на антична крепост ни се доверете ;) А сега загадка: Трудно се печели, лесно се губи. Що е то? Доверието- едно от..

публикувано на 11.03.17 в 12:40

"Пица на парче"

Привет от Нора и Гери ! Често ни се налага да скрием част от заплатата от половинките си, за да не се отчитаме за всяка изхарчена стотинка :) Е, може би и на вас често се случва. Например мъжът крие от жена си пари, за да купи карамфили на..

публикувано на 04.03.17 в 12:27

Кой плаща сметката (в "Пица на парче")

Съботен привет от „Пица на парче“ ;) Ситуацията е следната: Мъж и жена излизат на среща.: хапват, пийват, забавляват се… До момента, в който сервитьорът идва и…: „Моля, платете сметката!“ Мъжът бърка в портфейла и оставя толкова, колкото е..

публикувано на 25.02.17 в 12:45

Хо- Хо- Хо (Ох- Ох- Ох) в "Пица на парче" ;)

Бъдни вечер е! Довечера ще трябва да посрещнете любимия… старец. Спокойно, не вашия, а Дядо Коледа! Захващайте се с правенето на празнична баница! Само не мога да разбера, какво слагат в тези празнични баници, след като на другия ден се..

публикувано на 24.12.16 в 13:01