Предваканционна "Пица на парче"

Привет от Нора и Гери- последен напън и се скриваме зад декорите : ) Месец време само ще бленувате за нашата „Пица на парче“;) Но пък на есен ще сме си по- мили и драги, нали? Да, защото „Щастието е като пеперуда. Колкото повече го гоните, толкова..

публикувано на 28.07.18 в 12:32

За старите моми и ергени в "Пица на парче"

Привет от нас- Нора и Гери! В случай, че не си го поделим, някоя от нас ще остане стара мома . Нещо сме се размечтали и ни се ходи на сватба! Абе хайде, няма ли да се жени някой? Човек, дори и добре да живее, най- накрая си намира майстора! Или..

публикувано на 21.07.18 в 12:39

"Пица на парче" и в Кърджали се пече ;)

  Привет от Нора и Гери! Вече сме в Кърджали! Всяка жена трябва да има: поне един чифт дънки (може и накъсани); удобни гуменки (може и на ток); колежка, която знае всичко за всички; една седмица в месеца, когато може да устройва истерии безнаказано;..

публикувано на 14.07.18 в 13:15

За изкушенията в "Пица на парче"

Днес е Световен ден на шоколада. Редно е да се почерпим с нещо шоколадово ;) Изкушения дебнат отвсякъде- мъжете или жените са по- податливи на тях? Кои са изкушенията, на които не можете да устоите?- за това ще си говорим днес в "Женско царство" по..

публикувано на 07.07.18 в 12:44

Отбелязваме Международния олимпийски ден в "Пица на парче"

Днес е Международния олимпийски ден! Верни на олимпийския принцип- важно е участието, не победата на всяка цена!- отбелязваме този ден с …. малко спортна активност, пък да видим: има ли ефект от нея  ;)  За по- голям ефект си облякохме зимните дрехи..

публикувано на 23.06.18 в 13:04

Кариеристка или домакиня? ("Пица на парче")

  Кариера или семейство, семейство или кариера? Днешните мъже като че ли са привлечени повече от жени, които имат кариера, а не от тези, които са „вързани“ до печката и домакинстват като за световното, но не Световното по футбол  ;)  Съгласни ли сте с..

публикувано на 16.06.18 в 12:47

За истинските приятели в "Пица на парче"

Съботата започна леко сърцевидно, но не само за пред обектива- просто това е ден, отреден за приятели! На 9 юни приятелството има официален празник и по този случай сме ви подготвили темичка за размисъл: Колко истински приятели може да има човек и по..

публикувано на 09.06.18 в 12:49

Отживелица ли е писането на писма ("Пица на парче")

Здравейте, будни българи! Почитаме паметта на Ботев и загиналите за свободата на България! На този ден всеки българин, каквато и цел да гони, отделя минути от времето си за преклонение пред гения и саможертвата на Христо Ботев! В Деня на Ботев се..

публикувано на 02.06.18 в 12:29

Дамската чанта и женското сърце сравняваме в "Пица на парче"

Привет от Нора и Гери! За начало да направим един малък експеримент. Отворете чантата си и погледнете какво има вътре. Какво ли не?! Ако в дамската чанта не се събира трилитрова туба вино, то егати тъпата дамска чанта :) Този аксесоар  е един от..

публикувано на 26.05.18 в 12:30

За кризата на средната възраст при жените в "Пица на парче"

Привет от Нора и Гери  ;)  Доскоро мислехме, че само мъжете изпадат в криза на средната възраст- намират си млади любовници и пропиляват всички спестени пари за спортна кола, огромен телевизор, ново жилище. Оказа се, че ние- жените- също си имаме това..

публикувано на 19.05.18 в 12:55