За съпругата и другата в "Пица на парче"

Съботен привет от Нора и Гери! Може да сме като кукувици, но поне сме ранобудни. Мъжете пък са като кокошките - на 15 метра от дома вече са ничии. Не им е лесно и на тях, милите: през деня с едната, вечер с другата… Досещате се, нали? Темата за..

публикувано на 22.07.17 в 12:41

Синьо лято с розови очила в "Пица на парче" ;)

Дойдоха юлските горещници, пристигна и синьото лято! Всичко хубаво на този свят е синьо… Синьо е морето, синьо е небето, сини са очите на любимия … Ооо, но това било, защото гледам през сини очила! : ) А да опитаме с розови? Да… Светът е по-..

публикувано на 15.07.17 в 13:19

Какво забелязваме първо в противоположния пол ("Пица на парче")

„Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?“ Да, но ти не ги забеляза! Познато ви е, нали? ;) Мъжът може да вижда много неща в жената, но кое всъщност е първото нещо, което забелязва в нея? Очите, усмивката, косата, извивките на тялото…? Всяка жена би искала да..

публикувано на 08.07.17 в 13:22

За летния флирт в "Пица на парче" ;)

Посрещнахме първия юлски изгрев! Привет на всички, които вече са започнали да се разсъбличат. Мисълта ми е, че днес ще е много горещо и единственото спасение е да си облечете риза с едно копче или потник с гол гръб и липсваща предница- кой каквото..

публикувано на 01.07.17 в 13:05

Еньовден с "Пица на парче"

Магичен привет от Нора и Гери: станахме рано, преди изгрев слънце и набрахме за вас най- лечебните билки ;) Еньовден е- нашият празник, вещи дами ;) Нека се удвоят и утроят силите ни, да са ни магични дните и нощите! Тази събота ще забъркаме отвара от..

публикувано на 24.06.17 в 12:49

Под един покрив в "Пица на парче" ;)

Идиличен привет от Нора и Гери! Мислите, че ни е уютно и задушевно ли? Нищо подобно, задушно ни е!  Дядо и баба, родители и деца, а в някои случаи и пра-прародители под един покрив – някога това се е смятало за нормално. Днес обаче не съвсем! В „Женско..

публикувано на 17.06.17 в 12:54

На каква възраст да станеш родител ("Пица на парче")

Майчински привет от Нора и Гери- толкова работа свършихме днес, пък и децата на разходка изведохме ;) Ако се чудите дали сме майки или баби на тези дечица, ще ви кажем: Продължавайте да се чудите! :) Българките са най- младите майки в Европа. Но..

публикувано на 10.06.17 в 12:48

Не е жена, а загадка ("Пица на парче")

Жените сме странни птици. Летим високо, разперваме крила и хвърляме поглед чак до хоризонта. И се опитваме да уловим всичко. Дори и това, което не може да се хване. Разбрахте ли ни? Защото ние не се разбрахме! Но такава е женската логика ;) Именно тя ще..

публикувано на 03.06.17 в 12:35

Ах, този размер... ("Пица на парче")

Слънчев съботен привет от Нора и Гери! Изведохме  домашните си любимци на разходка и… О, чудо! Едната беше в ролята на "танцуващия с вълци" и никой не посмя да припари до нея, а другата през цялото време се радваше на мъжко внимание: "Я, какво сладко..

публикувано на 20.05.17 в 12:19

Нека да палуваме в "Пица на парче" ;)

Пролет е, хормоните летят из въздуха и се закачат с нас ;) Нора и Гери сме- не сме от най- закачливите, но днес палаво ви намигаме от ефира на радио Видин ;) И ни потръгна на закачки и палуване ;) Та решихме да си поговорим и с вас по темата: Кои са по-..

публикувано на 13.05.17 в 12:32