Концерт "На крачка от щастието" в подкрепа на Ирена Дойнова от Мездра

Снимка: РАДИО ВИДИН

Благотворителен концерт "На крачка от щастието" ще се състои утре в Мездра в подкрепа на Ирена Дойнова. Тя има нужда от средства за операция на крак в Русия, след жестока катастрофа.

Участие в концерта ще вземат Детски танцов ансамбъл "Мездрeнче", с ръководител Йоанна Аспарухова, Представителен танцов ансамбъл ''Мездра", с ръководител Мирослав Аспарухов както и Детска вокална група ''Wings'', с ръководител Тони Яшова. Началото е в 17:30 часа. Концертът ще се проведе в "Дом на Железничаря" Входът е 5 лева.

Откритата сметка за дарения е:
 
BG37RZBB91551004426064 BIC -RZBBBGSF
Ирена Красимирова Дойнова

Информация за благотворителната инициатива може да бъде намерена и на фейсбук страницата "На крачка от щастието".

Вижте още

Снимката на 23 август 2019 година

Тази вечер започва традиционният видински панаир. Очакват се над 200 търговци не само от България а и то Сърбия и Румъния. За доброто настроение на посетителите е предвидена богата концертна програма.   Община Видин е създала необходимата организация, със съдействието на Областната дирекция на МВР, за гарантиране сигурността на участниците и гостите..

публикувано на 23.08.19 в 17:55

Заседание на Областната епизоотична комисия във Враца се проведе днес

Областната епизоотична комисия проведе седмичното си заседание, на което присъстваха кметове и кметски наместници на населени места на територията от област Враца, попадащи в 20-километровата санитарна зона, както и експерти, ангажирани с епизоотичната обстановка. Областният управител Малина Николова даде указания на кметовете за изготвянето..

публикувано на 23.08.19 в 16:44

Опашка на Дунав мост 2

Увеличава се опашката от товарни автомобили на Дунав мост при Видин - Калафат. Към 16,30 часа днес тя е над 8500 м. Средното време за изчакване е около 8 часа и 30 минути. Заради възникналото непредвидено монтиране на датчици за радиоактивност от страна на румънските гранични власти, още сутринта се бе образувала 7-километрова опашка от..

обновено на 23.08.19 в 16:40

Видинчани посрещат панаира със смесени чувства

Тази вечер започва традиционният панаир във Видин. Очакват се над 200 търговци не само от България, но и от Сърбия и Румъния да предложат своя стока . Концертната програма започва от 20.00 часа с изпълнения на Градския духов оркестър и Ансамбъла за народни песни и танци "Дунав". Видинчани посрещат ежегодното събитие със смесени чувства: "На мен ми..

публикувано на 23.08.19 в 15:53

Автографи на Йордан Радичков в уникална изложба

В края на лятото Регионална библиотека "Гео Милев" Монтана посреща читателите си с обновено фоайе , в което са оформени тематични кътове за малки и големи читатели. Подредена е и постоянна витрина с творби на Йордан Радичков, която е част от инициативите за отбелязване на 90 години от рождението на писателя, каза Пенка Вацкова от библиотеката: "Тази..

публикувано на 23.08.19 в 15:38

Ремонтират спортната зала в Лом

Стартира ремонта на спортна зала "Балканиада" в град Лом. Повече от 20 години съоражението не е могло да се ползва за никакви дейности. След ремонта залата ще е с около 700 седящи места и ще може да бъде ползвана за различни видове спорт, както и за други мероприятия. Това каза за Радио ВИДИН Росен Войнов председател на комисията по спорт в общината...

публикувано на 23.08.19 в 15:28

Започна извозването на боклука в криводолското село Ботуня

Близо месец и половина сметосъбираща кола не е посещавала селото. През това време за да се справи с екологичният проблем кмета Ивайло Диманов заедно с доброволци са почиствали и извозвали боклука до контейнери в близките градове.  "Пристигна сметосъбираща машина от Чипровци, собственост на общинска фирма, която обслужва област Монтана...

публикувано на 23.08.19 в 15:12