Нов общински съветник ще има във Враца

Очаква се Ангел Иванов да се закълне като общински съветник на заседанието на Общинския съвет на 25 юли.
Снимка: Жоро Александров

Ново попълнение ще има в Общинския съвет на Враца, след като на следващото заседание на местния парламент се очаква да се закълне Ангел ИвановТреньорът по кикбокс и създател на местния клуб „Арис 2008“ влиза на мястото на подалия заявление за напускане по здравословни причини Иван Геловски. Двамата са от групата на БДЦ, в която влизат още заместник-председателят на съвета Иво Христов и бизнесменът Георги Генов.

Ангел Иванов потвърди информацията за рокада в състава на местния парламент, но обеща да коментира, след като се закълне като общински съветник. 

Вижте още

Древен манастир във Видинско и хората в него се нуждаят от помощ

Средновековен манастир във Видинско тъне в нищета, а отскоро в него има и хора в неравностойно положение, които се нуждаят от помощ, за да преживеят през зимата. Манастирът край Добри дол все още привлича много поклонници, въпреки че дори и пътят до него не е ремонтиран. Сега монаси от епархията се опитват да спасят сградите и хората, които..

публикувано на 24.11.17 в 20:00

Снимката на 24 ноември 2017 година

Ортопедията в Монтана получи ново оборудване. Всички болници с над 50 процента държавно участие ще бъдат подложени на пълен финансов и управленски анализ до края на годината, заяви министърът на здравеопазването Кирил Ананиев. Българският лекарски съюз настоява от средствата, които ще отидат в извънболничната помощ догодина, повече да бъдат..

публикувано на 24.11.17 в 18:10

Най-после- поставиха липсващ капак на шахта на надлез във Видин

Поставен е нов капак на шахтата на надлеза на ул."Широка" във Видин в посока към село Иново. За опасната дупка на пътя сигнализираха шофьори преди около месец. Шахтата създаваше реална опасност за шофьорите, но Общината и Агенция "Пътна инфраструктура" не можеха да се разберат, чие е пътното съоръжение и кой е отговорен за поддръжката му. След като..

публикувано на 24.11.17 в 16:40

Ортопедията в Монтана получи ново оборудване

Ортопедичното отделение на областната болница „Д-р Стамен Илиев” в Монтана получи нова техника, осигурена от Общината. Стойността на инвестицията е 65 хиляди лева, отпуснати с решение на Общинския съвет. Със средствата са закупени мобилен цифров графичен рентгенов апарат и операционна маса със специални представки за ортопед -травматологична..

публикувано на 24.11.17 в 15:15

БСП- Видин организира среща под наслов "Зов за помощ"

Среща с народни представители от парламентарната група на  БСП за България от различни области в страната ще се проведе днес, 24 ноември във Видин . Инициативата се организира от председателя на Областния и Общински съвет на социалистическата партия в крайдунавския град,  Димитър Велков . Срещата е  под мотото "Зов за помощ" . "Българска..

публикувано на 24.11.17 в 12:38

Във Видин се проведе разяснителна среща за санирането на сгради до 35 апартамента

Община Видин ще санира жилищни сгради, които не влизат в обхвата на националната програма за енергийна ефективност. Бюджетът е 3 милиона и 400 хиляди лева. Програмата "Енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради" се изпълнява в рамките на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020. "Допустимо е да участват обекти, които са в..

публикувано на 24.11.17 в 11:55