Откриха канабис в двора на възрастна жена в Мездрея

Канабис

При специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотични вещества служители на полицейското управление в Берковица са извършили претърсване в частен дом в село Мездрея, собственост на 75-годишна жена с инициали Ц.А.

В градина до къщата е намерено и иззето засадено растение с височина три метра, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. При полевия наркотест е установено, че растението е канабис.

По случая в полицейското управление в Берковица е образувано досъдебно производство.


Вижте още

Две коли катастрофираха край Враца

Две коли се удариха малко след 15 часа днес на входа на Враца в посока от Монтана към София. Сблъсъкът е станал на разклона за квартал "Бистрец". Според свидетелства на участниците в ПТП-то, идващ от квартала "Опел Вектра" не е спрял на знак "Стоп" и е бил пометен от идващия по пътя с предимство "Опел Астра". И двете коли са с врачански..

публикувано на 20.01.18 в 16:26

В Брегово събират подписка за изселване на проблемно ромско семейство

Видинският окръжен съд освободи двамата братя, които предизвикаха размирици в навечерието на Нова година в Брегово. Баща им обаче остава в ареста, каза за Радио Видин кметът на общината, Милчо Лалов: " Бащата е задържан, докато се произнесе съдът. Единият му син е под "домашен арест", а другият е освободен. В общи линии съдът се е съобразил с..

публикувано на 20.01.18 в 14:50

"Враца софтуер" популяризира дигиталния маркетинг

ИТ-обществото "Враца софтуер" организира среща, която има за цел да популяризира дигиталния маркетинг като професия. Идеята на софтуерната организация е да осигури на съгражданите качествено образование, което да помогне за намирането на добрe платена работа във Враца. В края на февруари ще започне и четиримесечен курс по дигитален мапкетинг, който е..

публикувано на 20.01.18 в 14:41

Враца вече има стая за разпознаване

С финансиране от прокуратура на република България в сградата на Окръжен следствен отдел при окръжната прокуратура във Враца беше изградена стая за разпознаване.  Новият обект се състои от две помещения, снабдени с аудио и видео връзка и разделени от стъклена преграда, която позволява видимост само в една посока. Досега следователите..

публикувано на 20.01.18 в 12:49
връх Ком в зимни условия

Група от над 10 любители ще изкачва връх Ком

Зимно изкачване на връх Ком под наслов "От където започва България" ще направи група от над 10 любители на планината днес. " Избрахме връх Ком, защото той е атрактивен за изкачване със снегоход. Не е алпийски терен, не е необходима специализирана екипировка или специална подготовка. Ком е култово място за планинарите, защото е един от..

публикувано на 20.01.18 в 09:50

Бабинден ще отбележат днес в Брегово

Денят на родилната помощ или Бабинден ще бъде отбелязан днес в Брегово. Това обясни за Радио Видин кметът на общината, Милчо Лалов: " Това е една традиция, която е отразена в общинския културен календар. Празникът ще започне в 12 часа в стола на средното училище. Ще присъстват около 65 жители. Ще свири градският духов оркестър. Ще бъде проведен и..

публикувано на 20.01.18 в 09:00